- 15 Ekim 2015
- 113
- 50
- 98
- Konu Sahibi mumudihaba
-
- #1.401
Merhaba testleriniz negatif ciktiysa kurle alakali bir gecikme yasiyorsunuzdur buyuk ihtimal. Ayni seyi ben de yasamistim. Agrilariniz adetiniz sokulemediginden veya adet olmaniz yakin oldugundan olabilir. sahsi fikrim :) gecmis olsunİyi günler hanımlar,
Birşey sormak istiyorum. oğluma kardeş istiyoruz, normalde adetim düzenlidir hep, 26-27 günde bir olurum. İlk defa buay gecikti, gecikmenin 4.gününde kan testi negatif çıktı. bugün 6.günüm, adet olacağım günde adet olacakmışım gibi hatta daha fazla kasıklarımda ağrı oldu, ama hala adet olamadım, hala ara ara kasıklarımda ağrı oluyor, göğüs ucum acıyor, hamile miyimdir sizce, Mart ayında bir düşük yapmıştım bu arada. Sizce ne yapayım, bekleyim mi? Bir de incir kürü yapmıştım ve incir yemiştim buay, ondan gecikmiş de olabilir mi?
Siz de mi incir kürü yapmıştınız?Merhaba testleriniz negatif ciktiysa kurle alakali bir gecikme yasiyorsunuzdur buyuk ihtimal. Ayni seyi ben de yasamistim. Agrilariniz adetiniz sokulemediginden veya adet olmaniz yakin oldugundan olabilir. sahsi fikrim :) gecmis olsun
Siz de mi incir kürü yapmıştınız?Merhaba testleriniz negatif ciktiysa kurle alakali bir gecikme yasiyorsunuzdur buyuk ihtimal. Ayni seyi ben de yasamistim. Agrilariniz adetiniz sokulemediginden veya adet olmaniz yakin oldugundan olabilir. sahsi fikrim :) gecmis olsun
İncir havuc kurunu bir yapmistim o ay gecikme yasamistim duzenli olan adetimin duzenini bozmustum kisacasi :) ondan sonra kur felan denemedim hicSiz de mi incir kürü yapmıştınız?
Aynen benim de öyle oldu. Hamile olamamktan çok buay adetim gecikti diye strese girdim. Çok soruyorum, kusura bakmayın ama sizin ki kaç gün gecikti, doktora gittiniz mi? adet söktürücü falan mı kullandınız? Cevap verirseniz çok sevinirim, kötü birşey olacak diye korkuyorum.İncir havuc kurunu bir yapmistim o ay gecikme yasamistim duzenli olan adetimin duzenini bozmustum kisacasi :) ondan sonra kur felan denemedim hic
Canim telas yapma adetin sokulur bi sre sonra kendiliginden duzene girer merak etme. Ben hic adet sokturucu felan kullanmadim dr.a da gitmedim adetimin gelmesini bekledim bes gun sonunda grldi zaten :)Aynen benim de öyle oldu. Hamile olamamktan çok buay adetim gecikti diye strese girdim. Çok soruyorum, kusura bakmayın ama sizin ki kaç gün gecikti, doktora gittiniz mi? adet söktürücü falan mı kullandınız? Cevap verirseniz çok sevinirim, kötü birşey olacak diye korkuyorum.
