Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

hepinizi çokk iyi anlıyorum.her ay aynı şeyler aynı umutlar ve her defasında daha büyük bir yıkım.şuan sizlere moral olması için yazıyorum kendinizi rahatlatmaya çalışın.rabbim sonunda kucağınızı dolduracaktır inanın buna.bizde tam 33 ay farlı tedaviler uygulandı en sonunda 34. ayda aşılama ile hamile kaldım ve iki kızım oldu. artık 2 yaşındalar ve ben kendiliğinden tekrar hamile kaldım oda 7 haftalık oldu,sağlıcakla kucağımıza da alırız inşallah. vakti saati geldiğinde siz beynen rahat olduğunuzda gelicektir bebişleriniz

slm kızlar bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum.size kuzenimin yasadığı olaylardan bahsetmek istiyorum.kuzenim 10 yıldır evli ve ilk baslarda cocuk düşünmüyolardı ve daha sonra cocuk sahibi olmak istediklerinde doktorda tüm testlerini yaptırdılar ve hiç bir sorun cıkmadı hepsi olumluydu cocuklarının olmamasına bir sebep yoktu.aklınıza gelebilecek tüm testler yapıldı.2 basarısız asılama ve 2 basarısız tüp bebek denemesi oldu ve doktorlar yine bir sorun bulamadılar.bilinmeyen infertilite dediler.hem maddi hem manevi cok yıprandılar.sonunda bir yakınımızın tavsiyesiyle istanbulda bir doktora gittiler.diğer doktorların atladığı birsey varmış hep yumurtalıklarda iltihap.bunu ilk muayenede anlamış doktor ve test yapıp onun sonucuna göre ilac verildi.ilaçları kullanır kullanmaz hamile kaldı ama yumurtalıklarda iltihap olduğu için tutunamadı ve düşük oldu.ama doktor kesin konusuyor.kadınların %80 bu rahatsızlık oluyormuş ve doktorlar bunu anlamıyormuş.bazılarınında işine gelmiyor direk aşılama ve tüp bebeğe yönlendiriyorlar insanın umutlarıyla oynuyorlar ya tutarsa.şimdi kuzenim tedaviye devam ediyor ve Allah nasip ederse 6 ay süre verdi doktor bu sürenin sonunda inşallah bebeğini kucağına alıcak....

Kuzlar bi dr bana eşin sperm dna testi yaptırabilir demişti. .bu sorun normal sperm testinde çıkmaz dedi. .bbunu yaptıran var mı. .oorda sorun varsa döllenme olmazmiş. .
Canim biz yaptik.sebepsz denilerek 3 tup bebek denemem negatf cikti. Bu testi ysptk hasar varmis. Ilac kullanyr esim suan

Size birşey anlatcam arkadaşlar bizim karşı komsumuzun yegeninin on uç yildir çocuğu olmuyormus otuzuc yaşında imiş ve sekiz aylık hamileymis iki gün önce sabah namazına kalkmış içine bidaralma gelmiş balkona çıkmış besinci kattan düşüp hayatini kaybetti allah rahmet eylesin çok üzüldüm doğumuna bir ay vardı

Canim biz yaptik.sebepsz denilerek 3 tup bebek denemem negatf cikti. Bu testi ysptk hasar varmis. Ilac kullanyr esim suan
Canım o zaman doğal indan gelir bebisin. .ins. öle olacak. Bu dr lar testleri söyle se ler de bizler dw önlemi mizi alsak ne iyi olur. .
[QUTE="esraceliq, post: 40426854, member: 623013"]Size birşey anlatcam arkadaşlar bizim karşı komsumuzun yegeninin on uç yildir çocuğu olmuyormus otuzuc yaşında imiş ve sekiz aylık hamileymis iki gün önce sabah namazına kalkmış içine bidaralma gelmiş balkona çıkmış besinci kattan düşüp hayatini kaybetti allah rahmet eylesin çok üzüldüm doğumuna bir ay vardı[/QUOTE] Oy canım benim şok oldum. Alkah ım rahmet eylesin. .

