Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

Ben adetten 15 gün önce ictim adet bittikten sonra 5 gün devam edip bıraktim.Daha fazlası zararlıymıs.

Arkadaşlar bir zamanlar bu forumu bir çözüm bulabilmek ümidiyle okuyordum. Şimdi ise çözümler sunmak için yazıyorum

Rabbim isteyen hiçbir kulunu evlat kokusundan mahrum bırakmasın.Çok zor bir şey çok iyi biliyorum aynı yoldan bende geçtim. Sebepsız olmadı birkaç yıl.İki kaybım oldu sonrasında.Tüp bebek hariç bütün tıbbi aşamalardan geçtim.Ama olmadı...Sonrasında doğal yöntemlere başvurdum ve çok şükür..

ŞİMDİ....farklı kaynaklardan okuyarak,araştırarak, eğtimler alarak artık bu konuda uzmanlaştım çok şükür.

sonuç % 90 ve pozitif inşallah İlk ayda hamile kalanlar var ...

KAYSERİ ve ÇEVRESİnde yardım isteyen arkadaşlarım özelden iletişime geçebilirler...

sperm azliği yada hareketsizliği de dahil…

Merhaba arkadaşlar bizdede bir sorun yok bendede esimdede. Iki kez hamile kaldim ama düşük yaptim .Artik doktorum çapa ya veya cerrahpasa ya gidip arastirmam gerektigini soyledi düşük lerin sebebini sizce nereye gitmeliyim.yardimci olurmusunuz.3 yillik evliyim

Bence genelde kan pihtilasmasi çıkıyor son dinem kime sorsam pihtilasma var sahsen benim de öyle oldu muhakkak bir test yaptirilmali sağlıklı beslenme hazır yememe çok önemli.

Merhaba bacım senin doktorun kim acaba? Ben anadolu yakasındayım inşallah karşı yakada değildir:-(

evet canim rica etsem doktorunu ve çalıştığı yeri nerde oldugunu yazabilirmisin mümkünse bende istanbulda oturuyorum.yenintedavi surecine başlayacağım.yarsimci olurmusun doktoe konusunda

canım pıhtılaşma olabilir genetik testlerini yaaptır kız kardeşimde 3 düşük yaptı genetik kan pıhtılaşması çıktı hergün kan sulandırıcı kullandı tüp bebekle hamile kaldı

hanımlar merhaba 5 senedir bende sebepsiz infertilite diye diye gezdim doktor doktor şunu bilin ki sebepsiz infertilite diye bişey doktor tecrübesi var buna inanın benim rahim filmime istanbuldaki bütün üniversite hastaneleri baktı herşey normal dedi isim vermeyeyim bi tüp bebek merkezine gittim ve oradaki doktor rahim filmime bakarak senin tüplerinde sorun var bu film iyi çekilmemiş tekrardan iyi bi yerde film çekilmeni istiyorum dedi ve özel bi yerde filmi çekildim ve gerçekten tüplerimde sıvı birikmesi varmış buda gebeliğe engel bi durum içindeki sıvı rahme geri akıp bebeğin tutunmasını engelliyormuş bi tüp bebek bi aşılama ikiside tutmadı malesef tutmasıda imkansızmış demem o ki nolur iyi bi doktor bulun geç kalmadan 5 senedir boşu boşuna gezdim durdum mahvoldum Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin can sağlığımızla inşAllah

indirilmiş ürünleri araştırdım.Çok tavsiye edilen bir seminere katıldım. Anlatılanlardan biri şuydu: 'Hanımlar daha hijyenik olsun diye Domestos'u tuvalete bol miktarda dökerler. Sonra tuvalete oturduklarında maruz kaldıkları kimyasalın rahim kanserine sebep olduğunu bilmezler!'
Ya da başınıza sürdüğünüz şampuanı dakikalarca durulasanız bile, siz farketmeseniz de başınızda kimyasal artıklar kalmaktadır.Bu kaçınılmaz.'
(İsrail'in Pantene şampuanını başımızın üstüne üstüne sürmeye devam!)
Düşünün ki 13 yaşında bir kız çocuğu adet gördüğünde Orkid'le tanışsa ve 20 yaşında evlenecek olsa, 7 yıl bahsedilen risklere maruz kalmış demektir.
Doktorların, hiçbir sorunları olmadığını söylediği halde 5 tüp bebek denemesinde de başarılı sonuç elde edemeyen aile tanıyorum.
Yakın çevremde Prima bezlerle büyütülmüş bebekler var. Henüz büyüyüp evlenmediler, geleceklerini merak ediyorum, yakinen takipteyim..
Bebeklerimizi bizi çok seven!! İsrail'in ürettiği bebek bezleriyle bağlıyor, beyinleri daha iyi gelişsin diye! Danone'Ierle büyütüyoruz.
Formülünü, içinde ne olduğunu bile halâ bilmediğimiz kolaları içiyor, ailelerimize içiriyoruz.Bizi sevmeyen, çoğalmamızı asla istemeyen İsrail'in ürünlerini kullanmaya doyamıyoruz!
MESELE AÇIK; İSRAİL başka milletleri, özellikle müslümanları yok etmek istiyor.Sizi yok etmek isteyen bir toplum, sizin için iyi ürünler hazırlar mı? Savaş sadece savaş meydanlarında yapılmıyor artık, milletler birbirini böyle alçakça yöntemlerle de yok edebilir..!
Bütün bunlara rağmen bizler halâ 'Ama İsrail ürünleri çok kaliteli' demeye devam edecek miyiz??
"Ey inananlar! Yahudi ve hristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar." (Maide Suresi/51)

