sebepsiz mi bilmem ama icim icimi yiyo

tamam cetin abiyi bulsun buda benden sana bi guzellik diyip gondereyim :) amaan yapiyosa yapsin ya haberim olursa bozusuruz olmazsa da yapcak bise yok yapmaz gibime geliyo essek degilse bavulunu gule oynaya beraber hazirladik utuledim herseyini orda alcaklarini listeledim verdim eline gidip pustluk yapmasin bana :)

Gittiğini ertesi günü hastalandım numarası yapın.
Çok kötüyüm ölüyorum biliyorum falan..
Telefonlarını acmayın.
Sizi düşünmekten şeyini düşünmesine fırsat kalmaz

Gittiğini ertesi günü hastalandım numarası yapın.
Çok kötüyüm ölüyorum biliyorum falan..
Telefonlarını acmayın.
Sizi düşünmekten şeyini düşünmesine fırsat kalmaz

haha mantikli benim aklima da sey geldi hamileyim diyeyim :) sonra da dr a gittim negatifmis falan diyeyim :) yok beyaa cok acimasizca kendi icimi rahatlatcam diye puhah

haha mantikli benim aklima da sey geldi hamileyim diyeyim :) sonra da dr a gittim negatifmis falan diyeyim :) yok beyaa cok acimasizca kendi icimi rahatlatcam diye puhah

Ben bu konuda çok acımasızım ya.
Aldatılmaktan korkuyorum hem de çok.

bende oyleyim sebep yokken kendi kendime kurarim

Aynen hem daha bekarım ama erkek arkadaşım beni aldatıcak diye korkuyorum.
Olay güvensizlik değil ama bi an aklı çelinebilir.
Veya duygusal olarak engel olamadığı birşeyler hissedebilir..
Benimki de antalyaya izmire falan gidicek 2 3 haftalığına birde futbolcu kendisi arkadaşları falanca oraya gidince uslu durucak insanlar değil o yüzden yapar mı diyorum.
Yapmıcaksa bu iç sıkıntım niye bilmiyorum..
Bu yılda ayrı şehirlerdeyiz

hayirlisi demeli gecmeli yaparlarsa biter hersey.. kendi yoluna bakmayi bilmeli kadin hayat ondan ibaret deil sonucta

orda para kazanmak icin erkeklere hayat kadinlarini sunuyolarmis
Resmen kadin pazarliyormuss yanii ve sende boyle bir adamla evlisin pes bide normalmis gibi soyluyorsun senmi genissin benmi darimm anlamadim

Resmen kadin pazarliyormuss yanii ve sende boyle bir adamla evlisin pes bide normalmis gibi soyluyorsun senmi genissin benmi darimm anlamadim

ay canim evet oyle genis insanlariz esim kadin pazarlar ben de beni aldatmasin diye burda beklerim tovbee ... aciklama yapmak dahi istemem ama soylediklerin cidden agir geldi gittigi yerde otel sahipleri vs yapiyolar bunu esim ve beraberinde giden insanlardan para kazanmak icin

hayirlisi demeli gecmeli yaparlarsa biter hersey.. kendi yoluna bakmayi bilmeli kadin hayat ondan ibaret deil sonucta

Öyle ama korku var sonuçta.
Sizin Eşiniz olmuş artık belli bi olgunluktadır ama benimkisi 22 yaşında daha.

Orda yapiliyormus eşi değil yani.

Oralarda bunun yapildigini anladimn heralfdee ama sen bi soyleyis tarzina bakarmisin bunu kim yapiyor gibi soylemissin ?
Bu sekildenanlayan tek bn degilim yorumlara bi bak ostersen

Eşinizi az çok tanıyorsunuz.
Sözünün eri biriyse yapmaz
Kendinizi sıkıntıya sokmayın boşuna.

Oralarda bunun yapildigini anladimn heralfdee ama sen bi soyleyis tarzina bakarmisin bunu kim yapiyor gibi soylemissin ?
Bu sekildenanlayan tek bn degilim yorumlara bi bak ostersen

Ya sacmalamayin Allah askina ne desin kadin ortada fol yok yumurta yok ortaligi ayagami kaldirsin..Sizin gormediginiz zaman kocanizdan emin olabiliyorsaniz emin olmak kadar olmamakta normal..Bu devirde insan babasina bile guvenmiyor boyle olmasi normal..Ayrica genis ne demis ben okudum bulamadim cok meraklisiniz insanlari yaftalamaya ..kadin kadina bi de ..

aynen bakalim aldatma konusuna cok sert tepkiler verdigimi bilir direk kufur ederim aldatan adamlara :) kufur yemek istedigini sanmiyorum :)

sakin ol yeter kendinde güven gelmeden zaten kendisi beli eder

bunlar iş gezisine mi gidiyorlar, tatile mi, anladığım kadarıyla iş yapılan firmalar yüklü bi alışveriş falan olunca bedavaya götürüyolar yurtdışına öyle bişeymi?

Benim eski nişanlımda Batuma gitmişti orda da gittiği gruptaki erkekler yapıyordu bu işi bana anlattı ben kimseye kolay kolay güvenmem tabi ona da güvenmedim 1 hafta boyunca sürekli görüntülü konuştuk gece her 2 saatte bir ya da 1 saatte bir uyanıp anında görüntülü arıyordum açıyordu hiç açmadığı olmadı devamlı görüntülü konuştuk içim rahat etti sen de öyle yapabilirsin gerçi yapacak olan burada da yapar.

zamanında karı kız muhabbetı olmayan adam mı var??? adamın gecmısıne ya da gecmıste yasadıgı kaçamaklara takılmayın , esınızı de sık bogaz edıp adamın aklına olmadık seylerı sokmayın, benımkıde yarın gıdecek egıtımı mı ne varmıs pazara kadar yok, tamam gule gule gıt gule gule gel dedım sadece, hersey guven meselesı ama önce kendinize güvenin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…