- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
- Konu Sahibi mumudihaba
-
- #1.281
rahım fılmınde bana da bısey demedıler . temizdi. ya da onu görmedıler. tüpler açıktı cunku.hadi yaaa bende rahim filmi çekildi bisey cikmadi ama 2 sene olcak olmuyor
Bayanlar biziimde sebepsiz infertilite 1 tup bebek tedavisi gördüm tutmadı. 1 tane dondurulmusum var. Yaza inşallah o da. Ama doktorum once histeroskopi istedi.aranızda yaptıran var mı. Zor bi işlem mi
Canım benim de sebepsiz di. İlk aşılama tuttu iki yıldır olmuyor du ümidinizi kesmeyin sakın Allah ın nasibi bi yerdeAsılama denedınız mı hıc ??? bende de sebebsz ınf. bu ay asılamaya basladık bakalım hıstereoskopi hakkında bılgım yok
canım emin ol senin de olacak.gonal f iğne ile büyütüldü benim.1 yumurtam büyüdü.Allah ın da nasibi bi yerde çok şükür.inan hayırlı zamanda geleceğini biliyo o .en kısa zamanda rabbim sana da nasip etsin
canım emin ol senin de olacak.gonal f iğne ile büyütüldü benim.1 yumurtam büyüdü.Allah ın da nasibi bi yerde çok şükür.inan hayırlı zamanda geleceğini biliyo o .en kısa zamanda rabbim sana da nasip etsin
Teşekkür ederim canım allah razı olsun. Hepimizin inşallah. Güzel haberlerle görüşmek dileğiyle.ben histereskopi yaptırdım. polip ve et parçası varmış. birde rahim yamukluğu.. hemen ardından hamile kaldım.5+6 düşük ile sonuclandı.bilemiyorum kalabildiğime sevineyim mi , bir hayır vardır elbet. şöyle ki histereskopi rahimde kesik olunca temizleniyor.ondan da tutma olalısılığı yüksek gibi. ben daha önce rahim agzı ile ilgili yakma işlemi gördüm. o işlemden sonra da hamile kaldım 5+3 düşük olmuştu 1 sene evvel. şimdi bu düşükler için kromozom testi ve kan pıhtılaşması testi peşine düştüm. tabiki hersey yaradanın takdiri. biz elimizden geleni yapalım aklımızda kalmasın. hersey gönlünüzce olsun.
kaçtı canım sayınız. 15 aydır hamile kalamadım bende. bu ay aşılama yaptırıcam.Bizimde sebebsiz infertilite dendi ama esimn hareketli sperm sayisi az nasil sebebsizse anlamadim.gecen hafta asilamayla basladik bakalim hayirlisi ins tutar
MERHABA CANIM SANA YARDIMCI OLMAK AMACIM HERŞEYİN NORMALSE RAHİM FİLMİNİ PROFESYONEL OLAN KİŞİYE ÇEKTİR VAKİT KAYBETME BENİM SENELERDİR OLMUYOR DU TÜM TESTLERİM NORMALDİ RAHİM FİLMİMDE NORMALDİ AMA YENİ ÇEKTİRDİM T ŞEKLİNDE ÇIKTIhadi yaaa bende rahim filmi çekildi bisey cikmadi ama 2 sene olcak olmuyor
BENİM T ŞEKLİNDE ÇIKTIBayanlar sebepsiz infertilite denip de ilerki taramalarda genetik, kan pihtisi, miyom vs gibi bi sorunu çıkan var mi?
tüp bebeğe basliyacagiz bizde çok iyi bi doktora gittik niyetim tüp bebek öncesi histeroskopi ya da yeniden rahim filmi idi ama doktorum rahim filmi cd me bakti hersey yolunda yeniden cekmeye gerek yok dedi. bi de cikolata kisti çıktı bende malesef 4 doktorun goremedigini son gittigim 2 doktor gördüBENİM T ŞEKLİNDE ÇIKTI
9 yıllık evliyim bebeğim olması için sayısını unuttuğum tedaviler oldum
sebepsiz infertilide bizimkisi kızlar neden böyle bir başlık olmadığını merak ettim
6 ay uzulmk için çok erken. bizim tam iki yil sebep siz olmadi. simdi hamileyim sakin moral Bozma tamam en strestenMerhaba bende bugün üye oldum kadınlar kulübüne6 aydır deniyoruz ama ne yazık ki hala sonuç alamadık Doktora gittim daha önce gebelik düşünüyoruz diye tabi muayene falan sıkıntı yok dedi doktor. Sadece benim rahimde perde var septus uterus dediklerinden Ama gebe kalmaya engel değil dedi doktor. Sanırım psikolojik birazda. Canım sıkılıyor artık yavaş yavaş. Bu konuları rahatlıkla konuşabilecek bir yer bulduğum için de ayrıca mutluyum
Haklısın aslında ama insan ister istemez strese giriyor6 ay uzulmk için çok erken. bizim tam iki yil sebep siz olmadi. simdi hamileyim sakin moral Bozma tamam en stresten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?