- Konu Sahibi mumudihaba
-
- #1.301
saol canim emin ol olacak zamanini beklio Dr o Bo yerde Alllah bilio dua et yeter bende e diyorum herkeseHaklısın aslında ama insan ister istemez strese giriyorDüşünme olur diyorlar ama düşünmeden edemiyorum bir türlü.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
< Önceki1555655575558555955605561
- Günaydın kızlar kulağım şişmiş antibiyotik icmedim 3 gün var bat a sabah test yaptım sanırım bozuk ilk dışarda en baştan c çizgisine kadar kıpkırmızı oldu sonra düzeldi ama bisi anlamadım bi bakarmisiniz bide gebelikde icilebilecek antibiyotik varmı kızlar bildiğiniz
suzansu, Az önceDüzenleK.İ.B.Favorilere Ekle
#55610+ Çoklu AlıntıCevapla
duymadık o nedirsl m kizlar ummu subyan diye bir sey duydunuzmu
Canım yokmuş bişi bu ayda kırmızı kartı yedim . Saglık olsun . İnşallah Allah isteyen tum kadınla anneliği yaşatsın hayırlı evlatlar versin .TAM ANLAŞILMIYOR.BİRAZ DAHA NET ÇEKSEN İYİ OLUR
Günaydın sizin kromozom testleriniz ve Kardiyovasküler risk paneli testiniz yapıldımı acabaBizde de var bu illet. Bana kalsa sebepsiz falan değil bir sebebi var ama her tüp bebeğe paraları cebe indirmek hoşlarına gidiyor bazılarının. Başkent adana'da bir adet empati yoksunu doktorun teki yüzümüze aynen "Ehe biz zaten parayı tüp bebek ile kanser hastalarından kazanırız" demişti. Sebepsiz olan arkadaşlar biz bir defa denedik ankara başkentte öncelikle zaten berbat olan psikolojimizi mahvettiler. Araştırma yok, neden olmuyor diye merak eden yok, bir cevap veren de yok. Her neyse artık bundan sonrası için üniversite hastanelerinde sebebi neyse bulmaya çalışacağız. Bir çok hikaye okudum sebepsiz denilerek 5-6 kez tüp bebek yapılıp soyulan insanların hikayesini. Yüzyüze görüştüklerim oldu bunların birçoğunda eninde sonunda bir sebebi çıkıyor ortaya. Mesela 5 kez tüp denenen birinde yıllar sonra hayvanlardan geçen bir hastalık olduğu ortaya çıkıyor ve tüp bebekle hamile kalamayan bu kişi aşılama ile hamile kalıyor. Başka bir hikayede 10 kere tüp bebek deneyen birisi 5-10 liralık çinko ilacı ile birkaç ay içinde hamile kalıyor. Eğer doktor sürekli tüp bebek diye ısrar ediyorsa bence güvenmemek gerek. Onca para bayılıyorsunuz, emeklerinizi bunların önüne seriyorsunuz karşılığında aldığınız koskoca bir hiç ve üstüne çektiğiniz sıkıntılar da kar kalıyor.
selam kardiyovasküler risk paneli testiniz yapıldı mı düşükler bu sebeptrn olabilirmiKizlar 2.bucuk senelik evliyim aralikta 3. Senem dolucak 2 yil sebepsiz infertilite oldugum soylendi yani sebebi olmayan kisirlik cok ugrastim cok pahali ilaclar doktorlar rahim filmi altan cok kurcaladilar beni olmadi cok umutsuzluga kapildim cok agladim bir gun ailemin yanina gittim trabzona orda doktor asilama yapalim olmazsa tup bebek deneyelim dedi beynimden vurulmusa dondum yine cok agladim sonra evime samsuna dondum 2 hafta sonra hamile oldugumu ogrendim cok mutluydum dunyalar benimdi hamile oldugumu ogrendikten 1 hafta sonra bebegim dustu sonra 5 ay sonra ikinci kez hamile oldugumu ogrendim ama ogrendigim gun dusuk yapiyormusum yani aslinda hayatimi anlatmak degil amacim ümidinizi kaybetmeyin allah oyle bir zamanda umudunuza isik aciyor ki ey guzel rabbim bana ve cocuk isteyip cocugu olmayan herkese evlat nasip etsin ... ( amin )
Canim sen istanbuldamisinMavili33 merhaba bize bu zamana kadar belli başlı hormon tahlilleri ve iki kez çektirdiğim hsg dışında başka özel test falan yapılmadı tüp bebek tedavisine doktor kendisi karar vererek bizi etkileyerek yaptı ama ne yazık ki olumlu sonuç alamadık 5 yıldır uğraşıyoruz bize sorununuz var diyen hiç olmadı sebepsiz denildi sürekli şimdi tüp bebek tedavisi de olumsuz olduğu için 2.tedaviden önce üniversite hastanelerinde gereken testleri yaptırmayı kendimiz istiyoruz yoksa doktorlara kaldıysan yeniden tedavi yapalım diyorlar tabiki senin sorunun olup olmadığı kimsenin umrunda değil para için herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?