Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

Kızlar üstüne basa basa söylüyorum.lütfen rahmi filmini ihmal etmeyin.benim de sebepsiz infertilite diyip evime gönderdiler meğer tüplerinden biri tıkalıymış.hsg ile açıldı çok şükür.

Kızlar üstüne basa basa söylüyorum.lütfen rahmi filmini ihmal etmeyin.benim de sebepsiz infertilite diyip evime gönderdiler meğer tüplerinden biri tıkalıymış.hsg ile açıldı çok şükür.
Canim hsg cekildigin ay mi hamile kaldin?ben de bu ay cekildim sebepsiz olmuyor bizim de. Hsg vesilesiyle hamile kalabilirim umarim :/

merhaba arkadaşlar bende bu gurupta bulunuyorum.2.5 yıldır çocuk istiyoruz ama sonuç yok 2 aşılama 1 tüp negatif sonuçlandı.2.yi deneyeceğim ama nedense içimde de pek umut yok.Rahim filminde sonra deneme imkanımız olmadı çünkü yumurtlama gününde yapıldı ve maalesef kanım o ki o ayı bu yüzden kaçırmış olduk sonra da zaten hemen aşılama ve tüp bebk takip etti.Bazen bende acaba tedavisiz denesemiydik diye düşünmüyor değilim.2. denemede olmazsa ara vereceğim şubata kadar doktor da uygun görürse.

Can'ım tüplerinin açık olduğundan emin ol tüp bebek yapmadan önce.2 defa tüp bebek denemem oldu ikisi de negatif.hsg çektim tüpüm tıkalıydı hsg esnasında açtılar sonra işte kendiliğinden haöile kaldım.tüp tıkalıysa Rahime zehirli sıvı damlıyormuş bebeğin tutunmasına kesinlikle engelmiş

canım benim hsg (rahim filmim) çekildi sıkıntı yok tüpler açık dendi.Ama hiç kendimiz denemeye fırsat bulamadık,onu biraz üzülüyorum,gerçi 1. tüp bebek denemsi negatif.Olsa tüp tutardı demek başka sorunlarımız var

Merhaba arkadaşlar bir dusugum var üzerinden uzun bir zaman geçmesine rağmen hamile kalamadim herhangi bir sorunumuz yok beklemek çok zor Rabbim tez zamanda bebislerimize kavuştursun insallah.

Arkadaslar aşılama ile hamile kalma ihtimali varmıdır hiç bir sorunumuz yok doktorum biraz daha zaman tanı kendine dedi ilerleyen zmanlarda aşılama yaptırmak istiyorum

Arkadaslar aşılama ile hamile kalma ihtimali varmıdır hiç bir sorunumuz yok doktorum biraz daha zaman tanı kendine dedi ilerleyen zmanlarda aşılama yaptırmak istiyorum
Valla cnm benimde hiç sorunum yok hatta bikerede kendiliğinden hamile kaldım amam2 kere aşılama yaptırdım tutmadı

Valla cnm benimde hiç sorunum yok hatta bikerede kendiliğinden hamile kaldım amam2 kere aşılama yaptırdım tutmadı
Kısmet mi artık zamanı mı var anlamadım canım inşallah hayırlı zamanda olsun ne yapmak gerekiyo hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…