Canım inş. Tez zamanda gelir bebeği. .ist. hangi dr a gitti söyleyebilir misin .

Hepsini tek tek okudum. Bütün duygularinizi birebir yaşiyorum. 4 senelik evliyim onca doktor onca hastane gittik sonuclariniz temiz diyip gönderdiler ilk iki sene boyunca iki sene sonra tanımlanmamış infelite diyip bırakıyorlar. En sonunda bi yerde tedavi istediğimi araştırılmasını söyledim gerekli herşey yapıldı tahlil hsg vs olarak herşey normal çıktı yumurtaliklarim yumurtluyo catliyo ama gebelik olusmuyo klomen kullanıp çatlatmak yapıldı iki defa olmadı simdi yeni bi doktor yeni bi tedaviye başladık aşılama yaptircaz yaşım 22

Canım tez zamanda inş. ..yasin çok Genç bu bir avantaj ama insan istediği zaman yaşım genç ditemiyor. .inş. hepimiz nasip olur. .

Canım tez zamanda inş. ..yasin çok Genç bu bir avantaj ama insan istediği zaman yaşım genç ditemiyor. .inş. hepimiz nasip olur. .

Kesinlikle öyle, dediğiniz gibi insan isteyince düşünemiyorum bazen kendimi avutmak için daha erken hayatini yasa tadını çıkar çok şükür mutlusun diyorum ama kendimi bile kandiramiyorum eşimi bu konu yüzünden çok uzuyorum çaresiz kalıyorum seni ole çabalarken olumsuz sonuç alırken diyo. Napicagimizi bilmiyoruz her denileni yapıyoruz kim bi yere savurduysa oraya gidiyoruz. Dua ediyoruz Allahım her isteyen her bekliyenlere hayirlisiyla nasip etsin bizlerede inşallah.

Amin canım amin ..aynen ne duyarsam deniyorum Bendw. .ben arisutu polen bal alacam onu deneyecem istersen sende bir dene özellikle aşılama zamanin dan önce başla yumurtayı kalite lestiri yormus. .

Amin canım amin ..aynen ne duyarsam deniyorum Bendw. .ben arisutu polen bal alacam onu deneyecem istersen sende bir dene özellikle aşılama zamanin dan önce başla yumurtayı kalite lestiri yormus. .

Canım ari sütü bal polenini bi kutu bitirdim bu ay esimde içti ama biri orijinal ari sütunu önerdi sabah AC karınla 1 ml icmem gerektiğini soyledi içinde çok az kaldı büyüklüğü bir parmak uzunluğunda bir şişede inşallah şifa olur sanada. Yurtalar güçlü buyuyo catliyo ama gebelik olusmuyo. O kadar hastanelere gittim hic bi doktor bana folic asid önermedi bide onu iciyorum bi ot var onu kaynatıp içiyorum. Siz neler yaptirdiniz peki. Erkekte morfoloji nedir bilen var mii?

Canım evet gerçeğini kullanmak gerek arisutu nun..sen nerdesin canım hangi ilden ..ben dw 20 aydır evliyim 16 aydır istiyoruz hiç olmadı. bi kaç dr a gittim en son gittiğim sebepsiz dedi en korktuğum sebepsiz di..bbi ara prl hormonu yüksekti ondan diyordum o normale indi şimdi ne alemde bilmiyorum. .ben 3 ay klomen denedim büyüdü Catladi ama olmadı. .sŞubat ayında aşılama denedik olmadı. .eeşimin morfoloji % 4 tam sinir miş hiçbi dr kötü demedi ben ist. Gidecem ordaki dr a bi soracam o ne dicek bir sebep var diye düşünüyorum. .bbir de ben pıhtılaşma testi yaptırdım pıhti lasna çıktı hamile kalınca iğne vurula cam. .mMayıs ayında da kromozom testi yaptıracaz ..bir de dr eşin dna hasar testi yaptırabilir dedi. .onu yaptıracaz. .sperm testi normal olup sperm de hasar olabilir dedi öyle okursa gebelik olmaz tüp bebek yapılsa da dollense dahi düşebilir dedi..bbunu düşün istersen. .

