- Konu Sahibi mumudihaba
-
- #1.181
geçmiş olsunevet ilk defa hamile kaldim ama o da kimyasal oldu düşük yaptım hemenama olsun bana umut oldum 2 ay aşılama igneleri kullandim 1 ay yumurta catlama gunumu kacirdilar diger ay aşılama yapıldı. aşılamaya biraz inancim kırıldı. yeni bi doktora gittim bu ay klomene baslatti yumurta takibi yapcak
merhabalar gezinirken bu msjınızı gördümde ama sanırım şuan hamilesiniz nekadar zaman sonra nasıl hamile kaldınız bizlerle paylaşırmısınız belki umut olurmaalesef .3 aşılama 1 tüp bebek hepsi negatif
amiiiinnnn canim insallah :)geçmiş olsunama gebe kalabilmişsinya artık demekki gebe kalmanı engelleyen sebep ortadan kalkmış..inş bu ay hamile kalırızda 2016 eylül annesi oluruz yeni yıla hamile gireriz :)
Aşılama yaptrdinzmi neler yaptnzKizlar merhaba 7 yillik evlilik hic korunmama ve sebepsiz, cok sinir bir durum, hicbisiy bilmemek neden olmadigini bilmemek, aralik sonu ocak basi artik ilk tup bebek denemesi olcek artik
5 kere ilaçlı aşılama, 6 kere klomenle tedavi oldum, şu anda tüp bebek aşamasındayım, ilk tüp bebek denemem aralık sonu ocak başı başlayacak inşallahAşılama yaptrdinzmi neler yaptnz
6. Tüp bebek denemesinde sebep memorial Şişli de bulundu.sebep tüplerimdeymis. Operasyon geçirip tüp bebek yaptırdık ve Allaha şükür tuttu bu seferdarisi tüm isteyenlerin başına..geçmiş olsunama gebe kalabilmişsinya artık demekki gebe kalmanı engelleyen sebep ortadan kalkmış..inş bu ay hamile kalırızda 2016 eylül annesi oluruz yeni yıla hamile gireriz :)
Aminnnnn cnm inşaallahdehaainşallahost: 43987877 .!.:geçmiş olsunama gebe kalabilmişsinya artık demekki gebe kalmanı engelleyen sebep ortadan kalkmış..inş bu ay hamile kalırızda 2016 eylül annesi oluruz yeni yıla hamile gireriz :)
Cnm coraspirin neye yariyormus nicin kullandinBize de sebebsiz infertilite teşhisi kondu tüm tahliller hgs filan normal çıktı. Eşimin değerleri de çok iyiydi. Sadece eşimde sıvılaşma süresi uzundu. Bunun için doktor balgam söktürücü nac diye bi ilac verdi. Uzun zamandır eşim onu kullanıyor. Eşime 2 aydır keçi boynuzu kürü yapıyorduk. 3 aydır arı sütü ve polen kullanıyorduk her ikimizde. Kasım da adetimin ikinci gununden itibaren 1 hafta inafolic kullandım. Ayrıca adetim bitince coraspirin kullanmaya başladım ( kendimce bi deniyeyim dedim) ve 16 gün sonra bıraktım. Ve Kasım ayı sonunda hamile kaldım. 19 ay sonra ilk defa normal yolla hamile kaldım, mucize gibiydi. Aşılamam bile tutmamışken... Ama mucizem kısa sürdükimyasal gebelikmis beta hcg değerim düştü. Yine de umutluyum tüm yazdıklarımı bu ay tekrar yapacağım. Olacak insallah... Belki sizlerde denemek istersiniz diye paylaşayım dedim.
canım senın sonuc ne oldu ıgneden sonraselam kızlar bende 2,5 yıllık evliyim 24 yaşındayım 8 aydır bebek istiyoruz olmuyor bütün testlerimi yaptırdım herhangi bir sorun çıkmadı ve
5 gün famera kullandım ve dün yumurta çatlatma iğnesi vuruldum karnım aşırı şiş ve gaz var ne zaman etkisini gösterir acaba bilen varmıdır iğne yüzünden mi böyle şiştim ben
doktorun kimdi
Merhaba herkese,
Bir umut ışığı olur diye size sebepsiz infertilite teşhisinden şu an 8 aylık hamileliğe nasıl geldiğimi paylaşmak istedim.
7 yıllık evliyim ve 4 yıl önce çocuk istemeye başladık. Başında rahar bıraktık uzun süre, olmadı. Ocak 2014'e kadar kendi çapımızda denemeler devam etti. Baktık olmuyor doktora gittik. Bir sorun yok diyerek standart protokolü uygulamaya başladılar. Klomen ile başladım ve 2 ayda bu ilaçtan ve yan etkilerinden nefret ettim. Hemen başka doktora geçtim. Klomenden de nurtopu gibi iki miyomum oldu :)
Neyse 5 farklı doktor daha dolaştım.eşime ve bana tüm testler yapıldı ama hiiç sorun yok. Sebepsiz infertilite!
Bir arkadaşımın da aynı dönemde denemeleri devsm ediyordu. 2 düşük yaptı ama bir türlü nedeni bulunamadı. Sonra tavsiyeyle şu anki doktoruma gitti. Kontrol edince daha amh düşük , hemen tüp bebek demiş. Biz de dalga geçtik. Para tuzağı dedik. Testi yapınca amh 0,96 çıktı. Hop gerisin geri gitti ve ilk denemedi ikizlere hamile kaldı(şu kızları doğurdu 9 aylık oldular bile).