bugün 6.günüm, hala olmadım, göğüslerimde ağrı var, kasık ağrılarım biraz azaldı, İnşallah ben de kısa zamanda olurum. bür daha kür falan asla....Canim telas yapma adetin sokulur bi sre sonra kendiliginden duzene girer merak etme. Ben hic adet sokturucu felan kullanmadim dr.a da gitmedim adetimin gelmesini bekledim bes gun sonunda grldi zaten :)
İnsallah bir an once adet olur da tedavine baslarsin canim. En azindan hamile kalabiliyorsun buna sukretDoktorum bana yumurtalıkların iyi ama adetinin 3.günü gel yumurtlama takibine başlayalım dedi. 36 yaşındayım, yaşa çok takıldım, Mart ayında düşük yapmıştım, 6 ayı geçtiği için yumurtlamanı takip edeylim dedi. ben de şimdi adeti bekliyorum.deliimavii
Öyle ama yaşa çok takıldım, 36 yaş geç değil mi?Yumurta kalitesi azalıyormuş.İnsallah bir an once adet olur da tedavine baslarsin canim. En azindan hamile kalabiliyorsun buna sukret
Hamile misiniz? Yaziniz kafami karistirdi da biraz :) corekotu kurunu ne zaman ve nasil uyguladiniz? Onceden yapmistim faydasini gormemistim tekrar yapim diye dusundumMerhaba arkadaşlar sırf bunu buraya yazabilmek için ve benim gibi sebepsiz infertilite muhabbetinden strese giren kimseler bi nebze de olsa rahatlasın diye siteye üye oldum.Düne kadar ben de sebepsiz infertilite konusunu takip ediyordum.17 aydır eşimde de bende de problem olmamasına rağmen bebeğimiz olmuyordu.Adetliyken yaptırdığım hormon testleri , smier testi ,düzenli yumurta takibi ve hepsinde de yumurtamın aynı günde ve kendiliğinden çatlaması , eşimin sperm sonuçlarının güzel çıkmasına rağmen olmuyordu.soğan kürü yaptım olmadı incir yedim her gün olmadı.dr en sonunda bence seninki stresten olmuyor aklından çıkar dedi.öyle diyince sanki akıldan çıkıyor da :) sırf stresin azalsın diye sen tedavi oluyorum diye düsün diye sana klomen veriyorum dedi.ama zaten sen yumurtluyorsun günde bir tane iç dedi .günde bir tane dört gün içtim ve kontrole gittiğimde iki iri yumurtam vardı.ben çoğul gebelikten korktuğum için daha fazla içme dedi dr.iki tane yumurta yeterli dedi.kist yapmadı ve kendiliğinden çatladı ama yine sonucta bebek olmadı.neti hep kurcaladığım için anti sperm antikor testi diye bir sey olduğunu okudum.durur muyum dr dan hemen o testi istedim.vucudumun sperme alarjisi varsa bu testle anlaşılıyormus tabi yok oyle bisey arkadaslar :) dr çok gereksiz bi test istedin artık istenmiyo bu test dedi ve test sonucu pozitif çıktı ben şok :) dr un bu konuda bilgisi yoktu ve ilgisizliği yüzünden bıraktım bu dr u.neyse arastırmalarım sorustrmalarm sonunda cidden gereksiz bi testmıs çoğu kadında zaten pozitif çıkarmıs bu test.bu olaydan sonra iyi bi dr buldum randevu aldım planımı yaptım 1,5 yıl beklicem olmazsa tüp yaptırırım o sırada da lazere giderim dedım.yeni dr a da yorumlardan dolayı içten içe çok güvendim . bu sırada bu ay çörekotu kürü yaptım.aklımdan attım mı hayır , yumurtlama günlerine yine baktım mı evet , ama bi plan yaptım kafamda ve olmazsa tüp yaptır zuzu nolcak dedım ama yine de bi sorun yokken tüp bebek fikrine üzülüyodum ve etrafımda herkes de hamıle :) yani lafın özeti aklınızdan çıkarınca oluyo muhabbeti belki kimisine göre dogru ama bende oyle olmadı dün iki test yaptım ikisi de pozitif.yine takip edin yumurtlamanızı isterseniz kürler yapın ama dr unuza kesinlikle güvenmeniz lazımmıs onu anladım ve bi plan yapın kendinize şu kdr beklicem olursa olur olmazsa şu planlarımı gerçeklestiririm diye.ve bu ay gerçekten olacaksa bacağı kaldrsan da olur takip etsen de etmesen de olur iş rabbime kalıyo neticede diyip tevekkül ettim.sonucta olmaması için sebep yoksa içiniz rahat olsun bakın benimki insallah 17 ay sonra geliyor.kafanızdan atmasanız da olur bebek fikrini ;çünkü stres yapmamak lazımmıs bilgisi bile strese sokuyodu beni.sadece dr a güvenin bi plan yapın bebek olmazsa şu işlerimi halledicm diye ve Allah a bırakın siz görevinizi yapıyorsunuz çünkü.he bir de çörekotu kürünü deneyin ikide iki tuttu :) bu arada yaşım 29. rabbim hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.
İnş hayırlı haberler verirsiniz umarım aşılamanız olumlu olur benimki yine başarısızSlm 3 yillik evliyim.esim ve ve bende tibben hicbir engel yok bebek icin ilk asilamam yapildi 2 gun once hayirlisi bakalim beklemece...
Hemen hemen aynı tarihlerde aşılama olmuşuz var mı bir gelişme ?Slm 3 yillik evliyim.esim ve ve bende tibben hicbir engel yok bebek icin ilk asilamam yapildi 2 gun once hayirlisi bakalim beklemece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?