- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
- Konu Sahibi mumudihaba
-
Sevgililer gnu hediyesi olarak hastane cikisi takimi alms esim ona bakmak o kdr aciki geri gotrcektm aldgi yere ama gotrmedm az kaldi bebegmn olmasna inaniorm beklemedgm bi anda hamile kaldm insallah yine olr[/QUOTE
Ne yani bi düşük mu yasadin
Insallaaaahhh bende adetime 10 gun kala kan verdim 1.20 ckti :/ negatifmis ama bekliyorm bi umutla insallah gelmstr bebegmBenim bugun beklenen bat tarihimdi hala kirmizilar yok , kan tahlil yaptik sonuc 0,01hcg sabretmeliyim inşAllah bebisim gelir bu ay
Benim bugun beklenen bat tarihimdi hala kirmizilar yok , kan tahlil yaptik sonuc 0,01hcg sabretmeliyim inşAllah bebisim gelir bu ay
Canım yaa Allahım nasip etsin son en kısa zamanda hayirlisiyla inşallah
Canım ben 27 yaşındayım o kadar çok istiyorum ki geç kalma istemiyorum yaş ilerledikçe sorun artacak hayırlısı. .iist. olman güzel ..mmorfoloji en az % 4 olacak canım. .hhasar testini araştı r belli mi olur .ilaçla tedavisi varmış. .İstanbul umraniyede. Civarda ne kadar doktor varsa gittik gozuktuk tanımlanmamış infertelite denildi bi sebebi vardır mutlaka. Bende mantar var dışarda geçti de içeride rahimin etrafına kadar ulaşmış dedi fitiller verdi ilaç verdi simdi bi günüm geçti ama daha adet olmadım. Siz daha yeni evlisiniz ya tabiki elinizden geleni yapın ama şimdiden strese girmeyin. Morfoloji normalde kaç olması gerekiyomus acaba. Bide hasar testini de ilk defa duydum
Canım ben 27 yaşındayım o kadar çok istiyorum ki geç kalma istemiyorum yaş ilerledikçe sorun artacak hayırlısı. .iist. olman güzel ..mmorfoloji en az % 4 olacak canım. .hhasar testini araştı r belli mi olur .ilaçla tedavisi varmış. .
Evvet canm tup bebek yaotm tutmadi ardndan bi ay sora hamile kaldm soklar gecriorm ama inanmak ne mumkun tup bebek yaotn tutmadi yani tam bi ay sora bitane bile ilac almadan hamile kalmsm aman bu tup bebek benm adet duzenmi bozdu dedm bi test yapm ckmaz zaten sora soktrcu alrm dedm :/ yillardr gormedgm cift cizgi kesin bozk dedim yine bi test dha oda cift cizgi kan verdm kan degeri 300 esinz hamile demsler esime inanmadm yalan dedm dra soledm hamilesn dio iki gun sora bidha kan verdm kan degeri 1925 gdip keseyide gordm o guzel seside duydum kalp atsnida duydum bebegmn. Artk tam inandim ona baglandm8. Haftada gitti bebegim 14 subatta dusuk yaptm
Zor cok zor iki ay gecmis ustunden ama hala ilk gunki gibi mucizemdi o benim gitti.insallah dualarn icin cok saol cekemeyecegmz yuku vermez allah tevekkeltu alallah sabir ya sabirÇok üzüldüm gerçektenAllahım bi daha yaşatmasın düşükten sonra hemen hamile kaliniyo bildiğim kadarıyla ümidini yitirme canım. Rüyamda görmüştüm bi ara düşük yaptığımı çok kötüydü iki gün boyunca etkisinde kalmistim. Çok zor Allah sabir versin inşallah çektiğini açının mukafatini hayirlisiyla nasip eylesin Rabbim insallah
EVET CANIM hani dedim Ya cok isteyince yaşım genç ditemiyor sun ne bilim Allah ım hepimize tattirsin. .Evt ya araştırmam lazim gerçekten. Ya daha yaşınız ne ki çok genssiniz vallah dua edelim inşallah. Evet insan bi an önce olsun istiyo çok beklemeden nasip iste
Canım Allah im yardımcın olsun tez zaman da rabbim bebeğin w kavustur sun ki v acin hafif Lesin. .Zor cok zor iki ay gecmis ustunden ama hala ilk gunki gibi mucizemdi o benim gitti.insallah dualarn icin cok saol cekemeyecegmz yuku vermez allah tevekkeltu alallah sabir ya sabir
EVET CANIM hani dedim Ya cok isteyince yaşım genç ditemiyor sun ne bilim Allah ım hepimize tattirsin. .
Zor cok zor iki ay gecmis ustunden ama hala ilk gunki gibi mucizemdi o benim gitti.insallah dualarn icin cok saol cekemeyecegmz yuku vermez allah tevekkeltu alallah sabir ya sabir
Ayni durumdayiz benimde gecikmemin 2.gunu . rabbim hayirla bebislerimizi versin insAllahÜzülme canım veren Allah alan Allah biz önce hayatımızda mutlu olmaya bakalım eminim mukafatini alicaz. Bu gün gecikmemin ikinci günü sancimda yok sürekli acim cok yorgunum ama umutlanmak istemiyorum
Amiiinnn cok saolunCanım Allah im yardımcın olsun tez zaman da rabbim bebeğin w kavustur sun ki v acin hafif Lesin. .
Ayni durumdayiz benimde gecikmemin 2.gunu . rabbim hayirla bebislerimizi versin insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?