Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

Kızlar Merhaba. . Nasıl gidiyor?
Gecen doktor kontrolume gittim. Spekulum ile muayene oldum ve smear testi için örnek alındı.
Doktor bir sorun görünmüyor dedi ama çok sayıda folikül var dedi bu iyi birsey diye biliyorum ama kist dönüşmüş sanırım. Multikistik yazmış ultrason testine.. soğan kuru yapıyorum. Bir dahaki adetin 3. Günü gitmeyi düşünüyorum doktora

Bunlari yaşayan var mı veya benzer ?

Can'ım yumurta takibi yaptırdıysan aynı tedavi sadece çatlatma iğnesinden sonra eşinin spermleri yıkanıp enjekte ediliyor büyütülücek bişey değil çok basit bir işlem
Ne kadar sürüyor cnm o da aslında stresli bir iş eşler açısından dimi inş tutmuştur aşılama cnm

İlk gün dinlen dedi sonra normal hayatın dön dedi ve bende öyle yaptım pek dikkat edemedim bazen aşılama yaptırdığımı unutup kendimi kaptırdığım zamanlarda oldu hayırlısı Allahtan
Hayırlısı olsun canım allah hakkında hayırlısını nasip etsin ilaçlara 170 tl mi verdin nasıl ilaç kullandın adı neydi

Hayırlısı olsun canım allah hakkında hayırlısını nasip etsin ilaçlara 170 tl mi verdin nasıl ilaç kullandın adı neydi
Puregon 300 75 lik kullandım iki kutu bir ovitrel çatlatma iğnesi var raporlu olduğu için bu fiyat normalde bir kutu iğne 370 lira falan

Puregon 300 75 lik kullandım iki kutu bir ovitrel çatlatma iğnesi var raporlu olduğu için bu fiyat normalde bir kutu iğne 370 lira falan
Anladım canım bana da doktor yazdı da iğne fiyat araştırın dedi 700 tl civarında tuttu birde bana 4 kutu yazmış doktor o yüzden merak ettim sen 170 tl deyince

Anladım canım bana da doktor yazdı da iğne fiyat araştırın dedi 700 tl civarında tuttu birde bana 4 kutu yazmış doktor o yüzden merak ettim sen 170 tl deyince
Senin iğne hangisi canım ben üç kutuda daha önce ganolf450 kullanmıştım oda 400 liraydı canım

Bana menogon yazdı doktor canım 4 kutusu 700 tl civarında tuttu almadım gerçi haziran ayında yaptırmayı düşünüyorum aşılama tabi vazgeçmezsem

Benim bu konuda bilgim olmadığı için bişey yazamadım ama soğan kürü kullandım faydası var canım

Yarın adet almazsam yüzde beş, öbürgün olmazsam yüzde on üçgün gecikirse yüzde on beş umutlanıcam Dördüncü gün adet olmadan akşamı görürsem yüzde yirmi umutlanıcam beşinci gün test yaparım. Kan tahlili yaptırmak istiyorum yaaa. O duyguyu yaşamak istiyorum. Ama okadar belirgin adet sancılarım var ki. Ne kadar düşünmek istemesemde aklımın bi köşesinde sabit twit gibi çakılı

Benimde aşılamamın 13. Günü salı günü adet günüm inşallah olmam eğer olmazsam bir iki gün bekleyip öyle test yapmak istiyorum erken yapıp negatif görmek istemiyorum

Benim bu konuda bilgim olmadığı için bişey yazamadım ama soğan kürü kullandım faydası var canım
Adetten başladım akıntı m arttı iyi geldi gibi 15 gün e az kaldı sonra incir havuz kuru inş yapıcam.

Soğan kuru adeti de duzenliyormus kızlar temizlik günüm dolmadan akıntı m geldi gece . Yerleşme olur mu ki acaba diyorum bir umut

Merhaba kızlar benimde çocuğum olmuyor daha yeni 2 yıllık evliyiz 1 seneyi geçti korunmuyoruz ama olmuyor eşimin sperm sonucu orta seviye çıktı önce düşük denildi sonra orta denildi adetim düzensiz fakat bi ilaç falan da vermediler en son çatlatma denilmesi aşılama denildi fakat onunda riskleri varmış korktum eşimde boşver biraz daha bekleyelim dedi şimdi soğan suyuna başladım bilmiyorum ne yapayım zor bi süreç kim ne derse o tarafa yöneliyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…