- 30 Temmuz 2015
- 341
- 258
- 103
- Konu Sahibi mumudihaba
-
- #1.341
Anadoluda nerde acaba dr.unuz?@Arya83 dogru soyluyor muhakkak bir sebebi var benim doktorum anadolu yakasinda Allah onun gibi isini severek ve kusursuz yapan doktorları başımızdan eksik etmesin
Kartal'da Güven tıp merkezi Op Dr Bülent KARS hakkında tek kötü yorum yok arastırabilirsinizAnadoluda nerde acaba dr.unuz?
Ben yaptırdım 8 agustostaMerhaba bayanlar acaba aranızda aşılama yaptıran varmı?
bnde 8 ağustos ta yaptırdım ama tutmadı maalesefBen yaptırdım 8 agustosta
Test yaptırdın mı?bnde 8 ağustos ta yaptırdım ama tutmadı maalesef
Ben bugün yaptırdım 45 çıktıbnde 8 ağustos ta yaptırdım ama tutmadı maalesef
ayın 20 sinde adet oldumBen bugün yaptırdım 45 çıktışimdi takip edeceğiz artıyor mu diye
Canim hsg cekildigin ay mi hamile kaldin?ben de bu ay cekildim sebepsiz olmuyor bizim de. Hsg vesilesiyle hamile kalabilirim umarim :/Kızlar üstüne basa basa söylüyorum.lütfen rahmi filmini ihmal etmeyin.benim de sebepsiz infertilite diyip evime gönderdiler meğer tüplerinden biri tıkalıymış.hsg ile açıldı çok şükür.
Evet cAnımmCanim hsg cekildigin ay mi hamile kaldin?ben de bu ay cekildim sebepsiz olmuyor bizim de. Hsg vesilesiyle hamile kalabilirim umarim :/
Anladim canim insallah saglikli bir gebelik gecirirsin Rabbim kucagina almayi da nasip etsinEvet cAnımm
Bikaç ay sonra hamile kaldım
Can'ım tüplerinin açık olduğundan emin ol tüp bebek yapmadan önce.2 defa tüp bebek denemem oldu ikisi de negatif.hsg çektim tüpüm tıkalıydı hsg esnasında açtılar sonra işte kendiliğinden haöile kaldım.tüp tıkalıysa Rahime zehirli sıvı damlıyormuş bebeğin tutunmasına kesinlikle engelmişmerhaba arkadaşlar bende bu gurupta bulunuyorum.2.5 yıldır çocuk istiyoruz ama sonuç yok 2 aşılama 1 tüp negatif sonuçlandı.2.yi deneyeceğim ama nedense içimde de pek umut yok.Rahim filminde sonra deneme imkanımız olmadı çünkü yumurtlama gününde yapıldı ve maalesef kanım o ki o ayı bu yüzden kaçırmış olduk sonra da zaten hemen aşılama ve tüp bebk takip etti.Bazen bende acaba tedavisiz denesemiydik diye düşünmüyor değilim.2. denemede olmazsa ara vereceğim şubata kadar doktor da uygun görürse.
canım benim hsg (rahim filmim) çekildi sıkıntı yok tüpler açık dendi.Ama hiç kendimiz denemeye fırsat bulamadık,onu biraz üzülüyorum,gerçi 1. tüp bebek denemsi negatif.Olsa tüp tutardı demek başka sorunlarımız varCan'ım tüplerinin açık olduğundan emin ol tüp bebek yapmadan önce.2 defa tüp bebek denemem oldu ikisi de negatif.hsg çektim tüpüm tıkalıydı hsg esnasında açtılar sonra işte kendiliğinden haöile kaldım.tüp tıkalıysa Rahime zehirli sıvı damlıyormuş bebeğin tutunmasına kesinlikle engelmiş
Bende yaptırdım ama tutmadı bu ay yine yaptırcambnde 8 ağustos ta yaptırdım ama tutmadı maalesef
Valla cnm benimde hiç sorunum yok hatta bikerede kendiliğinden hamile kaldım amam2 kere aşılama yaptırdım tutmadıArkadaslar aşılama ile hamile kalma ihtimali varmıdır hiç bir sorunumuz yok doktorum biraz daha zaman tanı kendine dedi ilerleyen zmanlarda aşılama yaptırmak istiyorum
Kısmet mi artık zamanı mı var anlamadım canım inşallah hayırlı zamanda olsun ne yapmak gerekiyo hiç bilmiyorumValla cnm benimde hiç sorunum yok hatta bikerede kendiliğinden hamile kaldım amam2 kere aşılama yaptırdım tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?