Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

Selam canim cok guzel yazmissin yasadiklarini. 10 sene.. Dile kolay Rabbim mukafatinizi vermis beklediginize degmis Allah bagislasin :) insallah bizlere de en kisa zamanda hayirlisiyla nasip olur. tek tesellimiz, umudumuz dua ve inancimiz cok sukur ki...

inşallah canım en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle bebişleriniz gelir Allahım bu duyguyu tattırır :)

Arkadaşlar slm ben yeni üyeyim ama yıllardır buralarda bu sayfalardayım.. Sebepsiz kısır diyip dr ların böyle kolaya kaçması beni deli ediyor.. 2 aşılama yaptırdım olmayınca rahim filmi çektirip rahmin t olduğunu öğrendim.. Ben anlamıyorum ki aşılamadan önce neden rahim filmi istenmedi benden.. Onca umut, zaman, para... Şimdi histereskopi ameliyatı olcam.. Harika bi dr la tanıştım içimde rahat ama geçen 1 yılımda kullandığım saçma sapan klomenler, çatlatma iğneleri, her ay yumurtlama takibi.. Her gidene klomen veriyolar.. Hayır sorun nedir die araştırma yok.. 3 ay klomen çatlatma iğnesi, sonra gel aşılama sonra tüp bebek..herkesin sorunu farklıdır üstelik,bi nedenini araştırsalar, yani gerçekten çözüm odaklı yaklaşsalar belki burda çoğumuz bu kötü anıları yaşamıcaz..neyse gecenin bu saati yazıyorum allah hepimize yardımcı olsun inş..

bende 5 yıl boyunca doktor doktor gezdim hem para hem zaman hemde sinir sistemimi kaybettim bu testi doktorum istediginde şüphelenip corasprin verdi sonuclar 1 ay sonra cikacakti ve ben test sonuclarini almaya gidemeden hamile oldugumu ogrendim merhametli insaflı işine sadık doktora denk gelmek lazım ve bende kan pıhtılaşması varmıs doktorumun öngöruye sahip olması sayesinde bebeğime kavuşucam inşallah

Tebrik ederim. Maşallah. Hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın insallah

Merhabalar bir arkadaşım için yazıyorum. O da 9 yıllık evli. 6 defa düşük yaptı. Çok yoruldu yıprandı. Problemin yumurta kalitesi ile ilgili olduğu söylendi. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan veya tavsiyesiolan var mı?

Slm kizlar bu durumla ilgili sadexe tek bise sorcm sebepsiz inferlitede adeti duzenli olanlardada gorulurmu adet duzensizligindemi oluo cok merak ediorm bilen varsa nolur usenmesn

Arkadaşlar sebepsiz kısırlığı benim dr um kabul etmiyor.. Sadece nedenini dr lar bulamıyor diyor.. Benim aylarca gittiğim bütün dr lar yumurtan gelişmiyor deyip klomen verdiler.. Halbuki düzenli adet olanın yumurtasıda düzenli gelişirmiş. Eşimin sayısı hareketliliği çok iyi olmasına rağmen morfoloji %5 hemen aşılama kararı alındı. Halbuki aşılama cinsel birleşmede sorun yaşanırsa denenebilecek bir yöntemmiş.yani doğru dr u bulmakla başlamalı bence.. İstanbulda yaşayanlara ben dr umu öneririm gözü kapalı..memnun kalacağınıza eminim:)

Dr nuz kim?

Slm kizlar bu durumla ilgili sadexe tek bise sorcm sebepsiz inferlitede adeti duzenli olanlardada gorulurmu adet duzensizligindemi oluo cok merak ediorm bilen varsa nolur usenmesn
Selam canim benim adetlerim her zaman duzenlidir tek tuk gecikmeler oluyo. Ama bana da sebepsiz denildi

Arkadaşlar birbirimizi tanımıyoruz evet ama hepimiz aynı iyi niyetlerle burdayız..birbirimizin halinden de ancak bizler anlarız..sebepsiz teşhisine katlanamadığım ve kesinlikle sizi doğru yönlendireceğine ve keşke daha önce gitseydim ben bu adama diyeceğinize emin olduğum için şiddetle öneriyorum..lütfen sebepsize üzülmeyin..

A Arya83 dogru soyluyor muhakkak bir sebebi var benim doktorum anadolu yakasinda Allah onun gibi isini severek ve kusursuz yapan doktorları başımızdan eksik etmesin

Gercektenmi o zmn bendede olabilir mi ben daha once dusuk ve kimyasal gebelik gevirdim peki buna ragmen olabilirmi
Canim oncelikl gebe kalabildigine sukret burda henuz o duyguyu tatmamis bir suru insan var.. Daha onceden dusuk ve kimyasalin olduysa sebepsiz infertilite degildir seninki. Yani mutlaka bir sebebi vardir biz en azindan ne problemimiz oldugunu bilmiyoruz mesela :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…