Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

amın canım inş hayırlı haberlerını yazarın bende yaptırmıştım aşılama ama malesef negatıf inş senın tutor bebiş

insallah ya umudum bi gelio bi gidio beklemek ne zormus
oyle oluyo ama yınede fazla umutlanma canım sonra olmazsa hayal kırıklıgına ugrama benım asılama yaptırdıgım ggun ablam dogum yaptı yatmam gerekıyodu ama yatamadım burda ablamın benden baska kımsesı yok mecbur kalkıp gıttım allaha bıraktım olmadı nasıp degılmıs sonra bırsur bıtkısel şeyler kullandım ama malesef hepsı bos artık yapmıcam bısey her ay olcakmıs gıbı umutlanıyorum ama hep bosuna

duadan baska neyimiz var canim
fazla umutlanmiyorum hersey allahtan,,ypmam gereken bisi varmi asilamadan sonra ..sen ne kadar zamandir bekliosun
benım doktorum gun yat dınlen dedı ama ben bır gece bıle yatamadım nasıp olmadı canım sen nerelın

Sebepsiz infertilite yasayanlardan biriyim. Iki tarafta da sorun yok 2.5senelik evliyim 1.5senedir istedigimiz halde olmadi bu sürede 2kez aşilama da yaptirdim onlar da tutmadi. Zamani var demek ki diyorum ama kalbim ne diyo orasi karisk. su hamileymis bu dogurmus sözlerini duymak içimi acitiyo ve etrafimda bu sorunu yasayan kimse olmadigi icin hem beni anlamiyolar hem halime anlam veremiyolar. Cook zor bir sürec Allah yardimcimiz olsun.kimse bizi bizden iyi anlayamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…