İstanbul umraniyede. Civarda ne kadar doktor varsa gittik gozuktuk tanımlanmamış infertelite denildi bi sebebi vardır mutlaka. Bende mantar var dışarda geçti de içeride rahimin etrafına kadar ulaşmış dedi fitiller verdi ilaç verdi simdi bi günüm geçti ama daha adet olmadım. Siz daha yeni evlisiniz ya tabiki elinizden geleni yapın ama şimdiden strese girmeyin. Morfoloji normalde kaç olması gerekiyomus acaba. Bide hasar testini de ilk defa duydum

Hosgeldn canm ben 18 yasinda evlendm elimde bi poset ici tahlil dolu hepsinde tek bi sorun gorulmuyo rahim filmnden hormon falan filan hangi dr ne tahlil istedyse hepsi var bendde esmdde bsi gorlmuyo 23 yasndayim hangi dr iyi dedilers3 hic usenmeden gttm bu kdr yil giden parayi hesaba bile katmiorm arastrip hangisi en i dedilerse gttm soncnda bana dedikleri yasn kcuk bu yasta ne yapcan cocgu hersey norml ilerlio catlama tedavisi asilama bi kere de tup bebek denedim sonc husran hic ummadgm bi amda geldi bebegm tup bebekten tam bi ay sora hamil kaldm ve iki aylikken dustu demem oki yas ne olrsa olsn o annelik istedgi evlat hasreti yokmu oyle bi yakiyoki icini yasa basa bakmio. Ozlemde tekrar hamile kalmak istiorm dra gtmiorm bi yil beklicem gecen yine dayanamadm son bi dra gttm hr ay bi tane yumurtlanr sen hic ilacsiz iki tane yumurtan olmsms zor ama artk beklemen lazm dio dr bekliorm. Sanrm bizim yapmamz gerekn beklemek :/

Canım benim yaa ben 19 oldum sonra evlendim haziranda 23 olcam temmuzda 4 yilimiz bitio olcak. Bekleyebiliyo musun peki? Anlattıklarının hepsini yaşadım bi dosyanin içi hepsi tahlil dolu rahim filmi hayatım boyunca çektiğim en ağrılı birseydi hepsini yaptırdık eşimde herşeyi yaptı onda bi sknti yok doktor sadece eşime stresten uzak dur dedi sigara falanda icmiyo. Tüp bebek yaptirmadim aşılama istiyorum simdi inan kim neyi tavsiye ettiyse nereye gidin dedilerse yaptık gittik hic biri birşey demiyo. Bir kagida ayetler yazıp bi surahiye su koydum 7 gündür iciyorum belki bi faydası olur diye umreye atletimi gönderdim 7 gündür gidiyorum onun faydasını da bekliyorum umut ediyorum çok umutluyum Allahım her bekliyene isteyenlere nasip etsin inşallah

Bekliyorum umutla duayla hergun aglasam ameliyatlar gecirsem acidan kivransam bi problemmde olsa beklicem bigun anne olcm inaniorm allah sevdgi kuluma dert verir biliyorm bnu cok sevio biziki bole byuk imtihan verio ona yonelelim isteyelm diye. Cok zor dusuktten sonra kendime gelemedm o hastaneden eli bos donmek dogum yaparak cikanlara bakip elindeki serumun bitmesni beklemek bebegnden kalintilari almalari icin o masaya aglayarak yatmak :'( allah kimseye hickimseye yasatmasn bi ay bi ruyanin icindeydim artk bitti sandm acilar bitti ama 14 subat gcesi uyandm ruyamdan bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…