Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

9 yıllık evliyim bebeğim olması için sayısını unuttuğum tedaviler oldum

sebepsiz infertilide bizimkisi kızlar neden böyle bir başlık olmadığını merak ettim
Kızlar 15 yıllık evliliğim var. Sizin de söylediğiniz gibi sayısız tedaviler ve bir çok doktor değiştirdim. Sonuç olarak evliliğimin 11. Yılında anne oldum. Ama tedaviye artık son verdiğimde ve kafamdan sildiğim dönemde oldu. Doktorlara ara vermiştim ama arayışlarım yöntem arayışlarına dönmüştü . Sonuç olarak 2 ay boyunca sarımsak yuttum. Zaten vücuda sayısız faydası var. Onu bıraktım soğanı kaynattım suyunu içtim. Eşim bol proteinli beslendi ve spor yaptı . Aslında artık kendimize bakmaya başlamıştık. Amacımız sağlıklı yaşamaktı. Ama sonuca geçeyim 3. Ayın sonunda artık gebeydim. 11 yılın 5 yılı mücadeleyle geçmişti ve bana sarımsak istediğim şeyi vermişti. Allah ömür versin çocuğum büyüdü ve aynı yöntemle 2. Gebeliğim de oluştu Deneyin bence ne doktor stresi ne tedavi stresi herşeyi kendi sağlığınız için yaptığınızı farz edin veuygulayın.

Sarımsak yutmanı tavsiye ediyorum
Rahim ve yumurtalıkları kuvvetlendiriyor ben o şekilde anne oldum

Kızlar yazdıklarınızı 11 yıl boyunca yaşadım . Ben 5 yıl çeşitli dr larda her türlü tedaviyi oldum. Hem maddi hem manevi olarak yıprandım. Ama en büyük sebep psikolojik. Çok büyük beklentide olmamaız. Ben artık tedaviye dur dediğim bir dönem vücudumu dezenfekte etmek ve metobolizmayı çalıştırdığı için 2 ay sarımsak yuttum. Eşim de spora başlamıştı ve protein ağırlıklı besleniyordu. 3 ay sonra hamileydim . Oğluşum büyüdü ve aynı şekilde 2. Kez hamileyim. Uygulamanızı tavsiye ederim. En azından stresi ve takibi yok . Herşeyi kendi bedeniniz ve sağlığınız için yapmayı unutmayın

Merhaba Hanımlar kısaca kendimden bahsedeyim 9 bucuk senelik evliyim yeni evlendiğimizde 6 -7 ay korunduk daha sonra hemen olur sandım her ay bu ay olur umudunla bekliyordum 1.5 bucuk sene bekledik sonra dra gitti ikimizdede sorun yokmuş tedavi olmadık ama 1 sene sonra mucizem geldi biz oğluma isim düşünürken 18 haftalıkken erken suyum geldi tamamen susuz kaldı 1 hafta hastanede yattım su olur diye ama olmadı hayati tehlikem olduğu için ailem düşük olsun dedi dr da zaten eşime ya bebek düşecek yada bebekle anneyi ikisinide kaybedicez demiş ve 1 haftanın sonunda bebeğim gitti eli boş eve geldim. dahada 6 senedir hiç hamile kalamadım geçen sene gittim dr a testler yapıldı açıklanamayan infertilite dedi dr 3 ay yumurtlama takibi yapıcaz olmassa aşılama dedi 3 ay baktılar gayet iyi yumurtlama çatlama 2 aşılama ve 2side hüsran 1 tanede tüp bebek oda malesef olmadı 11 yumurta 5 i olmuş 3 ü emriyo olmuş 2si 8 hücre 1 tanesi 8dende fazla hücre olmuş en iyini tranfer oldu ve dr sizin normalde olur diyor eşimin A kalitesi 0 çıktı ne kadar güvenilir bilemicem 20 kişiden 1 kişi tuttu çoğunun A kalitesi 0 mış.
Arkadaşlar benim kafama takılan bir kaç soru var benim 2 aşılama 1 tüp sonucu 0,01 çıktı başkalarının 2,06 falan çıkıyor benim hiç mi tutmuyor acaba ?
birde tüp bebekte transfer olduktan 40 dk sonra karın boşlukların tarafı aşırı sancım oldu hiç böyle olan oldumu?
bide eşlerin dna hasar testi istanbulda nerelerde yapılıyor? devlet yapıyormu ?
Şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar

İlk defa sarımsağı duydum bende 3senedir bebek bekliorum şimdi yeni bir tedaviye başladım göbekten iğne oluyorum ardından catlatma iğnesi ve aşılama bu sarımsak hangi dönemde yutuluo nasıl yapılıyor tam olarak anlatabilirmisiniz?

merhaba

sarımsak kullanımını nasıl yaptınız

her gun 1 adet mi ?

gece yatarken mi sabah mı :)

Kızlar bu iğne ile hamile.kalan varmış bilgisi olan kullanan yazabilir mi. Bende hiç sorun yok yinede onu denemem gerekir mi sperm morfoloji si % 1 bizim bunn icin proxeed kullanıyoruz bakalım.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 13 aydır deniyorum bizimde henüz olmuyor. Doktora gittik bende bişey çıkmadı ama esimin sperm morfolojisi %3 çıktı. %4 olması gerekiyormus en az. Doktor sigarayı bırak demiş . Bi de sağlıklı besleniyor keciboynuzu, pekmez Vs
... çok engel değilmiş ama yine de düşündürüyor beni. Bu ay da hastalanirsam rahim filmi cektircem bir tek o kaldi. Psikolojim bozuldu artik çağın hastalığı bu sanırım gizli kısırlık.

Maalesef arkadasim her uc kisiden ikisi sebepsiz..

Cok sinir bozucu sebepsiz lafi.. kizlar sperm yukseltmeye keciboynuzu suyu cok iyi geliyor bizim iki ayda ikiye katlamisti sayi o kadar yani ama ise yaradimi derseneniz bizde yaramadi zaten cokta dusuk degildi sayi. Umarim sizde yarar

Merhaba ben daha yeniyim. 3 yıllık eviliyim. Doktorlara gittim sıkıntı yok dendi. Spermler için de normal denmişti ama burada okuyorum morfoloji önemliymiş. Bize bu konuda hiç bilgi verilmedi. Sebep bu olabilir mi

Merhaba, sarımsak kullanımını biraz detaylandırabilir misiniz? Hangi aralıklarda? Aç? Tok? Adet?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…