Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

ay çok güldüm ya korunalım Demiş kocan :))) aynı anda herkesin oluyor zaten bi biz o sıraya giremedik . Kuzeninin Karısı ayrı salak sanki bayrak yarışı geçmişler sizi . Bende kocamda pek konuşmuyorum çünkü Üroloji doktorları gaz veriyor doğal yolla olur sen paşasın diye . Kocamda eve geliyor ee bizim doğal yolla olurmuş diyor . 10 aydır niye olmamış madem oluyormuş .senin madem aşılaman yapılmadı bence kesin dene belki aşılamada tutar direk

o günden beri o kızla aynı ortama gelmıyorum zaten kötüsü de ne biliyormusun ben tek basıma eşimin anneannesine yatmaya gittim kayınvalidemde ordaydı eşimin kuzenıde o yenı doğum yapmıştı onlar bizde oraya kalmaya gelicez diye telefon ettıler kayınvalidem dahil kımse o kızı sevmıyor neyse yatacak yer ayarlaması fln yapıldı kayınvalidem gece saat 01,00 dan sonra gelınır mı dıye soylenıyordu dondu bana o zaman dedi sen onlar gelmeden uyu onlar gelınce sen kalk kızım sen yat buraya senın cocuğun var dıye gelınımı de rahatsız ettim derim dedi o zaman o satte bir yere gidilmeyeceğini anlar herhalde bak kızı benım yuzumden uyandırdılar der dedi . ama ben hiç oyle dusunmedım koskocaman evde kı bende gelınım sen kalk otekı gelın yatsın demeleri cok koydu bana kı onlar gece gelmedı ama gelseydi sırf o cocuklu dıye benı kaldırıp onu yatıracaklar diye dusundum ki görümcemde vardı onun da çocuğu var onuda kımse rahatsız etmıyor dırek oklar bana dondu o gunden sonra bunu hazmedemedım . bende bu konuyu ılk defa burda bu kdr cok konustum cunku kımseye cocugumuz olmuyor demıyorum ben suan ıstemıyorum dıyorum . artık bu doktorda aşılma yaptırmayı dusunuyorum yaptırırsam ılk sana yazıcam :)

Allah razı olsun ne kadar üzel yazmışsn..

Kızlar Novaartta aşılamama dün başladım dua edin bana

Hanimlar aşilamanin 8.gunundeyim ilk 2gun sancim ve bel agrim ardi 3 gun gayet iyiydim 4 gun ara ara sancim vardi 5.6 gun boyu belim agridi dun ise lekelenme gibi akintim geldi progestan iceren oral enjekte kullaniyorum hrr aksam acaba ondanmiydi bilemedim doktorum normal dedi bugun ise hicbisyim yok kendi kendimi dinleyip belirti aramak istemiyorum ama bunlari yasiyorum luften bu sekilde belirtileri olupta tutan varmi birde hamile bayanlardan dua istiyorum

yazılanların çoğunu okuduğumda bazı duyguları sadece kendimin yaşamadığını anladım ve açıkçası rahatladım biraz bizde evlilikte 3. yılımıza girdik 1 buçuk yıldır bebek istiyoruz ama olmadı henüz maalesef 6ay kadar hapla korundum keşke korunmasaydım diyorum şimdi hamile kalan arkadaşlarım olduğunda çok seviniyorum ama içimde garip bi kıskançlık duygusu belirip tüm kalbimi kaplıyo ve ben buna engel olamadığım için çok üzülüyorum eşim saolsun çok destek oluyor ama işte insan kendini yarım hissediyor sizinde dediğiniz gibi bebek yokmu hani ne zaman olacak diyenlere sinir oluyorum ve sert şekilde azarlıyorum büyük küçük fark etmiyor kalp kırıyorum biliyorum ama çok sinirleniyorum eğer o an bişey demezsem resmen içime dert oluyor eşimde kendi ailesine ve akrabalarına kesinlikle bebek sormamaları konusunda uyarıda bulunmuş onlarda benim yanımda ağızlarını açmıyorlar bu konuda hiç birinin hakkını ödeyemem hatta soran olursa kayınvalidem onlar genç gezecekler erken daha diyor ama tedavi olduğumuzu bilmiyorlar birde bebeği olan bazı kişilerin ay çocuk çok zor eskisi gibi uyuyamıyorum gezemiyorum yemek yemeye su içmeye vaktim kalmıyor diyenleri resmen pataklayasım geliyor bende yaklaşık 4 aydır klomen kullanıyorum bir kezde çatlatma iğnesi oldum iğne yapılırken birden sinirlerim boşaldı o kadar ağladımki anlatamam doktorum kalkıp bana sarıldı hemşiresi sakinleştirmeye çalıştı insan kendini inanılmaz kötü hissediyor 3-4 gün önce de rahim filmi çekildi çok şükürki tüplerim açık çıktı ben daha tedavilerin çok başındayım ama gerçekten duygusal olarak bu zamanları geçirmek gerçekten zor kesinlikle isyan etmiyorum bu benim imtihanım biliyorum hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum Allahım hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin kucağımızı boş bırakmasın inşallah

Hayatım tüplerin açıksa aşılama yaptır derim ben

Hayatım tüplerin açıksa aşılama yaptır derim ben

bugün kontrolüm vardı yine çatlatma iğnesi yaptılar bikaç ay daha hamile kalamazsan aşılamaya gidicez dedi doktorum bakalım hayırlısı ama ondanda korkuyorum ya eskiden çok katı canlıydım ama artık iğne deseler içim daralıyo

Aşılama öneririm Hayatım eğer sorun yoksa , rahim filmin temizse

selam kızlar bende aranıza yenni katıldım siteye bayadır giremiyodum. benim hikayem kısaca anlatayım 5 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz evlendiğimizden beri hiç korunmadık başımdan iki aşılama geçti ikiside tutmadı sonra tüp bebeğe geçtik yumurtalarım falan toplandı ama kötü yumurta oluştuğu için transfer yapmadık eşimle bende sorun yok dedi dr. en son ocak ayında tüp bebek için başvurmuştum ama bi süre ara vermem gerekti işimden dolayı şimdide yeni bir şey duydum hayıt suyu diye aranıxda kullanan yada yakınları bu yöntemle hamile kalan varmı

Rabbim olmayan herkesi tez amanda bebişlerine kavuştursun inşallah

Ooof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a hemencecik embriyoannesi blog diye yazın çıkıyo :)

Kizlar iki sene sebepsiz inferfilite dedediler ve nihayet klomen catlatma ignesi ve bes haftalik olduk Allahim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…