- Konu Sahibi mumudihaba
-
- #1.041
Ozel birsey denedinmi yada bir trdavi yöntemi? Önereceğin birşeyler varmi bize?bende 18 aylık evliyim ve hiç korunmadık bende ve eşimde hiç problem yoktu bu ay hamileyim arkadaşlar o kadar mutluyumki allahım inşallah sizede nasip eder:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
merhaba kızlar
hep okurdum kadınlar klubu yorumlarını.ilk defa yazıyorum.
ben de 4 senedir uğraşıyorum sebepsiz inferniliteyim.
klomenler ve 2 aşılama geçirdim. tüp bebene yöneldik ki gebe kaldım.ama 5 haftalık düşük oldu.
hayırlısı diyertekten yolumuza devam ediyoruz. bu yangınla yürekleri yanan anne olmak isteyen her kadına iyi dileklerimle hayallerine kavuşmasını diliyorum..
Bende geçen ay aşılama yaptırdım , idrar testi 2 çizgi çıktı bende havalara girdim hastaneye gittim kan testi negatif başımdan aşağı kaynar sular döküldü . Sonra regl oldum . Kendime gelemedim hala ve tüp bebek yapmaktan korkuyorum tutmaz diye .Bir kere daha böyle olmuştu ama 10 içinde yanlış pozitif çıkabildiğini bildiğim halde bir umut yaptım. Bir de forumda okuduğum bazı kadınlar iki güne bir test yaparak çizginin koyuluk ve açıklığına göre tahminlerde bulunmuşlar. Benim çizgi yok olduğuna göre sanırım hayaller suya düştü. 3 yıldır olmuyor. Tüp bebek tutmama durumunda psikolojik olarak yıpratıcı olur diye korkuyorum. Ama beklemek de çok zor. Allah hepimize en yakın zamanda müjdeli haberler versin. Ikinci çizgi çıksın artık iyi bayramlar şimdiden
Selam bende rifat uzmana gitmeye basladim bir sonuc alabildinizmi acaba..merhaba uzun zamandan beri siteye bakamıyordum.istanbul küçükçekmecede Rıfat Uzman diye bir doktor genellikle infertilite ile ilgili hastalara bakıyormuş.kendisi cok ilgili bir doktor ben de gidip muayne oldum hastalarıyla yakından ilgileniyor ve garanti veriyor.şehir dışı ve yurt dışı hastalarıda çok var.ınternette videolarıda var izleyebilirsiniz.
Çok ilginç benim bildiğim bir akıntı olmalı ymurtlama döneminde .meraba arkadaşlar yeni üye oldum bende bu ay ilk defa serophene kullandım bu aralar da yumurtlama günlerim ama işin tuhafı hap kullanmadan önce yaşadığın o meşhur yumurtlama akıntısını bu ay yaşamıyorum anlamadım böyle akıntısız yumurtlayan oldumu aranızda kızlar
EVET daha önceleri olurdu şuan 12. günümdeyim ve 28 günde bir adet olurum acaba tam 14. günmü akıntı olacak bu ay anlamadım kullandığım ilaçlar etkiler mi serophene ve dostinex kullandım ilk defaÇok ilginç benim bildiğim bir akıntı olmalı ymurtlama döneminde .
aynen cnm sende sıkıntı mı yaşıyorsun benm gibiOlabilir ilaçlar düzeni etkiliyor .
4 yıllık evliyim bir klomen bir aşılama başarısızlıkla sonuçlandı . sorun bende değildi ama ilaçlar ve iğneler benim sağlığımı bozdu önce kist oluştu sonra iç kanama geçirdim .aynen cnm sende sıkıntı mı yaşıyorsun benm gibi
iç kanamamı çok geçmi olsun canm valla bu çok zor bi süreç insan yıpranıyor hormonlarımız değişiyor eşinden test istediler mi cnm4 yıllık evliyim bir klomen bir aşılama başarısızlıkla sonuçlandı . sorun bende değildi ama ilaçlar ve iğneler benim sağlığımı bozdu önce kist oluştu sonra iç kanama geçirdim .
Eşimin Ocak Ayında sperm sayısı 55 milyonken haziranda 18 milyona düştü . Kısmetsiziz. Aşılama oldum tutmadı . Tüp bebek denemeyi düşünüyorum .iç kanamamı çok geçmi olsun canm valla bu çok zor bi süreç insan yıpranıyor hormonlarımız değişiyor eşinden test istediler mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?