Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

Insallah

Kızlar stresim her geçen gün artıyor . Çıldıracam artık her ay her ay sürekli takip hesap yoruldum ya .aşılama tutmayınca iyice stresim arttı

Kızlar stresim her geçen gün artıyor . Çıldıracam artık her ay her ay sürekli takip hesap yoruldum ya .aşılama tutmayınca iyice stresim arttı
aynen cnm ya her ay yumurtlamayı bekle sonra ayakları kaldır uğraş dur sonra adet olca mı olmıcan mı bekle sonra o tek çizgi yi gör sonra ağla dur sonra yine umutlan sonra yine aynı

aynen cnm ya her ay yumurtlamayı bekle sonra ayakları kaldır uğraş dur sonra adet olca mı olmıcan mı bekle sonra o tek çizgi yi gör sonra ağla dur sonra yine umutlan sonra yine aynı
Stres mahvetti beni ya bitmek bilmeyen çile

Bu ay adet oldum Eylül'de tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum . Kaç ay oldu sürekli Ovaluasyon hesapları yapmaktan yoruldum demekki doğal yolla olmayacak
doktorun ne diyor kendi evde yaptığın yumurtlama testlerine aldanma benim doktorum onlar yanıltıca olabiliyor demişti

doktorun ne diyor kendi evde yaptığın yumurtlama testlerine aldanma benim doktorum onlar yanıltıca olabiliyor demişti
Test Yapmıyorum akıntıdan anlamaya çalışıyorum ve adet tarihinden . Ama bazen tutuyor ona rağmen hamile kalamadım

Selam bayanlar. Burada herkes benimle ayni şeyleri yasiyor ve hissediyor bebek konusunda biliyorum. Simdi sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. Bunu okuyanca bu kadin deli diyeceksiniz belki, belki de sizinde aklinizdan geçmiştir böyle şeyler. Ben 6 yillik evliyim ve çocuk olmadi tüp bebek dahil herşeyi denedik. Doktorlar bir sorun yok diyor ama son gittigim doktor tuplerimde yapisilklik olduğunu söyledi tedavi oldum yine olmadi. Esimle çok zor şartlar altında evlendik istenilmeyen gelin oldum hep ve eşim ailesiyke gorusemiyor benimle evli olduğu için ve bunun üzerine benim evliligimde hep sorunlar oldu üstüne birde bu bebek mevzusu. .ben son kez gelecek ay tüp bebek yaptiracagim olmasa eşimin başka biriyle evlenmesine izin verecek gitsin çocuk sahibi olsun. Eşimin pek karesi cikacagini sanmiyorum buna çünkü beni birakinca aile ona kucagini açacak eşim bu arada ailesine çok düşkün. Her şeyde vardır hayir diyorum belki bu yüzden olmuyor çocuk dedim hep. Ailemin yanina tekrar dönme fikri sadece beni engelliyor kaçarak eğlendiğimiz için be yapmam lazim bir turlu isin içinden cikamiyorum.

B
Arada boşanmak istememim sebebi sadece çocuk değil ama en büyük etken bu. Başka şeylerde üstüne tuz biber oluyor. Öğretmen adayiyim özelde calisiyorum devlete atansam bir dk durmam diyorumnbazen. Böyle düşündüğüm için bencil gibi gorunuyorum farkindayim ama her şeyi düşünmek zorundayım çünkü arkamda duracak bir ailem yok. Hatta bu şekilde babamin evine döndüğümde akrabaların iğneleyici sözlerinden rahatsız olacagimi d biliyorum. Esim benden sonra da yoluna devam eder hatta daha iyi bile olabilir çünkü ben asla ona gore biri degildim .

