- Konu Sahibi mumudihaba
-
- #1.361
Ücreti ne kadar bi de nasıl yapılıyo canım aşılamaBende yaptırdım ama tutmadı bu ay yine yaptırcam
Ben jinekolok asistanlığı yapıyordum ilk aşılamamaı o yaptı 1000tl verdim ama işten ayrılınca zeynep kamil hastanesi'ne gitmeye başladım orda ücret yok devlet karşılıyo ilaç tedavisiyle yumurtalar kontrol altına alınıyor ve sonra yumurtaları çatlatıp eşinin sperm lerini sana aşılıyolar bugün yine gittim evraklarımı hazırladım ve üçüncü aşılamamo önümüzdeki reglimde allahın izniyle olucamÜcreti ne kadar bi de nasıl yapılıyo canım aşılama
Canım meraba bende 26 yaşındayım 4 yıllık evliyim 3 yildirda korunmuyoryz ama bebeğimiz yok. Bence aşılama yaptir vakit kaybetme esinde bi muayene olsun. Bende aşılama yaotiricam nasip olursaMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni takıldım bilgi ve tecrübelerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim. 26 yaşındayım 3 senelik evliyim. yaklaşık 8 aydır korunmuyoruz. doktorum 1 sene bekle demişti ben dayanamadım ve yine özelde başka bir doktora gittim kadın hormon testleri istedi ve folokül sayımın çok az olduğunu söyledi sağ over 3 sol over 2 adethormon testlerinde de fsh 8,73 - lh 5,38 - amh 1,15 e2 52 çıkınca yıkıldım daha sonra keynep kamil hastanesine gittim ve testler yeniden yapıldı. lh 2,55 - fsh 5,49 - prolaktin 15,72 - e2 26 çıktı. folokül sayısı da sağ over 5-6 sol over 5-6 olarak görüldü. şuanda değerler normal görünüyor. fakat kafam çok karışık doktor olmadıysa daha olmaz aşılama yada tüp bebeğe karar vereceğiz dedi. bana bir yol gösterin arkadaşlar ne yapmalıyım (((
Canım meraba bende 26 yaşındayım 4 yıllık evliyim 3 yildirda korunmuyoryz ama bebeğimiz yok. Bence aşılama yaptir vakit kaybetme esinde bi muayene olsun. Bende aşılama yaotiricam nasip olursa
Canım meraba. Bende senin gibi dusunuyordum ama cevremdede var asilama ile gebe kalan arkadaşlar. O yüzden tüp bebekten önce aşılama dusunuyorum. Hem asilamada senin yumurtalarini geliştiriyorlar catlatma ignesiyle çatlaması sağlanıyor. Hem de eşinin sağlıklı spermleri seçiliyor kullanılıyor ve zamanlama da hesaplanıyor sana sadece moralini yüksek tutmak kalıyor. Ben samsunda fakültede yaptırmayı düşünüyorum önümüzde ki ay gidicem bakalım ama fikir verende yok :)
Canım meraba. Bende senin gibi dusunuyordum ama cevremdede var asilama ile gebe kalan arkadaşlar. O yüzden tüp bebekten önce aşılama dusunuyorum. Hem asilamada senin yumurtalarini geliştiriyorlar catlatma ignesiyle çatlaması sağlanıyor. Hem de eşinin sağlıklı spermleri seçiliyor kullanılıyor ve zamanlama da hesaplanıyor sana sadece moralini yüksek tutmak kalıyor. Ben samsunda fakültede yaptırmayı düşünüyorum önümüzde ki ay gidicem bakalım ama fikir verende yok :)
canımMerhaba merkadaşlar bende yeni katıldım aranıza ve emin olun şu size yazacağım yazıyı yazmak için 7 yıl bekledim.. Ve Şimdi Onca ilaç ve tedavi olmamıza rağmen sonuç alamadık , taki o harika Yöntemle tanışana kadar..
