- 2 Mart 2015
- 47
- 15
- 28
- 40
- Konu Sahibi mumudihaba
-
amın canım inş hayırlı haberlerını yazarın bende yaptırmıştım aşılama ama malesef negatıf inş senın tutor bebişselam kizlar
bende bu ay asilamaya basladim adetimin 8.gunundeyim heyecnla bekliyorum 4 senelik evliyiz 3 yildir bebek istiyoruz sebepsiz denio bizede..
cok uzgunum baslarda cok tkmiodum ama zaman gectikce iyice kafama takmaya basladim
insallah bu ay hayirli haberi alirim bende
cok umutlanmkta istemiyorum doktorum sans yuzde 15 dedi fazla sevinemiyorum ama hersey allahtan napalim insallah yuzumuz guler
insallah ya umudum bi gelio bi gidio beklemek ne zormusamın canım inş hayırlı haberlerını yazarın bende yaptırmıştım aşılama ama malesef negatıf inş senın tutor bebiş
oyle oluyo ama yınede fazla umutlanma canım sonra olmazsa hayal kırıklıgına ugrama benım asılama yaptırdıgım ggun ablam dogum yaptı yatmam gerekıyodu ama yatamadım burda ablamın benden baska kımsesı yok mecbur kalkıp gıttım allaha bıraktım olmadı nasıp degılmıs sonra bırsur bıtkısel şeyler kullandım ama malesef hepsı bos artık yapmıcam bısey her ay olcakmıs gıbı umutlanıyorum ama hep bosunainsallah ya umudum bi gelio bi gidio beklemek ne zormus
hep dua et rabbım ıns nasıp eder canıminsallah ya umudum bi gelio bi gidio beklemek ne zormus
duadan baska neyimiz var canimhep dua et rabbım ıns nasıp eder canım
selam kizlar
bende bu ay asilamaya basladim adetimin 8.gunundeyim heyecnla bekliyorum 4 senelik evliyiz 3 yildir bebek istiyoruz sebepsiz denio bizede..
cok uzgunum baslarda cok tkmiodum ama zaman gectikce iyice kafama takmaya basladim
insallah bu ay hayirli haberi alirim bende
cok umutlanmkta istemiyorum doktorum sans yuzde 15 dedi fazla sevinemiyorum ama hersey allahtan napalim insallah yuzumuz gulecan
benım doktorum gun yat dınlen dedı ama ben bır gece bıle yatamadım nasıp olmadı canım sen nerelınduadan baska neyimiz var canim
fazla umutlanmiyorum hersey allahtan,,ypmam gereken bisi varmi asilamadan sonra ..sen ne kadar zamandir bekliosun
canim nereeli oldugumu mu sordun anlaamdim da :)benım doktorum gun yat dınlen dedı ama ben bır gece bıle yatamadım nasıp olmadı canım sen nerelın
evet canım ben bursa tup bebekte yaptırmıstımcanim nereeli oldugumu mu sordun anlaamdim da :)
anladim cnim kusuruma bakma..evet canım ben bursa tup bebekte yaptırmıstım
inş canım ahmet yılmazamı gıdıyosunhe
anladim cnim kusuruma bakma..
ben medicana ya gidiyorum canim insallah hersey iyi olur suan memnunum
yok ben aysun lacine gidiyoruminş canım ahmet yılmazamı gıdıyosun
hadı hayırlısı rabbım gonlune gore verır ınsallah bak tutarsa hayırlı haberlerını beklıyorumyok ben aysun lacine gidiyorum
insallah canim ya hayirlisiyla tutsundahadı hayırlısı rabbım gonlune gore verır ınsallah bak tutarsa hayırlı haberlerını beklıyorum
Kızlar ben bu sabahta kırmızıları gördüm
Umutlanamadim bile 1gün erken oldubende cuma sabahı gördüm canım hala canım sıkkın
canim asilaman mi tutmadi ben konuya uzak kaldim da kusuruma bakmaUmutlanamadim bile 1gün erken oldu
benim 15 ayım bıttı, sanırım asılama yaptırıcaz bu ayda olmazsacanim asilaman mi tutmadi ben konuya uzak kaldim da kusuruma bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?