Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

Benımde sebebı belırlenemeyen ınfertılıte klomen kullandık uc ay olmadı doktor rahım duvarını ınceltmıs menepos gıbı ınce klomenı bırak dedı tutunamıyormus 3yumurtsm vardı ve catlamıs estrofeme başlattı beklemedeyım ılıskı onerdı bır hafta oldu ılıskıde on gün var adetıme test negatıf sızce naapmalıyım

Kızlar herşey psikolojide başlar icinizi ferah tutun olmuyo işte deyip çıkmayın. Kimsenin lafina bakmayın ve iliski sonrası ayakları dikin sakin yikamayin

Canim benim oluyor da ne oluyor 2 bebeğim 3 gün yaşadı beterin beteri var.hayatta hiçbirşeyi zorlamayin. Oluruna bırakın tedavinizi olun gerisini Hayırlı Sağlıklı isteyin

Canim benim oluyor da ne oluyor 2 bebeğim 3 gün yaşadı beterin beteri var.hayatta hiçbirşeyi zorlamayin. Oluruna bırakın tedavinizi olun gerisini Hayırlı Sağlıklı isteyin
Rabbım başka acı gostermesın ınsallah sana çok üzüldüm evlat başka benım bır cocugum var ıkıncıye ugrasıyoruz 4yıldır rabbım hıcbır anneyı evladıysa sınamasın melegın beklıyo senı cennetın kapısında

Şuan çok fecı kramp ve batmalar var dogrulAmıyorum estrofemde bunu yasayan varmıyoksa başka bıseydenmı kaynaklanıyor budurum

Merhaba arkadaşlar,ben 4 yillik evliyim 2yildir bebek istiyoruz doktora gittik hiçbi sorun yok dendi profesorde dahil 4 doktora gittim hepside ayni şeyi söyledi herşey normal eşimde de bende de sorun yoktu ama bi türlü olmuyordu...en son 2 ay önce aşılama yaptirdim ama o da tutmadi.sonunda bu ay hiç beklemdiğim anda hamile olduğumu öğrendim inanin hala şoktayım o kadar inandirmişim ki kendimi çocuğum olmicağına şu an hamile olduğuma inananamıyorum binlerce kez şükürler olsuna allahıma darısı sizin başınıza stres yapamyın gerçekten allah ol derse oluyo sadece dua edin,ben çok dua ettim ayetel kursi ve yasin suresini okuyun bol bol

Bu ay özel yaptiginiz bisey oldu mu yoksa bosvermislige mi verdiniz banada stresden olmuyor diyor doktorum kendimi nasil rahatlaticam bilmiyorum gözünüz aydin hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim

Amin inşallah darısı başınıza.Özel olarak hiçbişey yapmadık yine herzamanki gibi yumurtlama gününü takip ettik.ama geçen ay ayetel kûrsi okumuştum sayisi 313 tü bide benim için 500 yasin okutmuşlardi sadece dua edin tamamen mucize

Hayirli osun hamileliginiz Allah kucaginiza almayi nasip etsin. 313 ayetel kursi birgundemi okudun canim

Yaptım 4Ydır klomen ve ovıtrella kullandım kıst yaptı buay doktor bıraktırdı rahım duvarınds ıncelme var dedı klımen tek umudumdu bıttı hersey

Yaptım 4Ydır klomen ve ovıtrella kullandım kıst yaptı buay doktor bıraktırdı rahım duvarınds ıncelme var dedı klımen tek umudumdu bıttı hersey
Oyle deme canim baska ilac verir belki. Bende asilamada kullandigim bir igneye cok yanit vermedi vucudum sonraki ay iki yumurta gelisti daha dusuk doz ve baska markayla

1 yıl boyunca denedikten sonra bebek olmamışsa neler yapılıyor ? ben tam 1 yıl 3 aydır deniyormuşum olmadı bu ay son şansın demişti doktorum. artık tedaviye başlayacağız. nedir bu tedavi? ne olacak şimdi?

eşimde bende 3 ay önce kan testi ve bi takım testler yaptırdık herşey normal. hatta sonuç çok iyi. ama 2. bebeğimizi bi türlü bulamadık (ilk bebeğime ilk ayda hamile kalmıştım bunda aylardır uğraşıyoruz olmadı) delirmek üzereyim ne olur yardım edin şimdi ne olacak?

Kadin icin hormon tahlilleri rahim filmi eger sorun yoksa yumurtalik gelistrici hap ve takip planli iliski. Bir kac ay deneniyor sonra asilama. Erkek icin tek test var malum yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…