Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

2 defa yaptırdım son yaptırdıgımda 5tane yumurtalama vardı ama malesef olmadı
Hmm inşallaah Allah vakti zamanı gelince isteyen herkese nasip eder ben daha tedavibin başındayım hiç bişey bilmiyorum ve korkuyorum ben de de eşimde de hiç problem yok rahim filmim falan da çekildi ama olmayınca olmuyo işte

İnsallah cok fazla yıpranmazsın canım ben cok yıprandım.biraz ara verdim asılamaya 45 kiloyla basladım hormon igneleri kilo aldırdı 56 oldum.simdi vermeye calısıyorum cok sukur ki 50 kiloya dustum.

İnsallah cok fazla yıpranmazsın canım ben cok yıprandım.biraz ara verdim asılamaya 45 kiloyla basladım hormon igneleri kilo aldırdı 56 oldum.simdi vermeye calısıyorum cok sukur ki 50 kiloya dustum.
Ben şimdiden o kilodayım rejime giriyim bari :)peki aşılama çok can yakıyo mu rahim filmim çok kötü çekildi artık muayene de bile acı çekiyorum kasıyorum kendimi çünkü

Ben şimdiden o kilodayım rejime giriyim bari :)peki aşılama çok can yakıyo mu rahim filmim çok kötü çekildi artık muayene de bile acı çekiyorum kasıyorum kendimi çünkü
Asılama acısız korkma 5dkka bile surmuyor.nezaman yaptırıcaksın?

Bikaç ay yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum sence? Şuana kadar hep testlerimi yaptırdım hormon sperm smear d vitamini hatta bi doktor polip gördü sis yapıldı sıvı enjekte edildi rahime o şekilde bakıldı bişey çıkmadı rahim filmi falan artık tedaviye başlıcam

Klomen kullanmısmıydın peki yani ilac ile yumurtlamanda oluyormu.eger oyle ise direk asılama yaptır derim zaman kaybı oluyor.ben 3 ay klomen kullandım onunlada yumurtlama birden fazla oluyordu ama yinde hamile kalamadım.daha sonra detaylı arastırılması icin ureme saglıgı merkezine gittim orada renkli rahim filmi cektirdim ve doktor asılamaya baslıyalım hemen dedi.malesef ondada husrana ugradım.normalde 3asılama oneriyorlar doktorum bana 2 asılama yeterli tup bebek dusunmenizi oneririm dedi.

Benim de yumurtlaman Güzel dedi doktor her gittiğimde hamile olabiilirsin diyo engel yok diyo bilemiyorum zaten yaza kadar biraz ağırdan almak istiyorum yazın aşılama yapıcam olmazsa

Benim de yumurtlaman Güzel dedi doktor her gittiğimde hamile olabiilirsin diyo engel yok diyo bilemiyorum zaten yaza kadar biraz ağırdan almak istiyorum yazın aşılama yapıcam olmazsa
İnsallah canım hayırlısıyla guzel haberlerimiz olsun umut etmekten baska caremiz yok.allah nasip etsin bizlerede...

Bayanlar biziimde sebepsiz infertilite 1 tup bebek tedavisi gördüm tutmadı. 1 tane dondurulmusum var. Yaza inşallah o da. Ama doktorum once histeroskopi istedi.aranızda yaptıran var mı. Zor bi işlem mi

Bayanlar biziimde sebepsiz infertilite 1 tup bebek tedavisi gördüm tutmadı. 1 tane dondurulmusum var. Yaza inşallah o da. Ama doktorum once histeroskopi istedi.aranızda yaptıran var mı. Zor bi işlem mi

Asılama denedınız mı hıc ??? bende de sebebsz ınf. bu ay asılamaya basladık bakalım hıstereoskopi hakkında bılgım yok

Asılama denedınız mı hıc ??? bende de sebebsz ınf. bu ay asılamaya basladık bakalım hıstereoskopi hakkında bılgım yok
Yok canım aşılama zaman ve para kaybı diye hiç denemedim. Tabi belli olmaz.allah yardimcin olsun.inşallah olumlu sonuçlar alirsin

Ovitrellee ignesini yapalı 8 gün oldu merak içerisindeyim kan testi yapsam çıkar mi gerçek sonuç yada idrar testi yapsam olur mu?

Arkadaşlar samsunda aşılama yaptıranlar var mı ? M. Bilge çetinkaya düşünüyoruz ama fikir verirseniz çok sevinirim.

Bayanlar sebepsiz infertilite denip de ilerki taramalarda genetik, kan pihtisi, miyom vs gibi bi sorunu çıkan var mi?

Bayanlar sebepsiz infertilite denip de ilerki taramalarda genetik, kan pihtisi, miyom vs gibi bi sorunu çıkan var mi?
bende polip varmış. geçen ay aldırdım. önceki dr larım görememıstı. kesin engeldir diyemiyorum ama olabilir dedi. Alındı. 14 aydır kalamadım. her şeyimiz temiz.

bende polip varmış. geçen ay aldırdım. önceki dr larım görememıstı. kesin engeldir diyemiyorum ama olabilir dedi. Alındı. 14 aydır kalamadım. her şeyimiz temiz.
hadi yaaa bende rahim filmi çekildi bisey cikmadi ama 2 sene olcak olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…