Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

doktor nasıl garantı verebılır kı bı doktor kesın olacak dıyorsa arkana bıle bakmadan gıt derım. bunun hıc bır garantısı yok bebegı allah verıyor doktor degıl. ben basımdan gecenı kısaca yazayım ne demek ıstedıgımı daha ıyı anlarsınız. tup bebek yaptırdık bız ve her sey mukemmeldı doktor en pozıtıf hastam sensın gebelık olacak dedı. emrıyom cok kalıtelıydı hatta emrıyolog tasa koysak tas dogurur dıye esprı bıle yaptı bızde tabıkı kesın olacak dıye umutlandık ve sonuc negatıf...

Doktor cok tecrübeli bir doktor ve en basit bir örnek bizim yakın bir aile dostumuz gitti yıllar once okadar doktor gezdiki gitmediği profosörler kalmadı her yolu denedi ama bir turlu olmadı son olarak bu doktora gitti.Doktor zaten hep söylüyor önce Allahın izniyle sonra bizim tedavimizle o muayene sonucuna göre zaten size net bir bilgi veriyor.sizin sorununuza yönelik.Tabi tedavisi olmayan hastalıklardan da bahsediyor.Bu kadar iyi bir doktor olmasa yurt dışı ve şehir dışından hastalar olmazdı.coguyla bire bir tanışma fırsatım oldu ve çok olumlu sözler duydum.Kuzenımında sızın gibi hiç sorunu yoktu olumsuz 2 asılama ve 2 tup bebek denemesi oldu.Doktorları onada hep çok umut verici konuştu kesin tutar diye ve çok ünlü tüp bebek merkezinde yaptırdı ama olmadı.Herseyin bir sebebi vardır ve sebep yumurtalıklarındaki iltahapmış bunu ona hiç bir doktor söylememiş.Rıfat beye gittiginde ilk muayenede sebebini buldu ve tedaviye başladı.ilaçları kullandıktan sonra ilk defa hamile kaldı ama malesef düşük oldu.İltahap tamamen geçmediği için tutunamamış bebek.Ben önce Allaha sonra doktora güveniyorum.

doktora guvenmenız guzel bır sey tabıkı doktorun bılgısı tecrubesı de cok onemlı bende suan bulundugum sehırde aynı sızın anlattıgınız gıbı bır doktora gıdıyorum acıklanamayan kısırlıkta cok ıyı denıldı bırcok kısı umudunuz yıtırmısken hamıle kaldı. uygun tedavı yontemını uygulamak onemlıtabıkı ama hıc bır seye garantı gozuyle bakmayın derım ben basımdan gectı cok uzuldum o hataya bende dustum cunku. ıns gonlunuzden gecenı rabbım verır . burda anne olmayı bekleyen tum arkadaslar bır gun anne olur ıns.

merhabalar ben de aynı dertten muzdaribim ne yazık ki 2 yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor ne yazık ki. 3 yıl 5 yıl sonra ama eninde sonunda olacağını bilsem sıkıntı yaşamam kafama takmam ama sebepsiz yere olmaması ve hiç olmama ihtimali beni çok üzüyor doktora da gittim klomen verdi hemen hem de daha 3 aydır düşünürken. daha sonraları memleketimde iyi bir doktora gittiğimde bu işlemlerin bir sene geçmeden yapılmaması gerektiğini söyledi. şimdi beklemedeyiz ama eşim de ben de her seferinde hayal kırıklığı yaşıyoruz. öyle ki rahmimin ters olabileceğini söylediklerinde bunu düzelttiği söylenen yaşlı bir teyzeye bile gittim. rahmimin 1 seneden fazladır ters döndüğünü bebeğin tutunamayacağını söyledi. eliyle masaj yaparak düzelttiğini söyledi.sizce böyle şeyler gerçekten işe yarar mı ?aranızda deneyen var mı?

Canım yolun başındasın umarım fazla beklemeden bebis sahibi olursun rahim ters dönmesini dr mu söyledi kadınmı zira kadınlar genelde söylüyor bi sebeb bulmuş olmak icin klomen 3 ay kullanırsan belki iyi gelir yaşın gençse klomen şansı artırıyor , dr önemli görmeden benim şuyum var deme bence kadınlar bi vesile olur bilinmez ama daha kötüde olabilir aman dikkat

