- Konu Sahibi mumudihaba
-
arkadaşlar bende 4.5 yıllık evliyim tedavi oluyordum ama aşılamadan sonra yarım bıraktım ama bişey duydum sperm antikor die bi tahlil ve çogunlukla nedeni bilinmeyen kısırlıkta oluyormuş ben bunun tahlilini yaptırcam bilen varsa beni bildilendirsin
merhaba arkadaşlar bende beş yıllık evliyim evlendiğimden beri hiç korunmadım ama olmadı bebeğim.4 yıldır tedavi görüyorum bi sorun yok diyorlar.bu ay kısmet olursa tüp bebek yaptıracağız.herşeyin hayırlısı
arkadaşlar bende 4.5 yıllık evliyim tedavi oluyordum ama aşılamadan sonra yarım bıraktım ama bişey duydum sperm antikor die bi tahlil ve çogunlukla nedeni bilinmeyen kısırlıkta oluyormuş ben bunun tahlilini yaptırcam bilen varsa beni bildilendirsin
o neymiş cnm bende hiç duymadım
sperm tahlili yapılıyor da acep bu neymiş
bilen varsa cevappppppppppppp lütfen
cnm hayırlı olsun tedavin aşılama denemediniz mi:uhm:
ibrahim saraçoğlundan sizin için alıntıladım
ayşe yılmaz - 03.06.2009 17:01
sayın hocam önce CENABI ALLAH'IN sonra da sizin yardımınızla keçiboynuzu kürünü eşim uyguladıktan 2 ay sonra hamile kaldım şu an 3 aylık hamileyim 8 yaşında bir de kızım var ancak son 3 yıl boyunca tüp bebek hariç her türlü tedavi yolunu denediğim halda gebelik bir türlü oluşmamıştı eşimin sperm sayısı iyiydi ancak morfolojide bir bozuklulk vardı bu kürü çocuğu olmayan kişilere öneriyorum doktor çareleri bittiyse bir de bunu deneyin ben arkadaşlarıma da önerdim hocam kendim öğretmenim sizi ilk defa bir tv programında tanıdım yaptığınız çalışmalar ve özellikle de bunları yaparken ki ALLAH'a olan inancınız beni çok etkiledisize çalışmalarınızda başarılar şifa arayan insanlara da ALLAH'tan sağlık diliyorum
soruma en kısa zamanda cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. incir ve keçiboynuzu kürlerinizi uyguladım ve 4 senelik bekleyişin sonunda şu an 2 aylık hamileyim. Allah sizden razı olsun
cnm yaşadıklarını çok iyi anlıyorumarkadaşlar mrb gebelik kısmında uzun bi zamandır yazıyordum bu topiği hiç farketmemişim ama benim asıl yerim burası ne yazık ki yaşım 34 2 senedir bebek için uğraş veriyorum korunmayı bıraktıkdan 7 ay sonra doğal yoldan hamile kaldım boş gebelikti kürtaj oldum sonrasında 1 yıl geçti bende tık yok eşime de bana da her türlü tahliller yapıldı sorun yok 1.aşılamamı oldum kimyasal gebelik oluştu sonrasında 2.aşılama için 1 ay ara verelim dedi dr o arada da rahim filmi çektirdim ve rahim ağzında yapışıklık olduğu tespit edildi ve o günlerde hemen histereskopi yapıldı sonrasında çok çok güzel değerlerle 2.aşılamam yapıldı ama sonuç hüsran çok yıkıldım çok ağladım dr um 2-3 ay dinlen ya 3.aşılama ya da tüpe geç derim dedi sizce ne yapmalıyım allahım bu sebebsiz olayı ne kadar belirsizliktir böyle yaaaa yaşım da geçiyor diye acayip panik halindeyim en son aşılamamaı mayıs sonunda yaptırmıştım sizce ne yapmalıyım ve beni de aranıza alırmısınız biras uzun oldu ama öyle doluyum kiiiiii
zaten bizlerin baş düşmanı stresibrahim saraçoğlundan sizin için alıntıladım
ayşe yılmaz - 03.06.2009 17:01
sayın hocam önce cenabı allah'ın sonra da sizin yardımınızla keçiboynuzu kürünü eşim uyguladıktan 2 ay sonra hamile kaldım şu an 3 aylık hamileyim 8 yaşında bir de kızım var ancak son 3 yıl boyunca tüp bebek hariç her türlü tedavi yolunu denediğim halda gebelik bir türlü oluşmamıştı eşimin sperm sayısı iyiydi ancak morfolojide bir bozuklulk vardı bu kürü çocuğu olmayan kişilere öneriyorum doktor çareleri bittiyse bir de bunu deneyin ben arkadaşlarıma da önerdim hocam kendim öğretmenim sizi ilk defa bir tv programında tanıdım yaptığınız çalışmalar ve özellikle de bunları yaparken ki allah'a olan inancınız beni çok etkiledisize çalışmalarınızda başarılar şifa arayan insanlara da allah'tan sağlık diliyorum
