- Konu Sahibi mumudihaba
-
canim insallah gerek kalmazda kalirsinbenim 15 ayım bıttı, sanırım asılama yaptırıcaz bu ayda olmazsa
canim oyle iyi anlattin ki kimse bizi anlayamaz bu yasanmadan hic anlasilmio ben bile bukadar zor oldunu bilmezdim cok yikildim ama napalim toparlandik geneSebepsiz infertilite yasayanlardan biriyim. Iki tarafta da sorun yok 2.5senelik evliyim 1.5senedir istedigimiz halde olmadi bu sürede 2kez aşilama da yaptirdim onlar da tutmadi. Zamani var demek ki diyorum ama kalbim ne diyo orasi karisk. su hamileymis bu dogurmus sözlerini duymak içimi acitiyo ve etrafimda bu sorunu yasayan kimse olmadigi icin hem beni anlamiyolar hem halime anlam veremiyolar. Cook zor bir sürec Allah yardimcimiz olsun.kimse bizi bizden iyi anlayamaz.
canim oyle iyi anlattin ki kimse bizi anlayamaz bu yasanmadan hic anlasilmio ben bile bukadar zor oldunu bilmezdim cok yikildim ama napalim toparlandik gene
Amin canim amin ya mubarek ezan saati hurnetine insallah rabbim yuzumuze guler.bende 27 yasindayim 3 senedir istiyoruz ama hala gelmediBen 30yaşindayim artik hormonlardan mi bilmiyorum kendimi anaç tavuk gibi hissediyorum içimde bastiramadigim bi annelik duygusu var ve evlatsizlik canima tak ediyo bazen.beynimde sürekli "benim çocugum olmuyo" cümlesi yankilaniyo ve bununla baş etmesi çok zor.
allahin izniyle o bebişler bize gelecek inaniyorum.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşamayi nasip etsin içinde bize de.(amin)
amin canim insallah bizde tez vakitte oluruzIyi aks. Kuzlar. .bBendw sebepsiz infertilite başlıklı konu acacak tim burayı buldum..bbende 18 aylık evliyi m 15 aydır olmadı. .sebepsiz dedi dr..ben sebebi var dite inanıyorum ve uğraşıyorum başka bir dr gidecem ..Bu zaman diliminde 3 sy klomen kullsndim olmadi bir negatif de aşılamam var..yaş 27 ..al L ah ım hayırlusı ike bizleri dw anne yapsın. .
Amin amin inşallah canimamin canim insallah bizde tez vakitte oluruz
Merhaba canim bende 2iyi akşamlar kızlar..
Malesef ebnde sebepsizlerdenim..
3 kez klomen ve ovitrelle iğnesi kullandım,olmadı..
Geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım,tutmadı..
Şimdilik beklemedeyim bitkisel kürler,eşime içirdiğim haplar vs. vs. malesef bir işe yaramadı
Allah hepimizin yardımcısı olsun demekten öteye bir yorum yapamıyorum malesef..
Yarından itibaren tekrar soğan kürüne başlıcam kaç gün soğan sonra incir yapıyorduk onca şeyden sonra beynim durdu resmen.
Ayrıca başka bir kür yapıp sonuç alan varsa eşime veya bana onuda yazarsanız sevinirim..
Iyi aksamlar canim oncelikle rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin evlatlarini kucagina almayi...bende sebepzilerdenim 1bucuk yildir deniyorz ekim ayinda 1asilama yapildi olumsuziyi akşamlar kızlar..
Malesef ebnde sebepsizlerdenim..
3 kez klomen ve ovitrelle iğnesi kullandım,olmadı..
Geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım,tutmadı..
Şimdilik beklemedeyim bitkisel kürler,eşime içirdiğim haplar vs. vs. malesef bir işe yaramadı
Allah hepimizin yardımcısı olsun demekten öteye bir yorum yapamıyorum malesef..
Yarından itibaren tekrar soğan kürüne başlıcam kaç gün soğan sonra incir yapıyorduk onca şeyden sonra beynim durdu resmen.
Ayrıca başka bir kür yapıp sonuç alan varsa eşime veya bana onuda yazarsanız sevinirim..
Canim raporda yararlanman için 2 tane aşılama yapildigina dair rapor gerekiyo. Ben de asilamalarimi özelde yaptırdım ama devletle anlaşmalı bi yerdi. Adetin 2. Günü gidiyosun muayene ediyorlar seni .giderken esinin 2 tane sperm testi senin hormon testlerin rahim filmi nüfus Kayıt örneği fotoğraf aşılama raporu eşinin 5 yıldir sigortalı olduğunu gösteren kagt götür hemen dosyanın açarlar işin daha çabuk işleme alınır. belgeleri toplamak zor gelebilir başta benim eşim ugrastirir bu bizi en iyisi raporsuz yaptıraliım dedi. Bende dedim bu bizim hakkımız sonuçta ya paramiz olmasaydı napacaktik hemen pes etme dedim. Bi kaç defa gidiyosun çok sıra bekliyorsun falan ama değiyor gerçekten. Bizimki 1 haftada işlemler bitti sonra heyete gitti dosya 2 3 haftada geldi raporumuz çıktı. Biz özelde yaptirdik devletle anlaşmalı rapor gecerliydi ilaçları uygun aldık. Normalde ilaçlar çok pahalı tutuyor. Raporla sadece % 20 sini sen oduyosun. Canım aklına yakın olursa sor bana anlatırım yardimci olurum. ALLAH Kolaylık lar versin şimdiden
4.5 yıllık evliyim. Daha önce 3 yıl şartı vardı ama 2015 de çıkan yasayla bu şart kalktı heyetten geçerse rapor çıkar diye biliyorumpekı bırsey sorabılırmıyım kac yıllık evlıydınz? yanı ıkı asılama raporunuz varsa 3 yıllık evlı olmasak bıle rapor çıkar mı?
Canim biz yaptik. Ben 4 yillik evliyom sebepsz infertilite bizim. 3 tüp bebek denemem de negafit sonuclandi. Bu sperm dnasini da k.k da tesadüfen duydum yaptrdik ve 34 dna hasarimz cikti kaan beyden randevu aldık sitesine uye oldum sonuçlarımizi gonderik bize hemen ilac yazdi eşim kullaniyor suan. Nisan 8 de randevimz var. Bakalım ne diyeckKuzlar bi dr bana eşin sperm dna testi yaptırabilir demişti. .bu sorun normal sperm testinde çıkmaz dedi. .bbunu yaptıran var mı. .oorda sorun varsa döllenme olmazmiş. .
Öle mi canım belki ondan olmadı inş. Bundan sonra kendiliğinden gelir. .ücreti nedir bu testin nerde yyaptırmıştin.Canim biz yaptik. Ben 4 yillik evliyom sebepsz infertilite bizim. 3 tüp bebek denemem de negafit sonuclandi. Bu sperm dnasini da k.k da tesadüfen duydum yaptrdik ve 34 dna hasarimz cikti kaan beyden randevu aldık sitesine uye oldum sonuçlarımizi gonderik bize hemen ilac yazdi eşim kullaniyor suan. Nisan 8 de randevimz var. Bakalım ne diyeck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?