- 30 Temmuz 2015
- 1.994
- 2.738
- 133
- Konu Sahibi mumudihaba
-
- #1.241
Bizdede hic sorun yok bes yildir bekliyoruz esimin son testinde hareket sorunu cikti bir doktor ameliyat dedi bugun gittigimiz doktor cok iyi o kadar sorun bendede var cocugumda oldu demisKadin icin hormon tahlilleri rahim filmi eger sorun yoksa yumurtalik gelistrici hap ve takip planli iliski. Bir kac ay deneniyor sonra asilama. Erkek icin tek test var malum yeterli
teşekkür ederim bu rahim filmi nasıl birşey?Kadin icin hormon tahlilleri rahim filmi eger sorun yoksa yumurtalik gelistrici hap ve takip planli iliski. Bir kac ay deneniyor sonra asilama. Erkek icin tek test var malum yeterli
ayetel kürsiyi 1 günde mi okudunuz?Amin inşallah darısı başınıza.Özel olarak hiçbişey yapmadık yine herzamanki gibi yumurtlama gününü takip ettik.ama geçen ay ayetel kûrsi okumuştum sayisi 313 tü bide benim için 500 yasin okutmuşlardi sadece dua edin tamamen mucize
Ben dijital makinayla cektirdim cok kolaydi sadece alet yerlestirilirken hissettim onu muayenedede takiyorlar zaten o kadarcik. Hic korkulacak bisi degilteşekkür ederim bu rahim filmi nasıl birşey?
Ne mutlu size ki en azından 2.bebek icin ugrasiyorsunuz bizde oda yok ben rahim filmini anestezili cekildim oyüzden hicbisey hissetmedim kataterle karin bosluguna sivi birakiliyor tüpler aciksa bu sivi dagiliyor tikaliysa sikisip kaliyor yani tikaniklik durumuna bakiliyorteşekkür ederim bu rahim filmi nasıl birşey?
Hayir 1 günde okumadim perşembe noyet için namaz kildim ve okumaya başladim bidahaki perşembe de bitirdimHayirli osun hamileliginiz Allah kucaginiza almayi nasip etsin. 313 ayetel kursi birgundemi okudun canim
Tesekkur ederim. Denemekte fayda var bellimi olur nasipHayir 1 günde okumadim perşembe noyet için namaz kildim ve okumaya başladim bidahaki perşembe de bitirdim
Ben dijital makinayla cektirdim cok kolaydi sadece alet yerlestirilirken hissettim onu muayenedede takiyorlar zaten o kadarcik. Hic korkulacak bisi degil
TEŞEKKÜR EDERİM BİLGİ İÇİN İÇİMİ RAHATLATTINIZ.Ne mutlu size ki en azından 2.bebek icin ugrasiyorsunuz bizde oda yok ben rahim filmini anestezili cekildim oyüzden hicbisey hissetmedim kataterle karin bosluguna sivi birakiliyor tüpler aciksa bu sivi dagiliyor tikaliysa sikisip kaliyor yani tikaniklik durumuna bakiliyor
Ne zamandir istiyorsunuz bizde aynı durumdayizRahim filmini ben de dün çektirdim.şu an hafif kanamam ve ağrım var.korkulacak hiçbir şey yok .korkmayın kafanizda soru isareti kalmasin.cok sükür tüpler açik .esimde ve bende de sorun yok.kismet BAKALIM. Hayırlısıyla rabbim verecek inşallah
11 aydır evliyiz hiç korunmadık canım.Ne zamandir istiyorsunuz bizde aynı durumdayiz
Ayni problrm bizdede var doktorlarin biri oyle diyor biri oyle bizimkinede biri dedi sorun var digeri bu halde cocugu olan var napacagiz bilmiyorum asilama.deneyecegiz biz sizde bi deneyinBizdede hic sorun yok bes yildir bekliyoruz esimin son testinde hareket sorunu cikti bir doktor ameliyat dedi bugun gittigimiz doktor cok iyi o kadar sorun bendede var cocugumda oldu demis
denedik canim iki asilama. ilk asilamada tek yumurta ikinci asilamada iki yumurtayla ama olmadiAyni problrm bizdede var doktorlarin biri oyle diyor biri oyle bizimkinede biri dedi sorun var digeri bu halde cocugu olan var napacagiz bilmiyorum asilama.deneyecegiz biz sizde bi deneyin
kızlar İZMİR de aşılama yaptıranlar varmı nerde nasıl yaptırınız ücreti ne
evet canım testlerdede cıkıyormus dr ultrasyondada gorebiliyormus polikistlik overi ama iki cesidi varmıs.ben de 28 gunde bir adet oluyorum hersey duzenli gozukuyor ama ne dusuk yasadım nede hamile kaldım.allahım isteyen herkese nasip eder insallah.birde tup bebek deniyecegim nasip olursa...Tam bilmemekle beraber polikistik overın hormon testinde belli olduğunu duymuştum.Bazı değerlerin yüksek olduğunu bize gelince
Eşimde de bende de bir sorun görünmüyoe Allaha şükür ama yine de olmadı hiçbir tedaviye başlamadım şuanda önümüzdeki ay yumurta takibi yapılcak ama çok ımutsuzluğa kapılıyorum hiç bir sorun yokken olmamasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?