- 24 Nisan 2016
- 7
- 5
- 1
- Konu Sahibi mumudihaba
-
- #1.381
Arkadaşlar sebepsiz kısırlığı benim dr um kabul etmiyor.. Sadece nedenini dr lar bulamıyor diyor.. Benim aylarca gittiğim bütün dr lar yumurtan gelişmiyor deyip klomen verdiler.. Halbuki düzenli adet olanın yumurtasıda düzenli gelişirmiş. Eşimin sayısı hareketliliği çok iyi olmasına rağmen morfoloji %5 hemen aşılama kararı alındı. Halbuki aşılama cinsel birleşmede sorun yaşanırsa denenebilecek bir yöntemmiş.yani doğru dr u bulmakla başlamalı bence.. İstanbulda yaşayanlara ben dr umu öneririm gözü kapalı..memnun kalacağınıza eminim:)
evet canim rica etsem doktorunu ve çalıştığı yeri nerde oldugunu yazabilirmisin mümkünse bende istanbulda oturuyorum.yenintedavi surecine başlayacağım.yarsimci olurmusun doktoe konusundaArkadaşlar sebepsiz kısırlığı benim dr um kabul etmiyor.. Sadece nedenini dr lar bulamıyor diyor.. Benim aylarca gittiğim bütün dr lar yumurtan gelişmiyor deyip klomen verdiler.. Halbuki düzenli adet olanın yumurtasıda düzenli gelişirmiş. Eşimin sayısı hareketliliği çok iyi olmasına rağmen morfoloji %5 hemen aşılama kararı alındı. Halbuki aşılama cinsel birleşmede sorun yaşanırsa denenebilecek bir yöntemmiş.yani doğru dr u bulmakla başlamalı bence.. İstanbulda yaşayanlara ben dr umu öneririm gözü kapalı..memnun kalacağınıza eminim:)
canım pıhtılaşma olabilir genetik testlerini yaaptır kız kardeşimde 3 düşük yaptı genetik kan pıhtılaşması çıktı hergün kan sulandırıcı kullandı tüp bebekle hamile kaldıMerhaba arkadaşlar bizdede bir sorun yok bendede esimdede. Iki kez hamile kaldim ama düşük yaptim .Artik doktorum çapa ya veya cerrahpasa ya gidip arastirmam gerektigini soyledi düşük lerin sebebini sizce nereye gitmeliyim.yardimci olurmusunuz.3 yillik evliyim
Selamlar , ne kadar da guzel yazmissiniz.. Ben eskiden boyle seylere inanmazken bir sure once orkid , colgate , starbucks , coca cola , tum fast food urunlerini hayatimdan cikardim. Esimle fark ettik ki etrafimizda ne kadar bizim gibi bu urunleri tuketen varsa cocuklari olmuyor. Nerde saglikli beslenen daha yerli mali urun kullanan sade hayat yasayan insanlar onlarin cocuk sahibi olmalari daha kolay.. Rabbim buyuk isteyen herkese nasip eder insallah o ayri ama yeteri kadar onlem alinmali bu konuda cogu insan bilincsiz maalesef..indirilmiş ürünleri araştırdım.Çok tavsiye edilen bir seminere katıldım. Anlatılanlardan biri şuydu: 'Hanımlar daha hijyenik olsun diye Domestos'u tuvalete bol miktarda dökerler. Sonra tuvalete oturduklarında maruz kaldıkları kimyasalın rahim kanserine sebep olduğunu bilmezler!'
Ya da başınıza sürdüğünüz şampuanı dakikalarca durulasanız bile, siz farketmeseniz de başınızda kimyasal artıklar kalmaktadır.Bu kaçınılmaz.'
(İsrail'in Pantene şampuanını başımızın üstüne üstüne sürmeye devam!)
Düşünün ki 13 yaşında bir kız çocuğu adet gördüğünde Orkid'le tanışsa ve 20 yaşında evlenecek olsa, 7 yıl bahsedilen risklere maruz kalmış demektir.
Doktorların, hiçbir sorunları olmadığını söylediği halde 5 tüp bebek denemesinde de başarılı sonuç elde edemeyen aile tanıyorum.
Yakın çevremde Prima bezlerle büyütülmüş bebekler var. Henüz büyüyüp evlenmediler, geleceklerini merak ediyorum, yakinen takipteyim..
Bebeklerimizi bizi çok seven!! İsrail'in ürettiği bebek bezleriyle bağlıyor, beyinleri daha iyi gelişsin diye! Danone'Ierle büyütüyoruz.
Formülünü, içinde ne olduğunu bile halâ bilmediğimiz kolaları içiyor, ailelerimize içiriyoruz.Bizi sevmeyen, çoğalmamızı asla istemeyen İsrail'in ürünlerini kullanmaya doyamıyoruz!
