- 30 Temmuz 2015
- 341
- 258
- 103
- Konu Sahibi mumudihaba
-
- #1.321
Selam canim cok guzel yazmissin yasadiklarini. 10 sene.. Dile kolay Rabbim mukafatinizi vermis beklediginize degmis Allah bagislasin :) insallah bizlere de en kisa zamanda hayirlisiyla nasip olur. tek tesellimiz, umudumuz dua ve inancimiz cok sukur ki...Hepinize günaydın kızlar bu mesajı sizlere umudun gep varolduğunu hatırlatmak amacıyla yazıyorum. Çünkü ben bu türtazıları okuduğumda umutlarım tazelenirdi. Ben 10 yıl boyunca sebepsiz infertiliye ile uğraştım. 21 yaşında evlendim ce 1 sene doğal yollarla korundum ilaç iğne vs kullanmadım 2. Yıl bebek istedik amaolmuyordudra gittik o zamanlar istanbuldaydım özel bir hastaneye gittik ilk aşılamam orda yapıldı sonra 2 aşılama çapada 1. Tüp bebek yine özel bir hastanede sonuç alamadık sonra antalyayataşındık iş nedeniyle burda akdeniz ünüversitesine gittim uzunca bir aradan sobra 2. Tüp bebeği denedik yineolmadı ama bu arada beslenmeme çok özen gösterdim incir kürü çörekotu bal tarçın kürü vs hepimizin araştırıp duyduğu kürlerden yaptım birde akdenizdeki prof selenyum ve omega 3 kullanın dedi bizde alıp günde birer tane içmeye başladık eşimle maddi manevi çok yorulmuştuk ama yüreğimizde ki bebek özlemi de bitmiyordu en son fotoğraf makinemiz vardı onu satıp yapmıştık 2. Tüp bebeği tam 3. Ye gidecekken bir mucize oldu inanamadım ama hamileydim sonra dünya değişti çünkü kızım geldi kuzım 15 aylıkken tekrar kendiliğinden hamile kaldım ve oğlum dünyaya geldi şimdi biri 1.5 biri 3.5 yaşında ve tek duam Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırdın hepinize anneliği nasip etsin o 10 sene boyunca yaşadığım her anın sıkıntısını ben biliyorum ve sizi çok iyi anlıyorum. Tavsiyem umudunuzu asla kaybetmeyin özel hastanelerin yanında mutlakaüniversite hastanelerinden de faydalanın ki ben özelden ziyade üniversite hastanesinden memnun kaldım para kaygıları olmadığından çıkar ilişkisi olmuyor. Drunuz güvendiğiniz bir kişi olsun ve en önemlisi inancınızı duanızı kalbinizden ayırmayın. En kısa sürede bebeğinizin kucağınızıdoldurması ve hiç ayrılmamanız dileklerimle:)
inşallah canım en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle bebişleriniz gelir Allahım bu duyguyu tattırır :)Selam canim cok guzel yazmissin yasadiklarini. 10 sene.. Dile kolay Rabbim mukafatinizi vermis beklediginize degmis Allah bagislasin :) insallah bizlere de en kisa zamanda hayirlisiyla nasip olur. tek tesellimiz, umudumuz dua ve inancimiz cok sukur ki...
bende 5 yıl boyunca doktor doktor gezdim hem para hem zaman hemde sinir sistemimi kaybettim bu testi doktorum istediginde şüphelenip corasprin verdi sonuclar 1 ay sonra cikacakti ve ben test sonuclarini almaya gidemeden hamile oldugumu ogrendim merhametli insaflı işine sadık doktora denk gelmek lazım ve bende kan pıhtılaşması varmıs doktorumun öngöruye sahip olması sayesinde bebeğime kavuşucam inşallahMavili33 merhaba bize bu zamana kadar belli başlı hormon tahlilleri ve iki kez çektirdiğim hsg dışında başka özel test falan yapılmadı tüp bebek tedavisine doktor kendisi karar vererek bizi etkileyerek yaptı ama ne yazık ki olumlu sonuç alamadık 5 yıldır uğraşıyoruz bize sorununuz var diyen hiç olmadı sebepsiz denildi sürekli şimdi tüp bebek tedavisi de olumsuz olduğu için 2.tedaviden önce üniversite hastanelerinde gereken testleri yaptırmayı kendimiz istiyoruz yoksa doktorlara kaldıysan yeniden tedavi yapalım diyorlar tabiki senin sorunun olup olmadığı kimsenin umrunda değil para için herşey.
