Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

canim oyle iyi anlattin ki kimse bizi anlayamaz bu yasanmadan hic anlasilmio ben bile bukadar zor oldunu bilmezdim cok yikildim ama napalim toparlandik gene

canim oyle iyi anlattin ki kimse bizi anlayamaz bu yasanmadan hic anlasilmio ben bile bukadar zor oldunu bilmezdim cok yikildim ama napalim toparlandik gene

Ben 30yaşindayim artik hormonlardan mi bilmiyorum kendimi anaç tavuk gibi hissediyorum içimde bastiramadigim bi annelik duygusu var ve evlatsizlik canima tak ediyo bazen.beynimde sürekli "benim çocugum olmuyo" cümlesi yankilaniyo ve bununla baş etmesi çok zor.
allahin izniyle o bebişler bize gelecek inaniyorum.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşamayi nasip etsin içinde bize de.(amin)

Amin canim amin ya mubarek ezan saati hurnetine insallah rabbim yuzumuze guler.bende 27 yasindayim 3 senedir istiyoruz ama hala gelmedi

Iyi aks. Kuzlar. .bBendw sebepsiz infertilite başlıklı konu acacak tim burayı buldum..bbende 18 aylık evliyi m 15 aydır olmadı. .sebepsiz dedi dr..ben sebebi var dite inanıyorum ve uğraşıyorum başka bir dr gidecem ..Bu zaman diliminde 3 sy klomen kullsndim olmadi bir negatif de aşılamam var..yaş 27 ..al L ah ım hayırlusı ike bizleri dw anne yapsın. .

amin canim insallah bizde tez vakitte oluruz

slm kızlar bende sebepsız ınfertılıteyım esımdede bendede bır sorun yok aksıne hersey super 2,5 senelık evlıyım bebeıs yok 1,5 senedır bebek ıstıyoruz.. gecen ay yumurtlatıcı ılac ve catlatmaıgnesı oldum ama gebelık olmadı.. bu ay tekrar denıcez bakalım

Merhaba canim bende 2
Iyi aksamlar canim oncelikle rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin evlatlarini kucagina almayi...bende sebepzilerdenim 1bucuk yildir deniyorz ekim ayinda 1asilama yapildi olumsuz bu ayda adetim ilk defa 10 gun gecikti .5 gun test yaptirtdim bi sevincle sonunda oldu derken sonuc negatif.doktrum bi 5gun daha bekleyelim dedi...o 5gun hayatimin izdirabiydi psikolojim altust oldu acaba tutmusmudur diye dusunmekten kafayi siyirdim veee 10.gun kirmizi kart !!!!yarin doktora gidicem tekrar ilaclar...buarada arastirirken birI hayit suyu ve ari sutu kullanarak hamile kaldigini yazmis. Ben denicem sansimi bi ihtimal aklimda kalcagina icerim ayrica hayit suyu kadin hast. Iyi geliyomus...allahim bize yasatsin o mucizeyi insallah hayirli geceler.

selam kızlar
bende sebepsiz inferliteyim. 5 yaşında bir oğlum var, ona 6 ayda hamile kalmıştım fakat ikinci çocuğa 3 senedir kavuşamadım. evlat hasreti çekmek ne demekmiş daha iyi anlıyorum artık, yanında birinin hamileliğinden, doğumundan bile konuşulsun istemiyorsun. için acıyor... allah tüm bekleyenlere tez vakitte versin inşallah...

Kuzlar bi dr bana eşin sperm dna testi yaptırabilir demişti. .bu sorun normal sperm testinde çıkmaz dedi. .bbunu yaptıran var mı. .oorda sorun varsa döllenme olmazmiş. .

pekı bırsey sorabılırmıyım kac yıllık evlıydınz? yanı ıkı asılama raporunuz varsa 3 yıllık evlı olmasak bıle rapor çıkar mı?

pekı bırsey sorabılırmıyım kac yıllık evlıydınz? yanı ıkı asılama raporunuz varsa 3 yıllık evlı olmasak bıle rapor çıkar mı?
4.5 yıllık evliyim. Daha önce 3 yıl şartı vardı ama 2015 de çıkan yasayla bu şart kalktı heyetten geçerse rapor çıkar diye biliyorum

Ben gecen ay hastaneye gittigimde sordum 3yil sarti hala var dediler. Ayrica aşlamada da 3yil şarti var. Ben 2.5yillik evliyim her asilamaya 43tl para veriyorum. Aşilamayi devlette 3defa klomenle 2defa igne kullanarak yapiyolar. Tüp bebek sartinda 2defa igneli yapilmasi lazim klomeni asilamadan saymiyolar. 3sene dolmazsa da devlette yaptirmak isterseniz 6500tl dediler gecen ay.

Kuzlar bi dr bana eşin sperm dna testi yaptırabilir demişti. .bu sorun normal sperm testinde çıkmaz dedi. .bbunu yaptıran var mı. .oorda sorun varsa döllenme olmazmiş. .
Canim biz yaptik. Ben 4 yillik evliyom sebepsz infertilite bizim. 3 tüp bebek denemem de negafit sonuclandi. Bu sperm dnasini da k.k da tesadüfen duydum yaptrdik ve 34 dna hasarimz cikti kaan beyden randevu aldık sitesine uye oldum sonuçlarımizi gonderik bize hemen ilac yazdi eşim kullaniyor suan. Nisan 8 de randevimz var. Bakalım ne diyeck

Öle mi canım belki ondan olmadı inş. Bundan sonra kendiliğinden gelir. .ücreti nedir bu testin nerde yyaptırmıştin.

Istanbul'da canım duzen laboratuvarinda yaptrdik. 200 lira odedik 10 günde sonuçları çıktı

merhaba 6 yıllık evlıyım sebepsız ınfertlıte grubundayız bızde tup bebek denedık olmadı aralık ayında ocak ayındada hamılee oldum kendılıgnden ve bebegım dustu cok acılar yaşadım. tekrar tup bebek yapmak ıstıyrum sız kac defa denedınz yasım 23 beklemelımıyım sızce

sebepsiz infertlit belkide şanslıyı ameliyatlar gerekmıo sadece rabbımızden ıstememız lazım :/ ama bi o kdarda zor koca bir boşluk ve sebebide yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…