MESELE AÇIK; İSRAİL başka milletleri, özellikle müslümanları yok etmek istiyor.Sizi yok etmek isteyen bir toplum, sizin için iyi ürünler hazırlar mı? Savaş sadece savaş meydanlarında yapılmıyor artık, milletler birbirini böyle alçakça yöntemlerle de yok edebilir..!
Bütün bunlara rağmen bizler halâ 'Ama İsrail ürünleri çok kaliteli' demeye devam edecek miyiz??
"Ey inananlar! Yahudi ve hristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar." (Maide Suresi/51)
Kanda progesteron baktirdiniz mi hic? Yani duzenli yumurtlamaniz var mi her ay yumurtaniz iyi gelisiyor mu? Bir de yumurtlama takibi yapmak cok onemli.Beslenme de cok onemli benim doktorum omega 3 folik asit ve vitamin takviyesi verdi gebelik oncesi kullanimi faydali oluyor diye. Asilamadan once tum bunlari uygulayip kendinize 3 ay daha sure verin derim ben.. İnsallah tez zamanda rabbim nasip eder..herkese merhaba. 17 aylık evliyim. Yaklaşık 1 senedir korunmuyoruz ve bebeğimiz olmayınca geçen ay doktora gittik eşimle. FSH'ın yüksekliği dışında gebe kalamamamın bi nedeni yok gibi gözüküyor testlerde. Kan değerlerim normal, sperm testi normal, ultrason sonucu normal, HSG çekildim bugün o da normal tüpler açık. Doktor HSG sonucuna baktı aşılamaya başlayalım dedi simir testi istedi. Sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim? Klomen falan yazar diye düşündüm yazmadı
Amin inşallah. Evet progesteronum da normal çikmisti. Fsh 16 ydi benim. Onun haricinde genel manada tum degerler normal.Kanda progesteron baktirdiniz mi hic? Yani duzenli yumurtlamaniz var mi her ay yumurtaniz iyi gelisiyor mu? Bir de yumurtlama takibi yapmak cok onemli.Beslenme de cok onemli benim doktorum omega 3 folik asit ve vitamin takviyesi verdi gebelik oncesi kullanimi faydali oluyor diye. Asilamadan once tum bunlari uygulayip kendinize 3 ay daha sure verin derim ben.. İnsallah tez zamanda rabbim nasip eder..
bende bugun zeynep kamile gittim tedaviden once ama butun testleri yaptir diolar rahim filmi falan yaptirdinmihaklısın :) bakalım rabbim hayırlısını versin inş.
ben hep özel hastanelere gittim evlendiğimden beri korunmayı bıraktıktan sonra 1 sene dedi doktorum. dayanamadım tabi ben 5 6 ay sonra başka bir doktora gittim oda özeldi ve kadın hep kötü şeyler söyleyip hemen tüp bebek dediben daha 26 yaşındayım dedim senin rahmin 39 yaşında gibi dedi folekül sayım azmış sağ 3 sol 2 .s fakat devlette baktırdığımda sağ ve solda 6 şer tane folekül görüldü. o yüzden artık devlette devam etmeye karar verdim. özel hastaneler maddiyat odaklı olabiliyor maalesef. seninde fakültede yaptırman en sağlılısı bence canım. ben ist avrupa yakısında oturuyorum ama bu yakada ki hastaneler çok yoğun ve ilgisiz şuan anadolu yakasında ki Zeynep kamil hastanesine gidiyorum 1,5 aydır. orada İlhan Şnaverdi ve asistanı Hasan bey saolsun çok yardımcı oluyorlar. herkese tavsiye ederim :)
bende bugun zeynep kamile gittim tedaviden once ama butun testleri yaptir diolar rahim filmi falan yaptirdinmi
Bende 6 aya yakındır zeynep kamıl hastanesinde tedavi görüyorum daha önce özelde aşılama yaptırdım tutmadı şimdide zeynep kamilde yaptırdığım 2. Aşılamam bugün 8. Günüm sonucu bekliyorum oakdar çok prosedür varki allah hepimizin yardımcısı olsun umarım hepimiz olumlu sonuçlar alırızbende bugun zeynep kamile gittim tedaviden once ama butun testleri yaptir diolar rahim filmi falan yaptirdinmi
Bende 6 aya yakındır zeynep kamıl hastanesinde tedavi görüyorum daha önce özelde aşılama yaptırdım tutmadı şimdide zeynep kamilde yaptırdığım 2. Aşılamam bugün 8. Günüm sonucu bekliyorum oakdar çok prosedür varki allah hepimizin yardımcısı olsun umarım hepimiz olumlu sonuçlar alırız
Rabbim kolaylık versin canım gerçekten zor ve meşakatli bir süreç. bende rapor çıkarmak için gittim 1,5 ay uğraştım son aşamada dosya açacakken hamile olduğumu öğrendim. Rabbim sizlere ve tüm isteyen bekleyenlere tattırsın inş bu duyguyu sağlıkla kucaklarımıza alalım inş bebişlerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?