Tebrik ederim. Maşallah. Hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın insallahbende 5 yıl boyunca doktor doktor gezdim hem para hem zaman hemde sinir sistemimi kaybettim bu testi doktorum istediginde şüphelenip corasprin verdi sonuclar 1 ay sonra cikacakti ve ben test sonuclarini almaya gidemeden hamile oldugumu ogrendim merhametli insaflı işine sadık doktora denk gelmek lazım ve bende kan pıhtılaşması varmıs doktorumun öngöruye sahip olması sayesinde bebeğime kavuşucam inşallah
bende 5 yıl boyunca doktor doktor gezdim hem para hem zaman hemde sinir sistemimi kaybettim bu testi doktorum istediginde şüphelenip corasprin verdi sonuclar 1 ay sonra cikacakti ve ben test sonuclarini almaya gidemeden hamile oldugumu ogrendim merhametli insaflı işine sadık doktora denk gelmek lazım ve bende kan pıhtılaşması varmıs doktorumun öngöruye sahip olması sayesinde bebeğime kavuşucam inşallah
sağolasın Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahTebrik ederim. Maşallah. Hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın insallah
darısı isteyenlerin başına inşallahTebrikler süper haber
Dr nuz kim?Arkadaşlar sebepsiz kısırlığı benim dr um kabul etmiyor.. Sadece nedenini dr lar bulamıyor diyor.. Benim aylarca gittiğim bütün dr lar yumurtan gelişmiyor deyip klomen verdiler.. Halbuki düzenli adet olanın yumurtasıda düzenli gelişirmiş. Eşimin sayısı hareketliliği çok iyi olmasına rağmen morfoloji %5 hemen aşılama kararı alındı. Halbuki aşılama cinsel birleşmede sorun yaşanırsa denenebilecek bir yöntemmiş.yani doğru dr u bulmakla başlamalı bence.. İstanbulda yaşayanlara ben dr umu öneririm gözü kapalı..memnun kalacağınıza eminim:)
Selam canim benim adetlerim her zaman duzenlidir tek tuk gecikmeler oluyo. Ama bana da sebepsiz denildiSlm kizlar bu durumla ilgili sadexe tek bise sorcm sebepsiz inferlitede adeti duzenli olanlardada gorulurmu adet duzensizligindemi oluo cok merak ediorm bilen varsa nolur usenmesn
Benden once davrandin arkadasim :) ayni soruyu soracaktim ben de merakimdanDr nuz kim?
Doktorum nişantaşında yılmaz güzel..Nette araştırın yorumları okuyun isterseniz.. Ben arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim inanılmaz işini seven, ilgili ve gerçekten işini iyi bilen bi dr..Dr nuz kim?
Gercektenmi o zmn bendede olabilir mi ben daha once dusuk ve kimyasal gebelik gevirdim peki buna ragmen olabilirmiSelam canim benim adetlerim her zaman duzenlidir tek tuk gecikmeler oluyo. Ama bana da sebepsiz denildi
Canim oncelikl gebe kalabildigine sukret burda henuz o duyguyu tatmamis bir suru insan var.. Daha onceden dusuk ve kimyasalin olduysa sebepsiz infertilite degildir seninki. Yani mutlaka bir sebebi vardir biz en azindan ne problemimiz oldugunu bilmiyoruz mesela :/Gercektenmi o zmn bendede olabilir mi ben daha once dusuk ve kimyasal gebelik gevirdim peki buna ragmen olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?