Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

Bugün bize misafir geldi yaşlı adam babama diyorki bu ne zaman anne olcak Benim derdim amcaya düştü.

Bugün bize misafir geldi yaşlı adam babama diyorki bu ne zaman anne olcak Benim derdim amcaya düştü.
Yaa böyle patavatsiz insanlar yüzünden daha da çok stres oluyoruz.banada bir amca çocuk çalışmalarına başladınız mi diye sordu kime neyse

Yaa böyle patavatsiz insanlar yüzünden daha da çok stres oluyoruz.banada bir amca çocuk çalışmalarına başladınız mi diye sordu kime neyse
Babama diyor bide Allah ım şaka gibi babam nerden bilsin .Amca sabah sabah alt üst etti benim sinirlerimi.

anlayabiliyorum seni ama en iyisi kulak aşmamak dilin kemiği yok ( bende kulak asmiyorum dersem yalan olur tabi )
Tabi insan kendini eksik hissediyor.ben bir ortama girince kendimi Hatalı sağlıksız eksik yarım hissediyorum

Tabi insan kendini eksik hissediyor.ben bir ortama girince kendimi Hatalı sağlıksız eksik yarım hissediyorum
Bende aynı özellikle yeni doğum yapmış yada çocuklu insanlar arasında birde her söyledikleri bana batıyor sanki ben eksikmisim onlar benden üstün gibi kıskançlık mi özenmek mi bilmiyorum olabildiğince uzak duruyorum yada söylenenleri sorulanlari duymamazliktan geliyorum

Yan komşum yeni doğum yaptı Gözüme sokuyor . Yapabileceğim hiç bişey yok canım benim sadece dua .ben kaçtıkça beni buluyorlar

Yan komşum yeni doğum yaptı Gözüme sokuyor . Yapabileceğim hiç bişey yok canım benim sadece dua .ben kaçtıkça beni buluyorlar
ya benım ailemde sırasıyla 4 kişi dogum yaptı benden sonra evlenenler . bırde biz sizi geçtik deyip kahkahayı basmıyorlar mı işte o zaman çok üzülüyorum ki bu devir de herkesin kolay çocuğu olmuyor neden bu kadar acımazsızca konusuyorlar tv lerde bas bas bağırıyorlar 10 kişiden 7 sinin çocuğu zor şartlarda oluyor diye bu millet neden bu kadar cahil anlamakda güçlük çekiyorum

Bazılarının çok kolay oluyor ben onları hiç anlamıyorum . Neden bizim olmuyor diyorum kendi kendime isyan etmek değil bu . Benim kolay Çocuğum olsaydı Birazda onlar sabır sınavı verseydi . Bu ay yine olmadı mesela 4 yıllık Evliyim . Insan korkuyor yani 4 yıl daha olmazsa diye .

bende anlayamıyorum ilk denemede oldu diyorlar şaşırıyorum. bende isyan etmek istemiyorum neden diye sorgulamakta istemiyorum ama her ay bunu beklemek insanı çok yoruyor düşünmezsen olur diyorlar nasıl düşünmemeyım bu beden de gelişen olay bu beyınde gelişiyor bende 1,5 yıldır istiyorum ama bazen belki hayırlısı degğil diyorum ama nereye baksam hamile kadınlar nereye baksam çocuklu aileler . kıskanıyormuyum ? belki de evet kıskanmak günah mı onuda bilmiyorum ama bazen acımasız oluyorum ama bunlar elimde değil . eşimle hiç kavga etmedım ben sırf bu sebebten bir kere bağıra çağıra kavga ettik ve hala hazmedemıyorum

Ben seni çok iyi Anlıyorum . Bu duygu benim beynimde her ay oluşuyor her ay hayal kırıklığı ile neticeleniyor . Düşünmemek elde değil alışverişi merkezine bile gitsem hamileler Üstüme Üstüme geliyor . Biz düşünmesek bile çevremiz bizi sürekli bu konuya itiyor. Tek çıkış yolu biran önce hamile kalabilmek . Aksi taktirde sürekli aynı şeyleri yaşayacağız Kaçış yok .4 yıllık Evliyim benden sonra evlenenlerin 3 Yaşında çocuğu var ...