Eşimle ben yaklaşık 7 senedir evliyiz,ama çocuğumuz olmuyordu. Emin olun denemediğimiz yöntem kalmadı, bir etek dolusu para döktük ama nafile.. denemediğim kür kalmadı. Eşimin sperm sayısı yüksek ama canlılık oranı ve hareketlilik azmış. Sonra hepinizin bildiği keçiboynuzu kürüne başladım sonuç iyidi ama gebe kalacak kadar değildi. Bu sefer bu ürünün katkısız yapanlarının peşine düştüm , ama birçoğunda kimyasal koruyucu yada glikoz şurubu olduğunu öğrendim. Bende organik olarak keçiboynuzu aramaya koyuldum, bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine sonunda aradığım ürünü buldum, telefon açıp uzun uzun konuştum, ateş görmeden buharlı bir teknik ile üretiyorlarmış, organik belgeleri de varmış..bana nasıl kullanacağımı kendisine teşekkürü bir borç bildiğim Gülsüm hanım anlattı, daha öncede bir çok kez şahid olmuş bu Mucizeye. Ve sonuç Muhteşem, Allah kendisinden binlerce kez razı olsun. Yöntemi şu şekilde :
Adetin bittiği günün Ertesi, Sabah öğle akşam 3’er yemek kaşığı içiyoruz.
Bu süre zarfında kesinlikle ilişkiye girilmiyor. Bol Bol su içiliyor ve sigara içiyorsanız ya azaltın yada kesinlikle bırakın.. Eksik bir çok madde yerine girerek Hormonlar Aktif Çalışıyor.. devam edet adet döneminizde de her ikimizde aynı şekilde kullanmaya devam ettik. Sonra Adetin bitiminde, Kullanmaya devam ederek bir sonraki adet dönemine kadar, ilk birliktelikten sonra 5 gün ara.. sonra bir daha birliktelik sonra tekrar 5 gün ara bu şekilde period devam ediyor.. taki o çift çizgiyi görene kadar.. %90 Kesinlikle başarı oranı olduğuna şahidiz. Şu an 5 aylık sağlıklı bir hamilelik dönemim geçiyor ki daha önce bunun yanından bile geçmemiştik..
canım eşimin testlerini de yaptırdık bir sorun görünmüyor. sadece morfoloji biraz düşük %3 ama sorun yaratmaz dedi doktor. aşılama çok etkili değil diye duydum acaba vakit kaybeder miyim emin olamıyorum. rahim filmi de çektirdim bu ay başında bu ay için çok umutluydum rahim filmi sonrası gebe kalan bir çok arkadaşın msjını okumuştum. ama hiç hamile gibi hissetmiyorum umutlar tükendi iyice bakalım kırmızılar daha gelmedi hala ümit var :)
Bende zeynep kamil hastanesi'ne gidiyorum bu üçüncü aşılamam olucak buda tutmazsa tüp bebek allah nasip ederse evet zeynep kamilin Dr çok iyi Ve güzel ilgileniyorlar tabiki hersey rabbime kalmış. Ama özeller sadece para tuzağı belki karşılaşırız hastanede allah hepimeze bebeklerimizi nasip eder inşhaklısın :) bakalım rabbim hayırlısını versin inş.
ben hep özel hastanelere gittim evlendiğimden beri korunmayı bıraktıktan sonra 1 sene dedi doktorum. dayanamadım tabi ben 5 6 ay sonra başka bir doktora gittim oda özeldi ve kadın hep kötü şeyler söyleyip hemen tüp bebek dediben daha 26 yaşındayım dedim senin rahmin 39 yaşında gibi dedi folekül sayım azmış sağ 3 sol 2 .s fakat devlette baktırdığımda sağ ve solda 6 şer tane folekül görüldü. o yüzden artık devlette devam etmeye karar verdim. özel hastaneler maddiyat odaklı olabiliyor maalesef. seninde fakültede yaptırman en sağlılısı bence canım. ben ist avrupa yakısında oturuyorum ama bu yakada ki hastaneler çok yoğun ve ilgisiz şuan anadolu yakasında ki Zeynep kamil hastanesine gidiyorum 1,5 aydır. orada İlhan Şnaverdi ve asistanı Hasan bey saolsun çok yardımcı oluyorlar. herkese tavsiye ederim :)
Buse27_28 bende soğan kürünü denemk istedim ama midem okadar hassaski içemedimMerhaba kızlar benimde 7 ay cocugum olmadı .Doktorlara gittik bir sebebi yok dediler.Belki coguna gore 7 ay kisa bir sure ama ben cok ostiyordum ve insanlarin baskilarindan yorulmustum artik.Belki birine umut olur diye yaziyorum ben ibrahim saracoglunun sogan kurunu uyguladim ve o ay hamile kaldim.Ayrica cok dua ettim deneyin derim.
