Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

Yazinizi okuyunca nasıl içim rahatladı :) rabbim anneliği nasip etmiş rbbim acısını göstermesin bnmde sebepsiz infertile 3 senedir olmuyor ilk aşılamam yapıldı bklyorum :)

canım hayırlı olsun bu derviş nerede merak ettim

3 tane vardi. 3u de saglikli demisti doktor. Progesteronum da normal duzenli yumurtlamam var. Hersey yolunda gitti benim umarim senin de oyle olur :)
İnşallah sonucunda pozitif olur canım benim iki tane var şimdilik cuma günü tekrar bakılıcak ona göre çatlatma iğnesini vurup aşılama olucak

Doktora gitmeyi düşünüyorum bizim de 1 yıl oldu korunmayalı eşimin değerleri normal, benim alttan ultrasonla sıkıntı yok dedi.. acaba süreç nasıl işliyor

Kasiklarimda alışık olmadigim bi kasılma, kramp gibi seyler oluyor. Asilamanin uzerinden 12 gun gecti. Adet ağrısına da benzemiyor. Gogus uclarim hic agrimazdi, dokununca belirgin bir ağrı hissediyorum. Sizce ne zaman test yapmaliyim

canım iki üç gün daha bekle erken yapıp moralini bozma

Bir buçuk yıldır evliyim ilk günden beri bebek istiyoruz 11 yıldır tanıyoruz eşimle birbirimizi çok severek evlendik çok bekledik çok mutluyuz tek isteğimiz bebeğimiz. 7. ayımızda doktora gittik 6 ay boyunca doktora gidip geldik ve sadece ikimizde de sorun olmadığını öğrendik. Bu sürede bir sürü tahlil olduk, hsg çekildim iltihaplar kaptım... 9 eylül hastanesine gittik ve tüm testler yapıldı mı gerçekten ikimizde de sorun yok mu emin değilim güvenemiyorum hastaneye. En son aşılama yapalım demişti doktor sonra vaz geçti erken dedi klomen kullandırttı yine olmadı. Halbuki yumurtlama sorunum yok baktığında 2 adet yumurta gördü her ay gittiğimizde hiç yumurtlamadığım olmamıştı. Doktoru bıraktım çünkü kurcalandıkça iltihap kapıp hasta oluyorum, zaten yardımcı da olmuyor. Şimdi 1.5 yıllık evliyiz 9 eylülün bir hocasından randevu alıp gitmek istiyorum. Onun için para biriktirmeye çalışıyoruz. Hiç ümidim kalmadı ne doktora gidebiliyoruz ne de gittiğimiz doktorlar yardımcı oluyolar. Sürekli erteleyip çağırıp çağırıp bir şey yapmıyorlar. Evlat edinmeyi düşünüyoruz. Sokaktan sahiplendiğimiz bir köpeğimiz var bu yüzden kabul edilmeyebilirmişiz. Ama köpeğimiz de bizim yavrumuz oldu bebek için onu terk edemeyiz vicdansızlık olur ki zaten ayrılamayız ondan çok seviyoruz. Hayat çok hızlı geçiyor 30 yaşıma bastım zaman ilerledikçe hamile kalma olasılığım düşücek. Moralim çok bozuk. Eskiden adet zamanım yaklaşınca belirtiler hissediyordum bebek varmış gibi artık onları bile hissedemiyorum. 5 gün var reglime dün başım ağrıdı demek ki yine hastalanıcam. Ne yapmamız lazım hiç bilmiyorum. Belki de hiç bir zaman çocuğumuz olmayacak. içimi dökmek istedim sadece

Son düzenleme:
Can'ım daha çok yenisiniz hemen bu kadar olumsuz olma lütfen Allahtan iste dua et illaki vakti zamanı var zamanı gelince olucak bende 3.5 yıllık evliyim iki yıldır istiyoruz bizdede bir sorun yok bu ay aşılama oldum olmazsa ucunda ölüm Yok Yen'i tedavilere bakıcaz olmadı tüp bebek yaptırırız biz Allahtan isteyelim elimizden geleni yapalım gerisi Allah'tan hayırlısı olur inşallah

merhabalar 29 yaşındayım yaklaşık 4 yıldır evliyim ve yaklaşık 1 buçuk yıldır bebek istiyorum çocuk yapmaya karar verdikten sonra 5. Ayda olmayınca doktira gittim jinekolojik muayene oldum smear testi yaptı doktor sıkıntı yok dedi. Sonra 1 yıl dolunca adetliyken başka doktora gittim ve polikistik over dedi hormon tahlili yaptı hepsi normal çıktı sadece prolaktin 33 çıktı ve benim kendimi bildim bileli adetlerim çok düzenli dır gününde olur. Neyse doktor bu prolaktin yüksekliği gebelige engel oluşturmaz dedi ve ilaç vermedi yumurta takibi yaptı yumurtam kendiliğinden gelişti catlatma iğnesi oldum tutmadı doktorum bu sefer rahim filmi çekti geçen ay ve tuplerim temiz çıktı ve o ay da hamile kalamadım bu arada eşimin sperm testi de normal çıktı. Benim kafama takılan prolaktin yüksekliği için ilaç kullanmalı miyim doktorum ısrarla yazmıyor adet olmadığım zaman gittiğimde pko görünmedi ve hormonlar da temiz çıktı benim bu süreçten sonra ne yapmam gerekiyor sorun yok aslinda bende dimo doktoru değiştirmeli miyim ilaç kullanmalı miyim ilginiz için teşekkürler şimdiden.

Can'ım merhaba bende 3.5 yıllık evliyim 2 senedir bebek istiyoruz ilk bir yıl dr gittik ama beklememizi söyledi bekledik bir yıl bittikten sonra gittiğimizde ilk rahim filmi çektirmek istedim aklımda şüpheyle tedaviye başlamamak için çekildi ve temiz çıktı eşiminde sonucu temizdi ve tedaviye başladık bir senede üç yumurta takibi yapıldı herşey güzel ilerledi ama sonuç negatif benimde prolaktin hormonum 39 59 arası oldu ama drm ilaç vermedi ısrarla ilaç istediğim halde bu psikolojik kafanı rahatlat bak gör diyordu ben dr ilaç vermeyince netten ne yapabilirim diye araştırdım saraçoğlınun testere dişli Aslan pençesi çayını okudum ve içtim adetimin olunca tekrar ölçtürdüm 12 düşmüştü ve halada normal seyrediyor bir ay içtim sadece günde bir bardak istersen sende oku bak. Bu ayda ilk aşılamamı yaptırdım sonuç bekliyoruz inşallah hepimiz için hayırlısı olur.

Canim inş güzel haberler alırsın. Evet onu bir kaç yerde daha okudum bende yapıcam adet olursam. Ve karar verdik doktorumu değiştircem aşılama için neler yapıldı nasıl oldu

Canim inş güzel haberler alırsın. Evet onu bir kaç yerde daha okudum bende yapıcam adet olursam. Ve karar verdik doktorumu değiştircem aşılama için neler yapıldı nasıl oldu
Can'ım yumurta takibi yaptırdıysan aynı tedavi sadece çatlatma iğnesinden sonra eşinin spermleri yıkanıp enjekte ediliyor büyütülücek bişey değil çok basit bir işlem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…