Öncelikle inş en Lisa surede saglikli bir bebegin olur. Evet bende gittim şirin anlattigini gibi bir bayana arjadasim çok idrar etti git diye yoksa ben inanmam böyle şeylere aynen babada rahmin kaymis falan dedi eliyle karnima bastirdi bir şeyler yapti tamam düzelttim dedi. Ama bana çok saçma geldi bir defa eliyle elleyerek bunu bilemez ve düzeltemez zaten ben iki kez rahim filmi çektirdin doktor boyle bir şey demedi. Bu kadar basitse rahmi düzeltmek doktorlar bunu bilmiyor mu yani özetle bu tur şeyler e asla inanma hepsi para tuzagi umut sömürüsü ilim bilim denilen şey varken tip okuyan bunca tecrübeli doktor varken bir koy ebesi mi düzeltecek rahmi. Bu arada rahimin ters olması da gebeliğe engel değil benim arkadaşın rahmi ters iki çocuğu var. Umarim yardimci olmuştur bu yazdiklarim

merhaba ben 4 yıllık evlıyim yaklasık 2 yıl once bır dusuk yasadım ve ogunden sonra hıc korunmadık ama cocugum olmuyor bende adetın 3 gunu hormon testlewrı yaptırdırm bakıp degerlendırebılırmızınız fsh 6,3 lh 12,4 prolaktın 9,3 progesteron 0,57 tsh 0,42 e2 38,4

merhaba bana da sebepsiz infertilite denildi. 3 yıldır bebek istiyoruz. 13 ay klomen kullandım, 1 aşılama yapıldı. hormon tahlillerim ve eşimin tahlilleri normal görünüyor. rahim filmimde rahim üstten basık görünüyor (arkuat uterus) doktorum histereskopi ile bu bölgeyi düzeltmeyi önerdi. başka doktorlara da sordum fakat çok basık olmadığı için histereskopiye gerek yok dediler. şu anda histereskopi ye karar verme aşamasındayım. merak ettiğim kısırlığa engel bir durum varsa rahim filminde görünmeyip histereskopi ile görünebilir mi? sizler hangi aşamaları yaptırdınız, hangi testlerden geçtiniz paylaşır mısınız? histereskopi ya da laporoskopiyi rahim filminde sorun çıkmasa da yaptırdınız mı? sebepsiz infertilite denilip bu şekilde tanı koyulan oldu mu?

Canım Merhaba aynı. Şeyleri yaşamışız anlatayım dedim. Benim de eşimin tüm testleri normal. Bi sorunumuz bulunmadı 3 defa tüp bebek Yaptım tutmadı. İstanbul'a gittim Yücel Karaman'a histereskopi yaptı artist uterus dedi ama hamileliğe engel değildir dedi bana
Zaten rahim filmim temizdi.

merhaba ,
bende kendi doktorumdan memnun kalmadım bir arkadaş tavsiyesiyle prof. yücel kahramana gittim cumartesi günü.tabiki hsg filmim yoktu istedi ama beni çekmek için yönlendirdiği yer pahalı geldi ,başka bi yerde çektirdim filmi çeken doktor çok şükür bir sıkıntı olmadığını söyledi .eşimin spermiyografi testini tekrar istedi orada uygulatacağız.siz yücel bey muayene gittiğinizde tüp bebek için konuştunuz mu peki sebepsiz inferlite durumunda ne önerdi merak ettim açıkçası

Yok canım gel tüp yapalım dedi ben de Yaptım ama yine tutmadı tekrar deneyelim dedi ben de gitmedim bi daha canım şimdi eşime bi tedavi uyguluyoruz bakalım Hayırlısı artık kendim internet araştırmalarıyla Kaan aydosu duydum sperm dna hasarı diye bilet de varmış açıklanamayan kısırlıkta bunun etkisi olabilirmiş şimdi de bunu uyguluyoruz bir umut...

Bugün gittim tekrar eşimin spermiyografisinde sıkıntı görüp ilaç yazdı tüp bebek yapılır ancak dedi fiyat pahalı geldi birde medicana ile görüşcem kısmet denicez artık umarım hersey hayırlısı ile istediğimiz gibi olur

Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza bizdede aynı sorun var 3 senedir uğraşıyoruz denemedigimiz şey kalmadı belki burda farklı şeyler öğrenip deneyebilirim die yazmak istedim ins yardimci olursunuz bana

Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza bizdede aynı sorun var 3 senedir uğraşıyoruz denemedigimiz şey kalmadı belki burda farklı şeyler öğrenip deneyebilirim die yazmak istedim ins yardimci olursunuz bana
Hosgeldn hemen gidersin insallah :) sebepsiz olmasi cok kotu ya insalah sifamzi bluruz :/

Meraba kızlar bende yeni katıldım aranıza 8 yıldır evliyim 29 yaşındayım 3 ay önce erken doğumla ikizleri mi kaybettim tüp bebekle sahip olmuştum 5 buçuk aylıkken geldiler sınavım iz bu Rabbim hayırlısı ni nasip etsin bi kaç ay kendim denicem olmadı bidaha donmuslardan devam edicem

İnş cnm ya 3 kere asilama yaptırdım tutmadı yaş küçük oldugundanda tüp bebek yapmiolar bekleyin diolar acayip sinirlerim gerildi şimdi inofolic combi die bi hap kullaniorum mavi kapsül acaba onunla hamile kalan varmi ki?

Kızlar benim de sebepsiz di mustafa acet dite bi dr gittim rahim yapın dar dedi bu bir engel dedi. .ben bunun için histereskopi olacam bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…