- Konu Sahibi mumudihaba
-
- #1.141
Yılmaz Güzel adı. Nişantaşı'nda muayenehanesi var ve Amerikan hastanesinde çalışıyor.doktorun kimdi
ben adetimde gittim doktora hemen başla dedi sabah akşam (toz halinde) suya karıştırıp aç karnına içiyorsuninfolic iği ne zaman kullanmaya başlıyorsun. yani adetin kaçıncı günü . nasıl uygulanıyor.
Canım sen hastaneye mi gidiyorsun , özeline mi , ilkhangisine gitmeliYılmaz Güzel adı. Nişantaşı'nda muayenehanesi var ve Amerikan hastanesinde çalışıyor.
Rıfat Uzman doktormu Allah aşkına psikoloji bozmaktan başka bişey değil arkadaşım gitti kız halbuki hamile kıza sen asla hamile kalamazsın dedi elle muayene etti tup bebekte koysak sen hamile kalamazsin dedi hamileymis oysaki bunları soylediğinde Bir arkadaşıma sende esinin spermine karşı alerji var dedi oda o ay hamile kaldı daha tedavi etmeden Bana da tedavi dedi beyninde ur olabilir hipofiz emari istedi prolaktin yüksekliğinden dolayı halbuki prolaktinim çok az yüksekti esinin spermine alerji var dedi çok kesin konuşuyor resmen bunalım bi adam Allahtan neyseki sonradan canım Doktorum Serhat Sakızı buldumda hiçbir sorunum olmadığını öğrendim ufak bir tedaviyle hamile kaldım oglum kollarimda amannnnn dikkat para tuzagindan baska bişey değil bizde tavsiye üzerine gittik Rıfat Uzmana 3 kişi agzimizin payını aldik iltihap uzmanı Rıfat beydenSelam bende rifat uzmana gitmeye basladim bir sonuc alabildinizmi acaba..
canım hatırlarsan aylar öncesinden bununla ilgili bi konu açmıştım...evet bende nedeni bilinmeyen infertilite grubundayım.7 yıllık evliyim 3 senedir tedavi görüyorum bu zamana kadar dört tane doktor değiştirdim...tıp bunda yetersiz kalıyo işte,mutlaka vardır bi nedeni olmamasının ,kim bilir ne zaman bulunur bunun nedeni...umarım biran önce bulunurda nedeni,ona göre tedavi yoluna gireriz...:çok üzgünüm:
bende 18 aylık evliyim ve hiç korunmadık bende ve eşimde hiç problem yoktu bu ay hamileyim arkadaşlar o kadar mutluyumki allahım inşallah sizede nasip eder:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Membende 18 aylık evliyim ve hiç korunmadık bende ve eşimde hiç problem yoktu bu ay hamileyim arkadaşlar o kadar mutluyumki allahım inşallah sizede nasip eder:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yıl 2015 acaba hamile kqldınız mı ben de 18 aylık evlşyşm ve 18 aydır hamile kalamdım ve merak ettim9 yıllık evliyim bebeğim olması için sayısını unuttuğum tedaviler oldum
sebepsiz infertilide bizimkisi kızlar neden böyle bir başlık olmadığını merak ettim
ne diyorsunuz agzim acik kaldi resmenbana boyle seyler soylemedi ama ilk muayenemde cektigim aci sonraki gidislerimde olmadi ve bunu iltihabin kurumasina bagladi. 3 aydir devam ediyorum ve cok hastasi var hepsi olumlu seyler duyup geldiklerini soyledilerRıfat Uzman doktormu Allah aşkına psikoloji bozmaktan başka bişey değil arkadaşım gitti kız halbuki hamile kıza sen asla hamile kalamazsın dedi elle muayene etti tup bebekte koysak sen hamile kalamazsin dedi hamileymis oysaki bunları soylediğinde Bir arkadaşıma sende esinin spermine karşı alerji var dedi oda o ay hamile kaldı daha tedavi etmeden Bana da tedavi dedi beyninde ur olabilir hipofiz emari istedi prolaktin yüksekliğinden dolayı halbuki prolaktinim çok az yüksekti esinin spermine alerji var dedi çok kesin konuşuyor resmen bunalım bi adam Allahtan neyseki sonradan canım Doktorum Serhat Sakızı buldumda hiçbir sorunum olmadığını öğrendim ufak bir tedaviyle hamile kaldım oglum kollarimda amannnnn dikkat para tuzagindan baska bişey değil bizde tavsiye üzerine gittik Rıfat Uzmana 3 kişi agzimizin payını aldik iltihap uzmanı Rıfat beyden
doktorunuz kim acabadoktorun kimdi
Gerne duyuyorsak bir umit oraya gidiyoruz allah sahtekarlardan korusun hepimizi ben bu arada iki asilamada yaptirdim ama tutmadi. 9 yasinda kizim neden kardesim yok dediginde artik verecek cevap bulamiyorum. rabbim emeklerimi ve dualarimizi duysun..
Bakırköy'de Serhat Sakız araştırıp ona gidin derim çok bilgili ilgili alakalı mükemmel bir insan şiddetle tavsiye ederim infertilite konusunda çok başarılı gebelik takibindede acayip destek ve hastaya yaklaşımıda harika bende size bir tavsiye tabi ki siz bilirsiniz kendiniz için en iyisini tez vakitte evlatlariniza kavusursunuzGerçekten yaşadıklarımızın inanın daha fazlası var Evet bizde duyduklarimiza aldanıp gittik 3 arkadaş rezil olduk hem madden hem manen asla kimseye tavsiye etmem
Bakırköy'de Serhat Sakız araştırıp ona gidin derim çok bilgili ilgili alakalı mükemmel bir insan şiddetle tavsiye ederim infertilite konusunda çok başarılı gebelik takibindede acayip destek ve hastaya yaklaşımıda harika bende size bir tavsiye tabi ki siz bilirsiniz kendiniz için en iyisini tez vakitte evlatlariniza kavusursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?