soruma en kısa zamanda cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Incir ve keçiboynuzu kürlerinizi uyguladım ve 4 senelik bekleyişin sonunda şu an 2 aylık hamileyim. Allah sizden razı olsun
kanda bakılıyor genellikle arkadaşlar eğer asa(anti sperm antikor )varlığı tespit edilirse rutin tedavileri kesip direkt aşılama ya da tüp bebek öneriyorlar ..ben bu rahatsızlığı taşıyorum bilgin oradan geliyor
ben de sizdenimmm. 2 tüp, 5 aşılama yaptım. hiç gebe kalmadım. şimdi 3.tüp bebek tedavisindeyim. çatlatma iğnesini bugün verirler, cuma yumurta toplanacak. bakalım ne olacak? artık ben o kadar bıktım ki, resmen ruh gibi gidip geliyorum hastaneye. iğne yapışımı görseniz, sanki sıradan bir iş, hissetmiyorum bile. bitse de kurtulsam.Nasılsa yine tutmaz. toplamda 8.denemem yaaa... insaf artık... bana hiç mi acımıyorsun Allah'ım??? bıktım
ben de sizdenimmm. 2 tüp, 5 aşılama yaptım. hiç gebe kalmadım. şimdi 3.tüp bebek tedavisindeyim. çatlatma iğnesini bugün verirler, cuma yumurta toplanacak. bakalım ne olacak? artık ben o kadar bıktım ki, resmen ruh gibi gidip geliyorum hastaneye. iğne yapışımı görseniz, sanki sıradan bir iş, hissetmiyorum bile. bitse de kurtulsam.Nasılsa yine tutmaz. toplamda 8.denemem yaaa... insaf artık... bana hiç mi acımıyorsun Allah'ım??? bıktım
bende burdayım kızlar 3 aşılama ,1 tüp sonuç negatif umutla bekliyorum hala...
inş cnm birgün hepimiz sırayla hamiş olarak terfi edeceğiz bu sayfalardan
hayırlısını nasip et RABBİM
3 aşılamadan sonra 2. tüp bebek denemem de bugün kanamayla son buldu.Allahım ne zormuş sebepsiz olmak.insanoğlu bazı hastalık vs gibi şeylerin oluşmasının sebebini bulamadığı gibi,bazı şeylerin de neden oluşamadığını bulamayabiliyor demek ki....Allahım sabır ve güç ver...sanırım çocuksuz yaşamayı en azından şimdilik kabullenmek zorundayım.sonuçta ilk çocuksuz insan da ben olmıyacağım.takdiri ilahi...hani bi söz var...Allah boynuzda verse başımızın üstüne taşıyacağız.kullardan gelse hakkımı arıyayım gidip kavga edeyim neden vermiyosun benim de hakkım var diyeyim.ya da çarşıda pazarda satılsa da bastırıp parayı gidip alayım.ama ne gelecekse Allahtan..ya da gelmeyecekse..neyse çok üzgünüm kafanızı şişirmiyeyim..Allah size ve hepimize yardımını ve dayanma gücünü versin...
canım öncelikle çok geçmiş olsun diyorum hayal kırıklığını,üzüntünü hissettiklerini birebir anlayabiliyorum çünki ben de aynı hisleri üzüntüleri yaşamış biriyim moralini bozma demicem çünkü üzüntüyü de sevinci de içimizde sindirene kadar yaşamamız lazım yoksa bi yerlerden başka bi şekilde çıkıyor.vücut tepkisini başka şekilde gösteriyor.ama daha sonra kendini toparlamaya çalış tatlım umudunu sakın kaybetme ben de 5 yıldır uğraşıyorum ama hala içimde bir umut var o da olmasa inan hayat çekilmeez olurdu.sebepsiz olmak başlıbaşına bir trajedi zaten( geçenlerde internette duayla ilgili bir yazı okumuştum hatta yazıyı buldum bak yazayım hemen
Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Mümin dua ettiği zaman Allahü teâlâ Cebrail aleyhisselama "İsteğini hemen yapma ben onun sesini seviyorum" buyurur. Günahkâr dua edince de "Bunun isteğini hemen yerine getir ben onun sesini sevmiyorum" buyurur.) [İbni Neccar]
Kâfirin yaptığı duanın hemen kabul olmasını müminin duasının gecikmesini merak eden meleklere Allahü teâlâ buyuruyor ki:
(Ben kâfire ve sesine gazap ederim. Beni anmasın bana dua etmesin diye hemen isteğini veririm. Mümini ve yalvarmasını severim. Benden ve beni anmaktan uzak durmaması için isteklerini geciktiririm.) [Ramuz]
iyi tarafından bakarsak canım allah bizi seviyor demek ki belki de olacak ama vakti henüz gelmedi sabrını umudunu kaybetme yeter:):Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?