bu konuları kendısı durduk yere acıyorsa altında ıs arardım yanı yapmam dedıgıne ınanacak degılım ben olsam
geldiğinde ilgi alakasından belli olur zaten bu kadar takma kafana bence
Nasıl yaa? Yuhhorda para kazanmak icin erkeklere hayat kadinlarini sunuyolarmis
Bu kısmı hiç anlamadım?
Yok yahu daha farklıymış yukarıda yazmış,şaştım kaldım!Parayla cinsel iliski=argoda kariya gitme=ingilizce de one night stand=mahalle dilinde kacak et kesme,evlilik dilinde =serefsizlik
Nasıl yaa? Yuhh
Sen yine güvenmiyormuşsun; ben hiç evlenemezdim bile.
Yok yahu daha farklıymış yukarıda yazmış,şaştım kaldım!
Ne farkliymis kizTahminimca Batum a ,ya da ukrayna taraflarina gidiyor bu adam valla konu sahibi kardes bu adamin otel kapisina zorla kadin getirmezler ,arkadaslari ile gidiyorsa mutlaka iclerinden bir itin aklina gelir hadi lannn nolcak bi kereden diye bunlari ayartabilir,kocan amaaaannn dunyaya bi kere geldim nerden haberi olcak diyebilir ama ilk basta da belirttigim gibi seviyorsa,size saygi duyuyorsa yapmaz
"orda para kazanmak icin erkeklere hayat kadinlarini sunuyolarmis"Ne farkliymis kizTahminimca Batum a ,ya da ukrayna taraflarina gidiyor bu adam valla konu sahibi kardes bu adamin otel kapisina zorla kadin getirmezler ,arkadaslari ile gidiyorsa mutlaka iclerinden bir itin aklina gelir hadi lannn nolcak bi kereden diye bunlari ayartabilir,kocan amaaaannn dunyaya bi kere geldim nerden haberi olcak diyebilir ama ilk basta da belirttigim gibi seviyorsa,size saygi duyuyorsa yapmaz
kizzz git burdannn :):) tayland gittigi yer hos bir yer degil :) ay aglarim bakyok yok yapmaz yaparsa da kendi bilir nokta :)
Bana gore bunu sormaniz ve onun yapmam demesi bile basli baslina sacmalik. Konusulacak bi konu degil ki. Tamamen adam olmasina bagli. Neden bu kadar guvensizsiniz ki? Ustelik cocuk dusunuyorsunuz.
kizzz git burdannn :):) tayland gittigi yer hos bir yer degil :) ay aglarim bakyok yok yapmaz yaparsa da kendi bilir nokta :)
"orda para kazanmak icin erkeklere hayat kadinlarini sunuyolarmis"
Böyle yazmış konu sahibi
Aaaa ben de cindeyim,dort ay once tayland a gittim
Lady boylari ile meshur,sokaklar da bile seks yapiliyor para veriyorsun cadir gibi bir seyin icinde canli sex show war tabii ki ben girmedim
Cevresi yoksa yapmaz diye dusunuyorum
Geniş bir memleket yani :) Valla bilemedim Türkiyenin gözünü seveyim...Aaaa ben de cindeyim,dort ay once tayland a gittim
Lady boylari ile meshur,sokaklar da bile seks yapiliyor para veriyorsun cadir gibi bir seyin icinde canli sex show war tabii ki ben girmedim
Evet taylandmis
Baslarina tas yagacakAaaa ben de cindeyim,dort ay once tayland a gittim
Evet taylandmis
kesinlikle mide bulandiriciBaslarina tas yagacakne igrenc hayatlar varmis
aynen arkadasim ben de arastirdim bu tarz seyler yaziyodu kendi kendimi kurtlandirdim yani :) cok fazla sehrin iceerisine giremeyecek cevresi de tanidigi insanlar degil orda kaynasmazsa tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?