- 16 Kasım 2015
- 57
- 33
- 8
- 49
- Konu Sahibi mumudihaba
-
- #1.161
inferliteden sonradan dogal yolla hamile kalan oldumu
allah herkesi umut ettigi seye kavustursun hayirlisiysa tabii. sonucunuzu merakla bekliyorum insaallh pozitifirben 5 senedir ugrasıyorum bir sorun olmadıgı halde klomen aşılama denedim olmadı. bu sene nisan ayında hamile kaldım. tabi sorun omadıgı halde derken bulunamadıgı halde demek istedim.
5+2 haftalık düşük yaptım. sonra tekrarlamadı. şimdi tüp bebek denemesi yaptım. bugun sonuc almaya gidiyorum ama negatif hissediyorum. hayırlısı olsun hepimiz için.39 yasındayım bu arada.
sebepsizmi sizinkide acaba. en zor grubuz galiba maalesefmerhaba malesef negatif. reglim hiç şaşmaz. ayın 6 sında yumurtalar toplandı. internette de yumurtalamdan 15 gun sonra regli oluru okumuştum. gercekten bugun regli oldum. tam 15 gün :) tşk ederim iyi dilekleriniz için. hayırlısı olsun hepimiz için.
nerede yaptirdiniz tupbebegi merak ettim. bizede yolun sonu tupbebek galibasebepsizmi sizinkide acaba. en zor grubuz galiba maalesef
Hahaha aynen öyle ben organ mafyası sanmıştım arkadaşım götürmese bilmesem vallahi öyleRıfat uzmana bende gittim ve psikolojim alt üst oldu.Nasıl pis bir muayenehane korktum enfeksiyon almaktan.Kimseye tavsiye etmiyorum.
O ayrı bir konu zaten herseyi o biliyor icraat yok amaBen bide tek başıma gittim ve ordan nasıl çıktığımı hatırlamıyorum. Doktorun sürekli kendisini övmeside cabası zaten :)
Doktor seni takip altına alacaktır. ilk etapta yumurta geliştirici bi ilac verip yumurta takibi yapıp çatlatma iğnesi yapıp eşinle birlikte olun diyorlar. Eğer bu tedavi tutmazsa aşılama tedavisine geçiyorlar.Selam kızlar bende 5 yıllık evliyim 1.5yıldır bebiş istiyoruz ama olmuyo eşimde sorun yok benim sağ tüpüm tıkalıymış ve rahimde yapılıklıklar varmış 15-20 gün önce hsg çekinmiştim o Zaman açılmış çok şükür şimdiden sonra ne gibi işlemler bekliyo beni doktorum hasta olduğun Zaman gel o zaman konuşuruz tedaviyi dedi merak ediyorum ne olacak şimdi(
Teşekkürler bakalım Hakkı'mızda hayırlısıDoktor seni takip altına alacaktır. ilk etapta yumurta geliştirici bi ilac verip yumurta takibi yapıp çatlatma iğnesi yapıp eşinle birlikte olun diyorlar. Eğer bu tedavi tutmazsa aşılama tedavisine geçiyorlar.
Tedavi sürecine başlayınca bizi de bilgilendirTeşekkürler bakalım Hakkı'mızda hayırlısı
bizdede hiç bir sorun yok yaklaşık 13 aydır bebek istiyoruz ama olmuyo gebelik gerçekleşmedi hiç rahim filmi çekildi sorun yok eşimde sorun yok. geçen ay aşılama oldum oda olumsuz bu ay normal yoldan denemeye davm edioz inş. olur beklemedeyizBize de sebebsiz infertilite teşhisi kondu tüm tahliller hgs filan normal çıktı. Eşimin değerleri de çok iyiydi. Sadece eşimde sıvılaşma süresi uzundu. Bunun için doktor balgam söktürücü nac diye bi ilac verdi. Uzun zamandır eşim onu kullanıyor. Eşime 2 aydır keçi boynuzu kürü yapıyorduk. 3 aydır arı sütü ve polen kullanıyorduk her ikimizde. Kasım da adetimin ikinci gununden itibaren 1 hafta inafolic kullandım. Ayrıca adetim bitince coraspirin kullanmaya başladım ( kendimce bi deniyeyim dedim) ve 16 gün sonra bıraktım. Ve Kasım ayı sonunda hamile kaldım. 19 ay sonra ilk defa normal yolla hamile kaldım, mucize gibiydi. Aşılamam bile tutmamışken... Ama mucizem kısa sürdükimyasal gebelikmis beta hcg değerim düştü. Yine de umutluyum tüm yazdıklarımı bu ay tekrar yapacağım. Olacak insallah... Belki sizlerde denemek istersiniz diye paylaşayım dedim.
sizin 19 ay sonra ilk defamı gebelik gerçekleşmişti bide kaç aşılama tecrübeniz oldu?Bize de sebebsiz infertilite teşhisi kondu tüm tahliller hgs filan normal çıktı. Eşimin değerleri de çok iyiydi. Sadece eşimde sıvılaşma süresi uzundu. Bunun için doktor balgam söktürücü nac diye bi ilac verdi. Uzun zamandır eşim onu kullanıyor. Eşime 2 aydır keçi boynuzu kürü yapıyorduk. 3 aydır arı sütü ve polen kullanıyorduk her ikimizde. Kasım da adetimin ikinci gununden itibaren 1 hafta inafolic kullandım. Ayrıca adetim bitince coraspirin kullanmaya başladım ( kendimce bi deniyeyim dedim) ve 16 gün sonra bıraktım. Ve Kasım ayı sonunda hamile kaldım. 19 ay sonra ilk defa normal yolla hamile kaldım, mucize gibiydi. Aşılamam bile tutmamışken... Ama mucizem kısa sürdükimyasal gebelikmis beta hcg değerim düştü. Yine de umutluyum tüm yazdıklarımı bu ay tekrar yapacağım. Olacak insallah... Belki sizlerde denemek istersiniz diye paylaşayım dedim.
evet ilk defa hamile kaldim ama o da kimyasal oldu düşük yaptım hemensizin 19 ay sonra ilk defamı gebelik gerçekleşmişti bide kaç aşılama tecrübeniz oldu?
evet ilk defa hamile kaldim ama o da kimyasal oldu düşük yaptım hemenama olsun bana umut oldum 2 ay aşılama igneleri kullandim 1 ay yumurta catlama gunumu kacirdilar diger ay aşılama yapıldı ama o da tutmadi.aşılamaya biraz inancim kırıldı. yeni bi doktora gittim bu ay klomene baslatti yumurta takibi yapcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?