Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

Kadin icin hormon tahlilleri rahim filmi eger sorun yoksa yumurtalik gelistrici hap ve takip planli iliski. Bir kac ay deneniyor sonra asilama. Erkek icin tek test var malum yeterli
Bizdede hic sorun yok bes yildir bekliyoruz esimin son testinde hareket sorunu cikti bir doktor ameliyat dedi bugun gittigimiz doktor cok iyi o kadar sorun bendede var cocugumda oldu demis

Kadin icin hormon tahlilleri rahim filmi eger sorun yoksa yumurtalik gelistrici hap ve takip planli iliski. Bir kac ay deneniyor sonra asilama. Erkek icin tek test var malum yeterli
teşekkür ederim bu rahim filmi nasıl birşey?

ayetel kürsiyi 1 günde mi okudunuz?

teşekkür ederim bu rahim filmi nasıl birşey?
Ne mutlu size ki en azından 2.bebek icin ugrasiyorsunuz bizde oda yok ben rahim filmini anestezili cekildim oyüzden hicbisey hissetmedim kataterle karin bosluguna sivi birakiliyor tüpler aciksa bu sivi dagiliyor tikaliysa sikisip kaliyor yani tikaniklik durumuna bakiliyor

Ben dijital makinayla cektirdim cok kolaydi sadece alet yerlestirilirken hissettim onu muayenedede takiyorlar zaten o kadarcik. Hic korkulacak bisi degil

TEŞEKKÜR EDERİM BİLGİ İÇİN İÇİMİ RAHATLATTINIZ.

Rahim filmini ben de dün çektirdim.şu an hafif kanamam ve ağrım var.korkulacak hiçbir şey yok .korkmayın kafanizda soru isareti kalmasin.cok sükür tüpler açik .esimde ve bende de sorun yok.kismet BAKALIM. Hayırlısıyla rabbim verecek inşallah

Ne zamandir istiyorsunuz bizde aynı durumdayiz

Bizdede hic sorun yok bes yildir bekliyoruz esimin son testinde hareket sorunu cikti bir doktor ameliyat dedi bugun gittigimiz doktor cok iyi o kadar sorun bendede var cocugumda oldu demis
Ayni problrm bizdede var doktorlarin biri oyle diyor biri oyle bizimkinede biri dedi sorun var digeri bu halde cocugu olan var napacagiz bilmiyorum asilama.deneyecegiz biz sizde bi deneyin

Ayni problrm bizdede var doktorlarin biri oyle diyor biri oyle bizimkinede biri dedi sorun var digeri bu halde cocugu olan var napacagiz bilmiyorum asilama.deneyecegiz biz sizde bi deneyin
denedik canim iki asilama. ilk asilamada tek yumurta ikinci asilamada iki yumurtayla ama olmadi

kızlar İZMİR de aşılama yaptıranlar varmı nerde nasıl yaptırınız ücreti ne

ankarada yaşayanlar çok sanslı bir çok klinik war...sonuca ulasmaları daha kolay.iyi bir kadın doğum ve tüp bebek doktoru bulmanız yeter:))bence..

kızlar İZMİR de aşılama yaptıranlar varmı nerde nasıl yaptırınız ücreti ne

fiyat veremeyecegim ama dun yeni bi dr a gittim ben bucada muhtemelen pahalidir asilamada muayene parasi 150 cunki.. dogru duzgun dr bulamiyorum artik derken tahir ozgudere rastladim kesinlikle tavsiye ediyorum

Arkadaşlar merhaba ilgili başlık göremedim çocuklar için açılmış benim eşimde hipospadias var ama normal olması gereken yerle yan yana milimetrik bi fark var başka bi sorunu yok fakat çok kafama takılıyor 3 yıllık evliyim ve çocuğumuz olmuyor bende de polikistik over var 2 kez aşılama yaptırdık sonuç negatif eşimin değerleri normal benimle aynı durumda olan biri var mi acaba

Kızlar merhaba cok merak ediyorum benimle aynı durumda olan varmı? İki defa asılama yaptırdım olmadı esimde de sorun yok bendede ama su varki gecen hafta baska bir doktora gittim bende dogustan kucuk kistler oldugunu soyledi. doktora Sordum gebelige engelmi diye hayır dedi.kac gundur arastırıyorum polikistik over sendromu ve polikistik over paterni diye birsey varmıs.ben bunlardan biriyim sanırım. Kafam cok karısık gercekten.adet düzensizligim kendimi bildim bileli hic yok kilolu degilim kıllanmamda yok.ama hamilede kalamıyorum.polikistik over paterni tamda bunları anlatıyor.polikistik over sendromu ise adet düzensizligi kıllanma ve hormon bozuklugu olarak anlatılıyor.aranizda boyle birsey yasayan varmı...

Tam bilmemekle beraber polikistik overın hormon testinde belli olduğunu duymuştum.Bazı değerlerin yüksek olduğunu bize gelince
Eşimde de bende de bir sorun görünmüyoe Allaha şükür ama yine de olmadı hiçbir tedaviye başlamadım şuanda önümüzdeki ay yumurta takibi yapılcak ama çok ımutsuzluğa kapılıyorum hiç bir sorun yokken olmamasını

evet canım testlerdede cıkıyormus dr ultrasyondada gorebiliyormus polikistlik overi ama iki cesidi varmıs.ben de 28 gunde bir adet oluyorum hersey duzenli gozukuyor ama ne dusuk yasadım nede hamile kaldım.allahım isteyen herkese nasip eder insallah.birde tup bebek deniyecegim nasip olursa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…