A
angel_34
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mumudihaba
-
ne diyebilirim ki canım, insanı en iyi aynı şeyleri yaşayan ,görüp, geçiren ,anlıyor...hadis i şerif i hatırımdan çıkarmamaya çalışıcam.Allah merhametini esirgemesin bizlere inşallah.şu günlerde inanacımı daha da yüksek tutmaya ve asla isyan etmemeye çalışıyorum..:1no2:
isyan etmemeye çalış canım söylediğim gibi seni o kadar iyi alıyorum ki ben de isyan edeceğim son noktalara geldim ama elimden geldiğince isyanımı bastırmaya çalıştım hep şimdi görümcem 2. çocuğuna hamile dün öğrendim diğer görümcemin de zaten 1 çocuğu var ikisi de benden küçük dün öğrendiğimde çok sevindim tebrik ettim beklemiyomuş aslında :)) önceden böyle hamilelik haberleri duyduğumda gözlerim dolardı hemen çoğu zaman ağlardım neden ben hala bekliyorum allahım diye ama artık sadece ua ediyorum sabrediyorum sindirdim galiba içimde bazı şeyleri burukluk tabiki oluyo ama beklemekten başka yolu yok umudumuz hiç kaybetmemeliyiz canım inşallah en yakın zamanda burdn mutlu haberlerimizi de paylaşrız:))
ben de bu çocuksuzluk olayını bu kadar sindirebilmeme şaşırıyorum doğrusu..yani aynı sonucu almaktan bıktım usandımve bir o kadar da sanki alıştım kanıksadım artık.eskiden adet olduğumda bile o gün zehir olurdu ağlayıp düşünmekten,şimdiyse herkesin tahmin ettiği kadar ağlayamadım bile...düşününce üzüldüğüm için ben de senin gibi, şu 2. ye doğuruyo,bu benden sonra evlendi de çocuğu kaç yaşına geldi vs diye hiç düşünmemeye hemen başka bişeyler aklıma getirmeye beni mutlu eden bişeyleri yapmaya çalışıyorum...ne yapabilirizki umarım zamanı geldiğinde biz de hayırlısı ile inşallah anne olabiliriz.tıptan umudumu şimdilik kestiğim kesin,umudumuz yüce rabbimizde yine.. çarşamba gecesi kandil akşamı sen de çok dua et arkadaşım.inşallah Allah hayırlı dualarımızı kabul eder umuduyla....
inşallah canım tüm :) iyi niyetlerimizle duamızı edelim allahım bir gün bizi de sevindirecek inşallah biliyorum yeter ki sabrımızı isteğimizi bırakmayalım:Saruboceq:sen nasılsın şimdi daha iyisin inşallah tatlımopuyorumnanaktan
sözde herşeyi unutmaya bu konuyu gündemimden düşürmeye çalışıyorum,ama gördüğün gibi başarabilmiş değilim....herseferinde daha hırslı ayağa kalkıyorum,kendimi sakinleştirip,hiçbişey düşünmeden yaşamayı nasıl öğrenicem bilmiyorum...
tüm yazılanlar başından sonuna kadar okudum, gözyaşlarıma hakim olamadım, sizi çok iyi anlıyor uygularınızı paylaşıyorum bi kaç başlığa da yazmıştım, 3 senelik evliyim 2 yıl olmadı bebeğim, eşim ameliyat oldu, ben ilaçlar kullandım ama son 1,5 yıl hiç bir sorun olmadan hamile kalamıyordum, eşimin test sonuçları hareketli sayısı hep normalin üstündeydi, bende hsg çektirdim ilaçlar kullandım ama nafile... hiç ummadığım akışına bıraktığım bi anda hamile kaldım... dr.umda ddemişti meral hiç bir sıkıntı yok ne sende ne de eşinde zamana bırak bi süre demişti öle dde oldu dilerim benim yaşadığım güzel sonu hepiniz yaşarsınız, Allah sizlere hayırlı evlatlarr nasip etsin.
selam olsun tüm bebek hasretiyle yanıp tutuşan can dostlar
inanıyorum ki birgün bu yaşadıklarımızı sevinçle anlatacağız evlatlarımıza seni çok bekledik evladım diye
sıranın bize gelmesini bekliyoruz zamanı geldiğinde inş hayırlısıyla olacak
hayatımın en mutlu günü olurdu galiba canım inşallah bu söylediklerin bir gün hepimiz için gerçekleşir eminim rüya gibi gelecektir bize o zaman herşey:Saruboceqpuyorumnanaktan
çok doğru cnm
inş o güzel rüya en kısa zmanda hayırlısıyla gerçekleşir
aminnnnnnn:Saruboceq:
10 yıllık evliyim veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dosyam çok kalabalık ama
üç hamileliklerimin hepsi düşükle sonuçlandı
1-2-3 hamilesiydim toplam altı bebeğim cennette
canım benim allah hepimize sabır versin gerçekten zor günler geçirdiğini anlayabiliyorum hissedebiliyorum ben de 7.yılıma girdim ama hiç hamile kalamadım henüz inşallah allahım bizlere de bu mutluluğu tattırır bu sıkıntılara dayanma gücü verdiği gibi mükafatını da gösterir hayatım:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar
bende sebebsiz infertilite ile savaşıyorum aslında eski üyeyim ama 2 yıl herşeye ara verdim 3 aşılama yapıldı ama olmadı hiç tüp bebek denemedik ve denemek için hazır değilim hala içimde bir umut kendiliğinden olacak diyor 7 yılık evliyim 4 yıldır korunmuyoruz , korunduğumuz dönemde hiç hap kullanmadım doğal yolla korunduk.
Ve şimdi yeniden dr taşınmaya tekrar bir araştırmaya girmeye karar verdim cünkü son 4 aydır hormonel bir değişiklik yaşadığımı düşünüyorum göğüslerimde artık regl dönemim biter bitmez ağrı başlıyor taş gibi oluyorlar ve alev alev yanıyorlar taki diğer ayın regl gününe kadar...aslında bu ay cok umutluydum ama ne yazık ki az önce yine hayal kırıklığı ile karşılaştım .
neyse yani yine yeni yeniden heyecanla umutla aranızdayım..Güzel Allahım hepimize sağlıklı hayırlı bebekler versin
düşünmeme işini ben de başaramıyorum tam anlamıyla canım tabi ki aklımın bi köşesinde hep oluyo ama en az seviyeye indirmeye çalışıyorum.bu ay siteden öğrendiğim bi yöntemi denicem bal,tarçın çörekotu bu karışımı adetin 2. gününden itibaren 12.güne kadar sabah akşam 1 kaşık yicem bi de clear blue kolay hamilelik monütörü aldım ilk defa bu ay kullanmaya başlıcam yani yarından itibaren eğer bakmak istersen bu konuyla ilgili yazıştığımız bi forum var gebelik bölümünde.bende 6 senedir bebek düşleyen bekleyen biri olarak elbette ki kafamdan atamıyorum ama faydası olabileceğini düşündüğüm şeyleri de uygulamaya çalışıyorum tatlım birbirimize destek olmadan bu psikolojiyle uğraşmak gerçekten zor bu tarifi istersen sana da verebilirim denersin canım önümüzdeki ay çok hamile kala olmuş okuduğum kadarıyla umut dünyası işte üzme kendini lütfen ben seni çok iyi anlıyorum ama bizimde bu dünyada ki sınavımız bu galiba:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?