Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

bende 18 aylık evliyim ve hiç korunmadık bende ve eşimde hiç problem yoktu bu ay hamileyim arkadaşlar o kadar mutluyumki allahım inşallah sizede nasip eder:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Ozel birsey denedinmi yada bir trdavi yöntemi? Önereceğin birşeyler varmi bize?

Bende 10 aylik evliyim ve doktorum sebepsiz infertilite dedi. Ama bulacaz inşallah bi yolunu dedi. Birde rahim sekli farkliymis o yuzden ilişki seklini degistirmen gerekir dedi

Lutfen bana birileri yardim edebilirmi sebepsiz infertilite ve suan bir doktor teshis koydu yumurtalik ve rahim iltihabi diye. Onceden rifat uzman ismini duyan varmi?

Bende geçen ay aşılama yaptırdım , idrar testi 2 çizgi çıktı bende havalara girdim hastaneye gittim kan testi negatif başımdan aşağı kaynar sular döküldü . Sonra regl oldum . Kendime gelemedim hala ve tüp bebek yapmaktan korkuyorum tutmaz diye .

Selam bende rifat uzmana gitmeye basladim bir sonuc alabildinizmi acaba..

Kızlar merhaba facebook da kapalı bir grup oluşturmaya çalışıyorum.. katılmak isterseniz

https://
www.facebook.
com/groups/
956263971104740

Linki başka türlü sistem yazdirmiyor kızlar beklerim..sizin birleatirmeniz gerekiyor :)

meraba arkadaşlar yeni üye oldum bende bu ay ilk defa serophene kullandım bu aralar da yumurtlama günlerim ama işin tuhafı hap kullanmadan önce yaşadığın o meşhur yumurtlama akıntısını bu ay yaşamıyorum anlamadım böyle akıntısız yumurtlayan oldumu aranızda kızlar

Çok ilginç benim bildiğim bir akıntı olmalı ymurtlama döneminde .

Çok ilginç benim bildiğim bir akıntı olmalı ymurtlama döneminde .
EVET daha önceleri olurdu şuan 12. günümdeyim ve 28 günde bir adet olurum acaba tam 14. günmü akıntı olacak bu ay anlamadım kullandığım ilaçlar etkiler mi serophene ve dostinex kullandım ilk defa

aynen cnm sende sıkıntı mı yaşıyorsun benm gibi
4 yıllık evliyim bir klomen bir aşılama başarısızlıkla sonuçlandı . sorun bende değildi ama ilaçlar ve iğneler benim sağlığımı bozdu önce kist oluştu sonra iç kanama geçirdim .

4 yıllık evliyim bir klomen bir aşılama başarısızlıkla sonuçlandı . sorun bende değildi ama ilaçlar ve iğneler benim sağlığımı bozdu önce kist oluştu sonra iç kanama geçirdim .
iç kanamamı çok geçmi olsun canm valla bu çok zor bi süreç insan yıpranıyor hormonlarımız değişiyor eşinden test istediler mi cnm

Kizlar ben de araniza yeni katildim 3 yildir evliyim 1.5 yildir vajinusmus problemim vardi benim astiktan sonra 1.5 korunmyoruz hic bir problem yok bu ay catlatma ignesi oldum fakat basarisiz ve bu ay klomen kullanmaya baslicam hayirlisi artik

iç kanamamı çok geçmi olsun canm valla bu çok zor bi süreç insan yıpranıyor hormonlarımız değişiyor eşinden test istediler mi cnm
Eşimin Ocak Ayında sperm sayısı 55 milyonken haziranda 18 milyona düştü . Kısmetsiziz. Aşılama oldum tutmadı . Tüp bebek denemeyi düşünüyorum .

Şöyle düşünün, o size peygamberî bir dert takdir etmiş, insanlar arasından seçtiği elçisini tabi tuttuğu imtihanın aynısına sizi tabi tutuyor. Bunun derin anlamını biliyor musunuz? Size yakışan Zekeriya Peygamber gibi hareket edip, Yahya'nızı beklemektir. Zekeriya'ya o müjde geldiğinde eşi kahkaha atmıştı, Zekeriya Peygamber olduğu halde inanamamıştı.. Meryem Suresinin mealini düşünerek okumanızı tavsiye ederim, o sure size, kalbinize insin.. Ne mutlu size ki Rabbimiz evladınızı DUA yoluyla size ihsan edecek, duayla gelen bebeklerin özelliklerini Kur'andan okumanızıisterim.. Nasıl bir kul ve nasıl bir evlat olmuşlar? İmtihanınız ağır, çünkü omuzlarınız da peygamber yükü var.. Ne mutlu o yüke ki, hayırlı EVLATLAR gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…