Selamlar , ne kadar da guzel yazmissiniz.. Ben eskiden boyle seylere inanmazken bir sure once orkid , colgate , starbucks , coca cola , tum fast food urunlerini hayatimdan cikardim. Esimle fark ettik ki etrafimizda ne kadar bizim gibi bu urunleri tuketen varsa cocuklari olmuyor. Nerde saglikli beslenen daha yerli mali urun kullanan sade hayat yasayan insanlar onlarin cocuk sahibi olmalari daha kolay.. Rabbim buyuk isteyen herkese nasip eder insallah o ayri ama yeteri kadar onlem alinmali bu konuda cogu insan bilincsiz maalesef..

herkese merhaba. 17 aylık evliyim. Yaklaşık 1 senedir korunmuyoruz ve bebeğimiz olmayınca geçen ay doktora gittik eşimle. FSH'ın yüksekliği dışında gebe kalamamamın bi nedeni yok gibi gözüküyor testlerde. Kan değerlerim normal, sperm testi normal, ultrason sonucu normal, HSG çekildim bugün o da normal tüpler açık. Doktor HSG sonucuna baktı aşılamaya başlayalım dedi simir testi istedi. Sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim? Klomen falan yazar diye düşündüm yazmadı

Kanda progesteron baktirdiniz mi hic? Yani duzenli yumurtlamaniz var mi her ay yumurtaniz iyi gelisiyor mu? Bir de yumurtlama takibi yapmak cok onemli.Beslenme de cok onemli benim doktorum omega 3 folik asit ve vitamin takviyesi verdi gebelik oncesi kullanimi faydali oluyor diye. Asilamadan once tum bunlari uygulayip kendinize 3 ay daha sure verin derim ben.. İnsallah tez zamanda rabbim nasip eder..

meraba kızlar benımde proklatın( süt hormonu) bugun 50 cıktı doktor progestan testı ıstedı 11.92 cıktı yumurtalık takıbındede 18mm yumurta oluşmuştu ve kendılıgındne çatladı benım aklımı karıştıran yumurtam oluşmasına rahmen proklatının yüksek olmasından dolayı gebelik olmayabılırmı lütfen kızlar fıkrı olan yorum yazsın allah rızası için

Amin inşallah. Evet progesteronum da normal çikmisti. Fsh 16 ydi benim. Onun haricinde genel manada tum degerler normal.

bende bugun zeynep kamile gittim tedaviden once ama butun testleri yaptir diolar rahim filmi falan yaptirdinmi

bende bugun zeynep kamile gittim tedaviden once ama butun testleri yaptir diolar rahim filmi falan yaptirdinmi
Bende 6 aya yakındır zeynep kamıl hastanesinde tedavi görüyorum daha önce özelde aşılama yaptırdım tutmadı şimdide zeynep kamilde yaptırdığım 2. Aşılamam bugün 8. Günüm sonucu bekliyorum oakdar çok prosedür varki allah hepimizin yardımcısı olsun umarım hepimiz olumlu sonuçlar alırız

Rabbim kolaylık versin canım gerçekten zor ve meşakatli bir süreç. bende rapor çıkarmak için gittim 1,5 ay uğraştım son aşamada dosya açacakken hamile olduğumu öğrendim. Rabbim sizlere ve tüm isteyen bekleyenlere tattırsın inş bu duyguyu sağlıkla kucaklarımıza alalım inş bebişlerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…