Streslenmişsiniz tabiki sorunlar bir birini kovalıyor bebek merkezci evlilik hepimizde aynı, hemde seneler daha cok gectikce , dahada cıkılmaz oluyor .elinizde mesleginiz var hayata kendinizi merkez alın kocada ailede hep bi yerde kalıyorrr önce kendin ...her evlilikte olur cocuk olsun olmasın adama dayanıyormusun sen ona bak seviyorsan rabbim evinize meleginizi gönderecektir insallah

Bence başka sebepler var sen bebek olmamasının arkasına sığınıyorsun. Bizimde olmuyor ama boşanmak çözüm değil üstelik sorun benim eşimde . Daha çok yakınlaşıyor eşler paylaşımlar zorluklar arttıkça . Sen bu adamı gerçekten istiyormusun asıl bunu sorgula . Bebeksiz de çok mutlu Çiftler var . Ailesine hiç takılma gelini seven oğlan ailesi zaten yok :)

Selam arkadaşlar başlığı görünce hemen yazmak istedim. Ben de yaklaşık üç buçuk dört senedir sizler gibi sebebi bilinmeyen kısırlık grubundaydım. Eşimin bütün tahlilleri normal çıkıyordu. Gittiğim bütün doktorlar bana yöneliyordu. Laparoskopi oldum her şeyim normal çıktı. Bir arkadaşın tavsiyesi ile üroloji uzmanı KAAN AYDOSa gittik. Meğer eşimde DNA HASARI varmış...Çok şükür tedavi gördük şu an hamileyim. Nacizane benim tavsiyem eşinizin DNA HASAR TESTİ YAPTIRMADAN AŞILAMA VE TÜP BEBEK DENEMEYİN. Çünkü bu hastalıkta aşılama ve tüp bebek tutmuyor maalesef arkadaşlar inşallah bu yorumumu okursunuz eğer içinizden birilerine yardımım dokunursa çok sevinirim. Kimin kime sebep olacağı belli olmaz. Yaratan Rabbim sebepleri de yaratıyor muhakkak. Allah hepinizin yardımcısı olsun...

Canım çok sevindim senin adınabizde de aynı dorun çıktı eşim tedavi oldu biz de bekliyoruz bakalım. Siz daha önce tüp bebek denemişmiydiniz peki?

bendede şöyle bir durum oldu evlendim aslında birazda mantık evlişliği yaptım çok sevmiyordum eşimi aman diyordum severek evlenenide gördük dedim sonra 1 yıl evli kaldım ve ilk aydan itibaren çocuk denedik olmadı. sonra boşandık o başkasıyla hemde hemen evlendi. ben ayrılırken kimse sana varmaz böyle tek başına kalırsın vs demiştim hırs yapmış herhalde o evlendi hemen çocuğu oldu karısı 40 yaşındaydı belki tedavi ile olmuştur onu bilmiyorum. bende evlendim evlendiğimin ilk ayı hemen hamile kaldım. belkide acaba genlerin uyuşmaması gibi birşey mi oluyor diye düşündüm bilmiyorum artık.

3 yıldır evliyim 1 yılı aşkın bizde KORUNMUYORUZ fakat olmuyor isterken hep hayırlısı diye istiyorum belki hayırlı değil ki olmuyor diyorum ama etrafımda o kdr hamile yada yeni doğum yapanlar var ki bazen kiskaniyorum galiba diyorum ve acaba bunu sadece ben mi böyle düşünüyorum yoksa herkes aynı mı anne olanların beni anlayamayagini da düşünüyorum ister istemez de biraz agresif oluyorum cocuklu ortamlara girmek istemiyorum hatta eşim de bende 27 yaşındayız ikimiz de de sorun yok eşim daha genciz elbet olur diyor ama ben bu knuda sabirsizim sanırım 1 yıldan fazladır her ay belki bu sefer oldu diye heyecan yapıyorum erken gebelik belirtilerinin hepsini yaşıyorum ama hep hüsran Allah kimseyi evlat siz birakmasin hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün evlat nasip etsin . Burada yazılan lari okuyorum yanlız olmadığımı görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…