Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

geçmiş olsun ama gebe kalabilmişsinya artık demekki gebe kalmanı engelleyen sebep ortadan kalkmış..inş bu ay hamile kalırızda 2016 eylül annesi oluruz yeni yıla hamile gireriz :)

Kizlar merhaba 7 yillik evlilik hic korunmama ve sebepsiz, cok sinir bir durum, hicbisiy bilmemek neden olmadigini bilmemek, aralik sonu ocak basi artik ilk tup bebek denemesi olcek artik

geçmiş olsun ama gebe kalabilmişsinya artık demekki gebe kalmanı engelleyen sebep ortadan kalkmış..inş bu ay hamile kalırızda 2016 eylül annesi oluruz yeni yıla hamile gireriz :)
6. Tüp bebek denemesinde sebep memorial Şişli de bulundu.sebep tüplerimdeymis. Operasyon geçirip tüp bebek yaptırdık ve Allaha şükür tuttu bu seferdarisi tüm isteyenlerin başına..

dehaainşallahost: 43987877 .!.:
Aminnnnn cnm inşaallah

Cnm coraspirin neye yariyormus nicin kullandin

canım senın sonuc ne oldu ıgneden sonra

merhaba bende hikayemi anlatmak isterim. sebesiz lerdenim bende 2-3 klomen denedim olmadı. 2aşılama denedim olmadı.sonra normal yolla kaldım. 5+2 haftalık düşük oldu. sonra bir tüp bebek denemesi ardından aşılama deneyelim dediler. negatif. 9 ay oldu düşük daha tık yok. bu ay dinlenmedeyim. önümüzde ki ay tüp bebek denemeyi düşünüyorum. bakalım hayırlısı. tabi bu arada yaştan dolayı tüp bebek deneme lazım. 4 yıldır müdadele şimdi yaş 39 :)

merhaba merak ettiğim şu. aydınlatırsanız cok cok memnun olurum.
HSG cekilmedi mi size daha sonraki doktor neye dayanarak size laparoskopi ile rahim yapışıklığını anladı.

merhaba merak ettiğim şu. aydınlatırsanız cok cok memnun olurum.
HSG cekilmedi mi size daha sonraki doktor neye dayanarak size laparoskopi ile rahim yapışıklığını anladı.

merhaba yıl 2015 nasılsınız

Tedavi sürecine başlayınca bizi de bilgilendir Rabbim yardımcın olsun. İçini ferah tut. Çareler çooooookk elbet olacak. Bunu aklımdan hiç çıkarma
Çok şükür hamileyim sonunda oldu 1 buçuk yıldır bekliyoduk bugğn öğrendik darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

Hsg den sonra iğne verdi 6 tane yumurta geliştirici sonra çatlatma iğnesi vurundum çok yeni daha ama oldu çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…