- 13 Temmuz 2015
- 1.843
- 1.390
- 48
- 35
- Konu Sahibi mumudihaba
-
- #1.101
Allah razı olsun ne kadar üzel yazmışsn..Şöyle düşünün, o size peygamberî bir dert takdir etmiş, insanlar arasından seçtiği elçisini tabi tuttuğu imtihanın aynısına sizi tabi tutuyor. Bunun derin anlamını biliyor musunuz? Size yakışan Zekeriya Peygamber gibi hareket edip, Yahya'nızı beklemektir. Zekeriya'ya o müjde geldiğinde eşi kahkaha atmıştı, Zekeriya Peygamber olduğu halde inanamamıştı.. Meryem Suresinin mealini düşünerek okumanızı tavsiye ederim, o sure size, kalbinize insin.. Ne mutlu size ki Rabbimiz evladınızı DUA yoluyla size ihsan edecek, duayla gelen bebeklerin özelliklerini Kur'andan okumanızıisterim.. Nasıl bir kul ve nasıl bir evlat olmuşlar? İmtihanınız ağır, çünkü omuzlarınız da peygamber yükü var.. Ne mutlu o yüke ki, hayırlı EVLATLAR gelecek
Hayırlısı yla güzel haberlerini bekliyorum . Dualarim seninle canım ☺Kızlar Novaartta aşılamama dün başladım dua edin bana
Saol arkadaşım Allah yüzümüze baksınHayırlısı yla güzel haberlerini bekliyorum . Dualarim seninle canım ☺
Hayatım tüplerin açıksa aşılama yaptır derim benyazılanların çoğunu okuduğumda bazı duyguları sadece kendimin yaşamadığını anladım ve açıkçası rahatladım biraz bizde evlilikte 3. yılımıza girdik 1 buçuk yıldır bebek istiyoruz ama olmadı henüz maalesef6ay kadar hapla korundum keşke korunmasaydım diyorum şimdi hamile kalan arkadaşlarım olduğunda çok seviniyorum ama içimde garip bi kıskançlık duygusu belirip tüm kalbimi kaplıyo ve ben buna engel olamadığım için çok üzülüyorum eşim saolsun çok destek oluyor ama işte insan kendini yarım hissediyor sizinde dediğiniz gibi bebek yokmu hani ne zaman olacak diyenlere sinir oluyorum ve sert şekilde azarlıyorum büyük küçük fark etmiyor kalp kırıyorum biliyorum ama çok sinirleniyorum eğer o an bişey demezsem resmen içime dert oluyor eşimde kendi ailesine ve akrabalarına kesinlikle bebek sormamaları konusunda uyarıda bulunmuş onlarda benim yanımda ağızlarını açmıyorlar bu konuda hiç birinin hakkını ödeyemem hatta soran olursa kayınvalidem onlar genç gezecekler erken daha diyor ama tedavi olduğumuzu bilmiyorlar birde bebeği olan bazı kişilerin ay çocuk çok zor eskisi gibi uyuyamıyorum gezemiyorum yemek yemeye su içmeye vaktim kalmıyor diyenleri resmen pataklayasım geliyor bende yaklaşık 4 aydır klomen kullanıyorum bir kezde çatlatma iğnesi oldum iğne yapılırken birden sinirlerim boşaldı o kadar ağladımki anlatamam doktorum kalkıp bana sarıldı hemşiresi sakinleştirmeye çalıştı insan kendini inanılmaz kötü hissediyor 3-4 gün önce de rahim filmi çekildi çok şükürki tüplerim açık çıktı ben daha tedavilerin çok başındayım ama gerçekten duygusal olarak bu zamanları geçirmek gerçekten zor kesinlikle isyan etmiyorum bu benim imtihanım biliyorum hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum Allahım hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Hayatım tüplerin açıksa aşılama yaptır derim ben
Aşılama öneririm Hayatım eğer sorun yoksa , rahim filmin temizsebugün kontrolüm vardı yine çatlatma iğnesi yaptılar bikaç ay daha hamile kalamazsan aşılamaya gidicez dedi doktorum bakalım hayırlısı ama ondanda korkuyorum ya eskiden çok katı canlıydım ama artık iğne deseler içim daralıyo
Ooof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a hemencecik embriyoannesi blog diye yazın .
KiZlarrrr hamisim sonun da
siz hsg çekildinizmiKizlar iki sene sebepsiz inferfilite dedediler ve nihayet klomen catlatma ignesi ve bes haftalik olduk Allahim isteyen herkese nasip etsin
siz hsg çekildinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?