- Konu Sahibi mumudihaba
-
- #1.201
Kızlar 15 yıllık evliliğim var. Sizin de söylediğiniz gibi sayısız tedaviler ve bir çok doktor değiştirdim. Sonuç olarak evliliğimin 11. Yılında anne oldum. Ama tedaviye artık son verdiğimde ve kafamdan sildiğim dönemde oldu. Doktorlara ara vermiştim ama arayışlarım yöntem arayışlarına dönmüştü . Sonuç olarak 2 ay boyunca sarımsak yuttum. Zaten vücuda sayısız faydası var. Onu bıraktım soğanı kaynattım suyunu içtim. Eşim bol proteinli beslendi ve spor yaptı . Aslında artık kendimize bakmaya başlamıştık. Amacımız sağlıklı yaşamaktı. Ama sonuca geçeyim 3. Ayın sonunda artık gebeydim. 11 yılın 5 yılı mücadeleyle geçmişti ve bana sarımsak istediğim şeyi vermişti. Allah ömür versin çocuğum büyüdü ve aynı yöntemle 2. Gebeliğim de oluştu Deneyin bence ne doktor stresi ne tedavi stresi herşeyi kendi sağlığınız için yaptığınızı farz edin veuygulayın.9 yıllık evliyim bebeğim olması için sayısını unuttuğum tedaviler oldum
sebepsiz infertilide bizimkisi kızlar neden böyle bir başlık olmadığını merak ettim
Sarımsak yutmanı tavsiye ediyorumSelam kızlar bende 5 yıllık evliyim 1.5yıldır bebiş istiyoruz ama olmuyo eşimde sorun yok benim sağ tüpüm tıkalıymış ve rahimde yapılıklıklar varmış 15-20 gün önce hsg çekinmiştim o Zaman açılmış çok şükür şimdiden sonra ne gibi işlemler bekliyo beni doktorum hasta olduğun Zaman gel o zaman konuşuruz tedaviyi dedi merak ediyorum ne olacak şimdi(
Çok teşekkür ederim tavsiyen için ama hamileyim şuandaSarımsak yutmanı tavsiye ediyorum
Rahim ve yumurtalıkları kuvvetlendiriyor ben o şekilde anne oldum
Hep dua ediyorum canım bende yokluğunun acısını biliyorum Rabbim tüm isteyenlere tattırsın inşallah en yakın zamandaAmin ins. Dualarinda unutma bizleri.
Hep dua ediyorum canım bende yokluğunun acısını biliyorum Rabbim tüm isteyenlere tattırsın inşallah en yakın zamanda
Kızlar yazdıklarınızı 11 yıl boyunca yaşadım . Ben 5 yıl çeşitli dr larda her türlü tedaviyi oldum. Hem maddi hem manevi olarak yıprandım. Ama en büyük sebep psikolojik. Çok büyük beklentide olmamaız. Ben artık tedaviye dur dediğim bir dönem vücudumu dezenfekte etmek ve metobolizmayı çalıştırdığı için 2 ay sarımsak yuttum. Eşim de spora başlamıştı ve protein ağırlıklı besleniyordu. 3 ay sonra hamileydim . Oğluşum büyüdü ve aynı şekilde 2. Kez hamileyim. Uygulamanızı tavsiye ederim. En azından stresi ve takibi yok . Herşeyi kendi bedeniniz ve sağlığınız için yapmayı unutmayın
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 13 aydır deniyorum bizimde henüz olmuyor. Doktora gittik bende bişey çıkmadı ama esimin sperm morfolojisi %3 çıktı. %4 olması gerekiyormus en az. Doktor sigarayı bırak demiş . Bi de sağlıklı besleniyor keciboynuzu, pekmez Vs
... çok engel değilmiş ama yine de düşündürüyor beni. Bu ay da hastalanirsam rahim filmi cektircem bir tek o kaldi. Psikolojim bozuldu artik çağın hastalığı bu sanırım gizli kısırlık.
Bizimkide sebepsiz doktorum stresden kaynaklandigini soyluyor sizce de dogru mu?Maalesef arkadasim her uc kisiden ikisi sebepsiz..
Bizimkide sebepsiz doktorum stresden kaynaklandigini soyluyor sizce de dogru mu?
Kızlar 15 yıllık evliliğim var. Sizin de söylediğiniz gibi sayısız tedaviler ve bir çok doktor değiştirdim. Sonuç olarak evliliğimin 11. Yılında anne oldum. Ama tedaviye artık son verdiğimde ve kafamdan sildiğim dönemde oldu. Doktorlara ara vermiştim ama arayışlarım yöntem arayışlarına dönmüştü . Sonuç olarak 2 ay boyunca sarımsak yuttum. Zaten vücuda sayısız faydası var. Onu bıraktım soğanı kaynattım suyunu içtim. Eşim bol proteinli beslendi ve spor yaptı . Aslında artık kendimize bakmaya başlamıştık. Amacımız sağlıklı yaşamaktı. Ama sonuca geçeyim 3. Ayın sonunda artık gebeydim. 11 yılın 5 yılı mücadeleyle geçmişti ve bana sarımsak istediğim şeyi vermişti. Allah ömür versin çocuğum büyüdü ve aynı yöntemle 2. Gebeliğim de oluştu Deneyin bence ne doktor stresi ne tedavi stresi herşeyi kendi sağlığınız için yaptığınızı farz edin veuygulayın.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/stres-gebe-kalmayi-etkiler-mi.895934/page-2Merhaba ben daha yeniyim. 3 yıllık eviliyim. Doktorlara gittim sıkıntı yok dendi. Spermler için de normal denmişti ama burada okuyorum morfoloji önemliymiş. Bize bu konuda hiç bilgi verilmedi. Sebep bu olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?