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni takıldım bilgi ve tecrübelerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim. 26 yaşındayım 3 senelik evliyim. yaklaşık 8 aydır korunmuyoruz. doktorum 1 sene bekle demişti ben dayanamadım ve yine özelde başka bir doktora gittim kadın hormon testleri istedi ve folokül sayımın çok az olduğunu söyledi sağ over 3 sol over 2 adethormon testlerinde de fsh 8,73 - lh 5,38 - amh 1,15 e2 52 çıkınca yıkıldım daha sonra keynep kamil hastanesine gittim ve testler yeniden yapıldı. lh 2,55 - fsh 5,49 - prolaktin 15,72 - e2 26 çıktı. folokül sayısı da sağ over 5-6 sol over 5-6 olarak görüldü. şuanda değerler normal görünüyor. fakat kafam çok karışık doktor olmadıysa daha olmaz aşılama yada tüp bebeğe karar vereceğiz dedi. bana bir yol gösterin arkadaşlar ne yapmalıyım (((
Neden bilmiyorum ama ben aklımdan bir türlü çıkaramıyorum ister istemez aklıma geliyo hiç bir sorunumuz yok ama demekki Rabbim daha nasip görmüyo hersey nasip beklicez artık ve dua edicez elden başka birşey gelmiyoMerhaba. Mesajini okuyunca yazma geregi duydum. 7 senelik evliyim. Esimle evlenir evlenmez cocuk istedik korunmadik hic. 1. Ay bekledim olmadi. Oysaki ben korunulmadigi zaman hemen cocuk olur diye biliyordum o zamana kadar. 1 ay olmadi. 2. Ay olmadi..3. Ay olmayinca stres yaptim. Olmayacak dedim benim çocuğum olmayacak. 3 sene boyunca gecikince test yaptim. Sonuc husran. Ilk sene kontrollerimiz hersey yapilmisti. Ne esimde ne bende sorun var. Dr sebepsiz kisirlik beyinde bitiyor dedi. Psikiyatriste gittim. Cunku kafama cok takiyor stres yapiyordum. Dr bana sunu asiladi..yasin henuz 24 ne acelen var? 40 yasinda anne olan var... tamam dedim dr hakli ne acelem varki. Tamamen biraktim gun saymayi. Ertesi ay adetimin ustunden 10 gun gecmis haberim yok.. esim uyardi beni siz dusunun. Ama diyorum ki.kasiklarim cok agriyor adet olcam. 1 2 gun boyle surdu. Kist olabilir mi dedim dra gittim. Ama hamilelik hic aklimda yok o kadar adapte olmusum ki.... dr gittik. Kizim 6 haftalik hamilesin sen dedi..bak kese içindeki bebek.. ben sok. Sevinc cigligi. O kadar mutluyum ki...... diyecegim o ki tamamen kafanda bitiyor.. suanda oglum 2.5 yasinda. Ve ben tekrar hamileyim. Çünku olsun demedik ki. Korunmayı biraktik sadece. Stres yapmadm. Gun saymadim..
Herkese saglikli hayirli evlatlar diliyorum. Rabbim hic kimsenin kucagini bos birakmasin..
Ilıdıgında burnunu kapatip hemen icmeye calis benceBuse27_28 bende soğan kürünü denemk istedim ama midem okadar hassaski içemedim
Peki nezman içmem gerekiyo belli bi günü varmı ve kaçgün içmem grrekiyoIlıdıgında burnunu kapatip hemen icmeye calis bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?