Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

Sevgililer gnu hediyesi olarak hastane cikisi takimi alms esim ona bakmak o kdr aciki geri gotrcektm aldgi yere ama gotrmedm az kaldi bebegmn olmasna inaniorm beklemedgm bi anda hamile kaldm insallah yine olr

Canım ben 27 yaşındayım o kadar çok istiyorum ki geç kalma istemiyorum yaş ilerledikçe sorun artacak hayırlısı. .iist. olman güzel ..mmorfoloji en az % 4 olacak canım. .hhasar testini araştı r belli mi olur .ilaçla tedavisi varmış. .

Evvet canm tup bebek yaotm tutmadi ardndan bi ay sora hamile kaldm soklar gecriorm ama inanmak ne mumkun tup bebek yaotn tutmadi yani tam bi ay sora bitane bile ilac almadan hamile kalmsm aman bu tup bebek benm adet duzenmi bozdu dedm bi test yapm ckmaz zaten sora soktrcu alrm dedm :/ yillardr gormedgm cift cizgi kesin bozk dedim yine bi test dha oda cift cizgi kan verdm kan degeri 300 esinz hamile demsler esime inanmadm yalan dedm dra soledm hamilesn dio iki gun sora bidha kan verdm kan degeri 1925 gdip keseyide gordm o guzel seside duydum kalp atsnida duydum bebegmn. Artk tam inandim ona baglandm 8. Haftada gitti bebegim 14 subatta dusuk yaptm

Demem su tup bebekten sora sebepsiz infertlitelern kendilgndende olabilio insallah gerek kalmaz tup yapmaniza ama yaparsanzda bilin kendilgndende olr allahn izniyle benm bebehm dustu ama insallah sizinki ole olmaz :/ birdha o sans nzman gelr bilmiorm

Evt ya araştırmam lazim gerçekten. Ya daha yaşınız ne ki çok genssiniz vallah dua edelim inşallah. Evet insan bi an önce olsun istiyo çok beklemeden nasip iste

Çok üzüldüm gerçekten Allahım bi daha yaşatmasın düşükten sonra hemen hamile kaliniyo bildiğim kadarıyla ümidini yitirme canım. Rüyamda görmüştüm bi ara düşük yaptığımı çok kötüydü iki gün boyunca etkisinde kalmistim. Çok zor Allah sabir versin inşallah çektiğini açının mukafatini hayirlisiyla nasip eylesin Rabbim insallah

Zor cok zor iki ay gecmis ustunden ama hala ilk gunki gibi mucizemdi o benim gitti.insallah dualarn icin cok saol cekemeyecegmz yuku vermez allah tevekkeltu alallah sabir ya sabir

Evt ya araştırmam lazim gerçekten. Ya daha yaşınız ne ki çok genssiniz vallah dua edelim inşallah. Evet insan bi an önce olsun istiyo çok beklemeden nasip iste
EVET CANIM hani dedim Ya cok isteyince yaşım genç ditemiyor sun ne bilim Allah ım hepimize tattirsin. .

Zor cok zor iki ay gecmis ustunden ama hala ilk gunki gibi mucizemdi o benim gitti.insallah dualarn icin cok saol cekemeyecegmz yuku vermez allah tevekkeltu alallah sabir ya sabir
Canım Allah im yardımcın olsun tez zaman da rabbim bebeğin w kavustur sun ki v acin hafif Lesin. .

Üzülme canım veren Allah alan Allah biz önce hayatımızda mutlu olmaya bakalım eminim mukafatini alicaz. Bu gün gecikmemin ikinci günü sancimda yok sürekli acim cok yorgunum ama umutlanmak istemiyorum

Üzülme canım veren Allah alan Allah biz önce hayatımızda mutlu olmaya bakalım eminim mukafatini alicaz. Bu gün gecikmemin ikinci günü sancimda yok sürekli acim cok yorgunum ama umutlanmak istemiyorum
Ayni durumdayiz benimde gecikmemin 2.gunu . rabbim hayirla bebislerimizi versin insAllah

Ayni durumdayiz benimde gecikmemin 2.gunu . rabbim hayirla bebislerimizi versin insAllah

Ayyy inşallah Rabbim nasip etsin Peygamber efendimiz s.a.v hatırına hayirliysa erkenden nasip etsin mukafatimizi en erken zamanda alırız inşallah. Ben simdi test yapmayı düşünmüyorum birz daha geçsin bakalım. Haberdar et ama sende yaparsan

Canım benim yaa dua edelim bir birimize inşallah vardır. Benim hic gecikmem olmazdı son bir yildil hep ayni tarihte yada iki gün önce oluyorum umutlanmak istemiyorum ilaçlar var otlar var kullandığım onlar gecikme yapmis olabilir diyorum kndmi az boyle avutayim biraz daha geçsin uzulmek istemiyorum inşallah vardir inşallah herkese nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…