al bende de o kdr her yerde hamile var HER YERDE görümcemin 3 yaşında oğlu var napıyorsun diye yazıyorum Oğlumla yemek yiyoruz diyor ister istemez bozuluyorum belki o kötü niyetle soylemıyordur ama ben alınıyorum . cocuklu ortamda herkes bak senın cocugunda oldugunda onlar senın gıbı oturacak sen cocuk pesınde kosacaksın sen çocuk sesıne alısık değilsindir dıyorlar o an avazım cıktıgı kadar bagırmak ıstıyorum . etrafımda kı ınsanların çocuklarına hediye almak için bebek mağazasına gittiğim gün kendime gelemıyorum cok uzuluyorum Allah hakkımıza hayırlısını versın eli ayağı düzgün çocuk nasip etsın hepımıze

Bizim belli bir Sıkıntımız olsa ameliyat oluruz ilaç içeriz biter . Bizim herşeyimiz normal görünüyor eşimde bende kan testlerimize kadar Herşeyi yaptırdık.ben bir kez aşılama oldum tutmadı . Çevremdeki herkes diyorki madem normaldin niye aşılama tutmadı . Yahu ne bileyim ben tutmasın diye ayağa Kalkıp zıplamadım ki . Özellikle Ağarlık kaldırmadım ki . Doktorlarada sinirleniyorum . Süpersiniz diye gaz veriyorlar aşılama tutmadı . Demekki bir sıkıntı var . Bunu araştırıp bulmuyorlar sizin doğal yolla olur gidin diyorlar . Eşimde lökosit çıktı doktor antibiyotik vermiş bunu içti hemen Çocuğun olur Demiş . Okadar kolaydı çünkü biz malız biz yapamıyoruz .Benim kaynanam ilk gece hamile kalmış ya . Kadın deliriyor 4 yıl oldu .düğünlere günlere gidiyor sonra çıldırıyor .

biz de de bir sıkıntı çıkmadı ama neden olmadığını söylemiyorlar normalle yolla olurmuş ben şimdi başka bir doktora gidiyorum hastalanmadan 2 yada 3 gun once gel test yapıcaz dedi. hep bir umut peşinde kosuyorum benım annemde evlendiği ay hamile kalmış onlara da ınanması zor geliyor ama elden gelen bir sey yok işte . hastalanmadan 3 gün önce ne testi yaptırılıyor biliyormusun ben daha önce yaptırmadım böyle bir test sana yapıldı mı

Bana bütün testler adetimin 2. Günü yapıldı Hayatım .

Anladim .Rahim filminden sonra da herkes hamile kalıyormus ama oda vurmadi bize
Ben tüplerim açık çıkınca sinirden Ağladım . Yeter artık diye . Çünkü herşeyime bakıldı ve ben hep tüplerim tıkalıdır hsg ile açılır hamile kalırım diye hayal kurdum. Tüpler açık aşılama tutmayınca artık çıldırdım . O değil bu değil ya ne ozaman kocamın 165 milyon spermi var 8 çocuk yapar bu spermle ya doktor şunu yap desin yapayım . Mesela sigara içsem sigarayı bırak der . Ben Herşeyi en mükemmelde yapıyorum . Kocam diyorki sen takıntılı oldun çocuk Yüzünden .

Benim kocam da aynı şeyi söylüyor . Hatta bir kere biz yapmaya çalışırken kuzeninin eşinin hamile olduğunu öğrendik bana ikiniz aynı zamanda hamile olmayın beni kıskandı der biz biraz daha korunalim dedi sanki oluyormuş gibi o zaman çok kavga etmiştim o zaman ben herkesin hamileligini beklim diye bir de hayırlı olsun hamileliğin diye aradım ayyy Canım biz sizi geçtik dedi o kdr çok aglamistim ki erkekler bu konuda daha rahat .bende bazen diyorum ki acaba bizimde olur mu diye böyle sorular sorma olucak diyor onunla bun konuyu açık açık konusmaiyorum çünkü lafı ağzıma tikiyor .eşim de sprem testi yaptırdı sorun yok ben doktor değiştirdim sıfırdan bakalım ne olacak heyecanla bekliyorum bakalım bu doktor ne diyecek .ki ben daha aşılama fln yaptırmadim bu doktora yaptırmayı düşünüyorum ama artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…