Ben de hemen o doktora gittim geçen yıl ağustos ayında bana "7-8 ay sabret hamile kalacaksın" dedi. 2 ay takibe aldı beni vitamin destekleriyle. Sonra laparoskopi+histereskopi yaptı. Çikolata kisti,2 miyom, endometriozis, tek tüpte tıkanıklık ve rahim duvardındaki sorunları 1,5 saat süren operasyonla çözdü. Daha önce hiç bir doktor bu sorunlardan bahsetmemişti. Yaşım 34 olduğu için ameliyattan sonra 6 ay içinde hamile kalamazsan tüp bebek dedi. Bu arada ameliyat öncesinde ağrılı geçen adetlerim ağrısız olmaya başladı.
Mart ayında tam tüp bebeğe hazırlanırken reglim gecikti ve şimdi 34+2 haftalık hamileyim.
Yetersiz doktorlar bizi sebepsiz infertilite diye kandırıyorlar. Tabi ki infertilite sorunları olanlar da var gerçekten. Ama çoğunun çözümsüz olmağını düşünüyorum.
Doğru doktoru bulun ve umudunuzu kaybetmeyin arkadaşlar.
Merhaba herkese,
Bir umut ışığı olur diye size sebepsiz infertilite teşhisinden şu an 8 aylık hamileliğe nasıl geldiğimi paylaşmak istedim.
7 yıllık evliyim ve 4 yıl önce çocuk istemeye başladık. Başında rahar bıraktık uzun süre, olmadı. Ocak 2014'e kadar kendi çapımızda denemeler devam etti. Baktık olmuyor doktora gittik. Bir sorun yok diyerek standart protokolü uygulamaya başladılar. Klomen ile başladım ve 2 ayda bu ilaçtan ve yan etkilerinden nefret ettim. Hemen başka doktora geçtim. Klomenden de nurtopu gibi iki miyomum oldu :)
Neyse 5 farklı doktor daha dolaştım.eşime ve bana tüm testler yapıldı ama hiiç sorun yok. Sebepsiz infertilite!
Bir arkadaşımın da aynı dönemde denemeleri devsm ediyordu. 2 düşük yaptı ama bir türlü nedeni bulunamadı. Sonra tavsiyeyle şu anki doktoruma gitti. Kontrol edince daha amh düşük , hemen tüp bebek demiş. Biz de dalga geçtik. Para tuzağı dedik. Testi yapınca amh 0,96 çıktı. Hop gerisin geri gitti ve ilk denemedi ikizlere hamile kaldı(şu kızları doğurdu 9 aylık oldular bile).
Ben de hemen o doktora gittim geçen yıl ağustos ayında bana "7-8 ay sabret hamile kalacaksın" dedi. 2 ay takibe aldı beni vitamin destekleriyle. Sonra laparoskopi+histereskopi yaptı. Çikolata kisti,2 miyom, endometriozis, tek tüpte tıkanıklık ve rahim duvardındaki sorunları 1,5 saat süren operasyonla çözdü. Daha önce hiç bir doktor bu sorunlardan bahsetmemişti. Yaşım 34 olduğu için ameliyattan sonra 6 ay içinde hamile kalamazsan tüp bebek dedi. Bu arada ameliyat öncesinde ağrılı geçen adetlerim ağrısız olmaya başladı.
Mart ayında tam tüp bebeğe hazırlanırken reglim gecikti ve şimdi 34+2 haftalık hamileyim.
Yetersiz doktorlar bizi sebepsiz infertilite diye kandırıyorlar. Tabi ki infertilite sorunları olanlar da var gerçekten. Ama çoğunun çözümsüz olmağını düşünüyorum.
Doğru doktoru bulun ve umudunuzu kaybetmeyin arkadaşlar.
merhaba arkadaşlar
bende sebebsiz infertilite ile savaşıyorum aslında eski üyeyim ama 2 yıl herşeye ara verdim 3 aşılama yapıldı ama olmadı hiç tüp bebek denemedik ve denemek için hazır değilim hala içimde bir umut kendiliğinden olacak diyor 7 yılık evliyim 4 yıldır korunmuyoruz , korunduğumuz dönemde hiç hap kullanmadım doğal yolla korunduk.
Ve şimdi yeniden dr taşınmaya tekrar bir araştırmaya girmeye karar verdim cünkü son 4 aydır hormonel bir değişiklik yaşadığımı düşünüyorum göğüslerimde artık regl dönemim biter bitmez ağrı başlıyor taş gibi oluyorlar ve alev alev yanıyorlar taki diğer ayın regl gününe kadar...aslında bu ay cok umutluydum ama ne yazık ki az önce yine hayal kırıklığı ile karşılaştım .
neyse yani yine yeni yeniden heyecanla umutla aranızdayım..Güzel Allahım hepimize sağlıklı hayırlı bebekler versin
Çok şükür hamileyim sonunda oldu 1 buçuk yıldır bekliyoduk bugğn öğrendikTedavi sürecine başlayınca bizi de bilgilendirRabbim yardımcın olsun. İçini ferah tut. Çareler çooooookk elbet olacak. Bunu aklımdan hiç çıkarma
Hayırlı uğurlu olsun ins. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.Hsg den sonra iğne verdi 6 tane yumurta geliştirici sonra çatlatma iğnesi vurundum çok yeni daha ama oldu çok şükür
Amin rabbim tüm isteyenlere tattırsınHayırlı uğurlu olsun ins. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
Amin rabbim tüm isteyenlere tattırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?