• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sebepsiz mi bilmem ama icim icimi yiyo

bu konuları kendısı durduk yere acıyorsa altında ıs arardım yanı yapmam dedıgıne ınanacak degılım ben olsam

bana da ortada oyle bise olsa hic konusunu acmaz gibi geliyo niye aklima kurt dusurmeye calissin ki .. durup dururken anlattigi birsey degil muhabbet ederken anlatmisti olani biteni bunlar da var diye bedavaya tatile goturuyolar insanlari somuruyolar gibisinden

Yok yahu daha farklıymış yukarıda yazmış,şaştım kaldım!

Ne farkliymis kiz :KK45:Tahminimca Batum a ,ya da ukrayna taraflarina gidiyor bu adam valla konu sahibi kardes bu adamin otel kapisina zorla kadin getirmezler ,arkadaslari ile gidiyorsa mutlaka iclerinden bir itin aklina gelir hadi lannn nolcak bi kereden diye bunlari ayartabilir,kocan amaaaannn dunyaya bi kere geldim nerden haberi olcak diyebilir ama ilk basta da belirttigim gibi seviyorsa,size saygi duyuyorsa yapmaz :KK49:

İnşALLAH yapmaz

Ne farkliymis kiz :KK45:Tahminimca Batum a ,ya da ukrayna taraflarina gidiyor bu adam valla konu sahibi kardes bu adamin otel kapisina zorla kadin getirmezler ,arkadaslari ile gidiyorsa mutlaka iclerinden bir itin aklina gelir hadi lannn nolcak bi kereden diye bunlari ayartabilir,kocan amaaaannn dunyaya bi kere geldim nerden haberi olcak diyebilir ama ilk basta da belirttigim gibi seviyorsa,size saygi duyuyorsa yapmaz :KK49:

kizzz git burdannn :):) tayland gittigi yer hos bir yer degil :) ay aglarim bak :( yok yok yapmaz yaparsa da kendi bilir nokta :)

"orda para kazanmak icin erkeklere hayat kadinlarini sunuyolarmis"
Böyle yazmış konu sahibi :110:

Bana gore bunu sormaniz ve onun yapmam demesi bile basli baslina sacmalik. Konusulacak bi konu degil ki. Tamamen adam olmasina bagli. Neden bu kadar guvensizsiniz ki? Ustelik cocuk dusunuyorsunuz.

Peki nolur nooolmaza baglayip giderken kulagini cekmelimiyim cekersem ne demeliyim yoksa hic ses etmemelimiyim .. Aslin da gitmesine izin vermemeliydim ama cok heveslendi hevesini kursagin da birakmak istemedim cok fazla bu firsat gecmez eline gibi ayy bilmiyom ben ya bise bilmiyom :)

kizzz git burdannn :):) tayland gittigi yer hos bir yer degil :) ay aglarim bak :KK43: yok yok yapmaz yaparsa da kendi bilir nokta :)

Aaaa ben de cindeyim,dort ay once tayland a gittim :eek:
Lady boylari ile meshur,sokaklar da bile seks yapiliyor para veriyorsun cadir gibi bir seyin icinde canli sex show war tabii ki ben girmedim :110:
Cevresi yoksa yapmaz diye dusunuyorum

Bana gore bunu sormaniz ve onun yapmam demesi bile basli baslina sacmalik. Konusulacak bi konu degil ki. Tamamen adam olmasina bagli. Neden bu kadar guvensizsiniz ki? Ustelik cocuk dusunuyorsunuz.

direk bu konuyu sormadim oda direk soylemedi yukarida da belirttim muhabbet ederken konu konuyu acti yoksa hic irdeleyici bi insan degilim.. guvensiz degilim aslaaa ama dedigim gibi bi soru isareti oluyo

kizzz git burdannn :):) tayland gittigi yer hos bir yer degil :) ay aglarim bak :KK43: yok yok yapmaz yaparsa da kendi bilir nokta :)

Lady boylari ile meshur,sokaklar da bile seks yapiliyor para veriyorsun cadir gibi bir seyin icinde canli sex show war tabii ki ben girmedim :110:
"orda para kazanmak icin erkeklere hayat kadinlarini sunuyolarmis"
Böyle yazmış konu sahibi :110:

Evet taylandmis :KK76:

aynen arkadasim ben de arastirdim bu tarz seyler yaziyodu kendi kendimi kurtlandirdim yani :) cok fazla sehrin iceerisine giremeyecek cevresi de tanidigi insanlar degil orda kaynasmazsa tabii

Geniş bir memleket yani :) Valla bilemedim Türkiyenin gözünü seveyim...:KK45:

Baslarina tas yagacak:KK57::KK34: ne igrenc hayatlar varmis :KK14:

aynen arkadasim ben de arastirdim bu tarz seyler yaziyodu kendi kendimi kurtlandirdim yani :) cok fazla sehrin iceerisine giremeyecek cevresi de tanidigi insanlar degil orda kaynasmazsa tabii

Orda Cetin abi var selamimi soylesin pattaya da ,yapar bi guzellik :KK45:
Saka beee aklina karpuz kabugu getirme ,aldatma beni heeeeee diye yapcak adam kilit taksan seyine gene yapar,Allahla kendi bilecegi is ..Bi de insan adamini tanir ,mesela benim eski okuz olsa kesin yapardi ,sonra bi de yapanlari ayiplardi :110:

Back
X