Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

Canim ya son bir yildir bnmde hep ayni 28günde bir oluyordum gecen ay sadece 1gun erken oldum. Bu ay 2.gun geceli inşAllah hayirlisiyla gelir kuzucuklar . ben test yaptim dengem bozuldu negatifleri gordukce insAllah gelmez kirmizilar ayin 16da kadin dogum randevum var ona kadar sabredicem. 16ay oldu biz bebis bekleyeli yollara sigamadi minnak kuzu inşAllah bu ay bizlerledir. Duasi kabul olan kullarinin duasina katsin Allahim inşAllah gelir yavrularimz bu ay dahada üzmezler bizi

İnşallah vardır canım bende bi hafta önce test yaptım yani günüme daha bi hafta kala ilk çıkmadı ama sabah kalkınca hafif bi pembelik vardı :))

İnşallah vardır canım bende bi hafta önce test yaptım yani günüme daha bi hafta kala ilk çıkmadı ama sabah kalkınca hafif bi pembelik vardı :))
O bendede var adetime bi hafta kala yaptm ertesi sabah kalktm ikinvi cizgi hafif slik bi kac tanr test dha yaptm onlarda oyle en son dayanamadm kan verdim 1.20 kan degeri gebelik yokmus yani :/ ama dha adetime bi hafta vardi yaptgmda bi umut vardr diyrm smdi heves ediyrm hep

Kizlarrr hamile miyim yaaa??? Uç günüm oldu geçeli bu gün test yaptım beş dk bekledim birşey yoktu simdi bi saat geçti baktım belli olan silik bi pembe vaaar hamile miyimm yaa

Canım kan testi yaptır bence. .5 dk içinde çıkan sonuç doğru dite biliyorum inş. Vardır canım ama istersen yarın kan testi yaptır. .

cookk heyecanlıı kan ver kesın cozum yanı. inşallaaahhh gecmıssındır ımtıhanını bebısıne kavusmussndr artk senınledır ınsallaahh

Merhaba hanımlar bizde 16 aydır korunmuyoruz gerekli testleri yaptırdık bir problemimiz yok dostinex klomen kullandım sonuç almadım doktorum bi kaç ay daha beklememi söyledi hazirana kadar olmassa tedavi deneyeceğiz öte yandan bu ay adetim 3gün sürdü normalde 7 gün sürerdi. Bu durum bi sorun mudur?son olarak hsg çektirmedim Doktorum istemedi acaba ben talep etsem mi ? Aynı durumda olan bi arkadsm filmden sonra hamile kaldı gerçektende böyle bir etkisi olabilir mi bilgi verirmisiniz ?

Merhaba canm aramiza hosgeldin tez zmanda gidersin insallah rabbim dha cok aratmadan versn kucuk mucizenizi. Bncede hsg cektr hem icin rahat eder hemde ondan sora gebe kalanlarda oluyor tabi. Hakknda hayrlsi olsn insallah. Gerek kalmadan gelir bebisin. Adete gelnce benmde bi ara kisa surmstu drm bana gunun onemi yok yeterki herzmanki gbi sokulsun demisti. Sende sknti etme bnce cok az surmedkten sora

Canim hsg çekerken vücuda verilen ilaç spermlerin ilerlemesini kolaylastirdigi için sonrasinda gebe kalinabiliyormuş.(ben bi etkisini görmedim) Doktor neden bekle dedi anlamadim simdi bekle dediyse hsg den sonra da 2 3ay dene diyecektir muhtemelen bu da toplamda 4 5ay eder. Zaman kaybetmek istemezsen hsg cektir derim.

Öncelikle hoşbuldum umarım en kısa sürede hepimizin kucağı dolar .sanırım hsg cektirmek en doğrusu .gerçi nasip kısmet birzda bu işler hayırlısı ile olur inş yani benim bi arkadasım hormon problemi vardı 2yıllık tedaviden sonra belki hamile kalırsn dediler tedavisiz 2 ay içinde gebe kaldı şimdi 2.ye hamile üstelik sprial takılı iken gebe kaldı doktoru bile inanamadı

Canım Bendw aynı 16 ay oldu yok bişey. .hsg yi işte mutlaka orda sorun varsa normal yolla olmaz zaten. .Ayrıca yapışık lik varsa açılabilir miş ondan sonra da hamilelik olur .

İnş fazla beklemeden hamile kalirsin. Bizim de sorun açıklanamayan kisirlik 5 yildir hala bekliyorum bebeğimi... Bence fazla zaman kaybetmeyin biran önce tüm tahlilleri filmleri çektirdin öyle bekleyin ben tedaviye basladigimda 23 yasindaydim doktor erken daha bekleyelim film için falan demişti ben çektirmiştir yinede sorun yok tüpler acik denildi ama ben hamile kalamadim malesef 5 yildir bekliyorum.

Kızlar bugün aldım sonuçları 10 ay oluyo

Eklentiler

• 20150506_162942-1.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 116
  • 20150506_162920-1.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 112
merhaba kızlar
hep okurdum kadınlar klubu yorumlarını.ilk defa yazıyorum.
ben de 4 senedir uğraşıyorum sebepsiz inferniliteyim.
klomenler ve 2 aşılama geçirdim. tüp bebene yöneldik ki gebe kaldım.ama 5 haftalık düşük oldu.
hayırlısı diyertekten yolumuza devam ediyoruz. bu yangınla yürekleri yanan anne olmak isteyen her kadına iyi dileklerimle hayallerine kavuşmasını diliyorum..

Canım inş. Tez zamanda gelir bebeği. .ist. hangi dr a gitti söyleyebilir misin .

merhaba uzun zamandan beri siteye bakamıyordum.istanbul küçükçekmecede Rıfat Uzman diye bir doktor genellikle infertilite ile ilgili hastalara bakıyormuş.kendisi cok ilgili bir doktor ben de gidip muayne oldum hastalarıyla yakından ilgileniyor ve garanti veriyor.şehir dışı ve yurt dışı hastalarıda çok var.ınternette videolarıda var izleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…