Annemle görüşmüyorum. Babamda sarmıyor. Kayinvalidem sürekli gel diyor ama kopegim büyük cins olduğu için otobüsle gidemiyorum. Eşim ayda 1 veya 2 hafta göreve gidiyor. Yine gidecek şimdiden afakanlar bastı. Yalniz kalmak ödümü koparıyor.Sebebini yazmissiniz aslinda. Insan sosyal bir varliktir, arkadas edinin. Su zamanda zor tabi, olan arkadaslarinizla goruntulu konusun ya da ailenizin yanina falan gidin.
Spora başlayınca kilo veriyorum. Zaten zayıfım. Köpeğimi çok seviyorum evde tek bırakıpta bi yere rahat gidemiyorum. Eve misafir gelmeye korkuyor köpekten dolayı. Kısılmış durumdayımKöpeğinizle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Tahammül eşiğiniz zayıflamış gibi görünüyor. Hayatınızda biraz değişiklik-yenilik yapabilirsiniz. Aktif olmak ve spor yapmak iyi gelir. Biraz da sosyal aktiviteniz, hobiniz olsun, çevre edinin, eşiniz evde olmadığında siz de evde yalnızlıktan ağlamayın, davet edin, davet edilin, açık havaya çıkın.
Doğum kontrol hapının yan etkilerine bakın, varsa böyle bir yan etkisi ilacı değiştirebilir ya da başka bir korunma yöntemi bulabilirsiniz.
Aynen bana da herşey batıyor. Uyku uyuamıyorum , yemek yiyemiyorum alt üst oldumBu dönemde konuştuğum hemen hemen herkes böyle. Geçici bir şey olduğunu düşünüyorum keza ben de iki haftadır böyleyim. Herkesle kavga ediyorum, durup durup ağlıyorum. En ufak şeyler gözüme dağ gibi gözüküyor, bana batıyor.
Eşime söyledim bu durumumu ama rahat ol geniş ol diye telkinde bulundu sadece. Sorunun köpek olduğunu düşünüp evden göndermek istedi çok sevmesine rağmen. Bütün yük sende bunaliyosun dedi. Eskiden resim yapardım tekrar başlasam diye düşündüm onu da istemiyor canım. Herşeyden bunaldımDönem dönem farklı duygu değişimleri olur ancak başedemeyeceğiniz boyutta ise yardım almakta fayda var.Eşinizle paylaştınız mı bu hallerinizi? İçinden geçtiğimiz süreç de yıpratıcı tabi..Kendinize farklı hobiler mi bulsanız belki kafanızı dağıtır.
Burda arkadaşım yok hiç. Eşimin arkadaşlarının eşleri var ama onlarda herşeyden nem kapan insanlar. Whatsapp grubunda hergun birbirlerine giriyorlar. Bende uzak duruyorum çünkü benim kafamda insanlar değillerDertlesecegin bir kahve yudumlayacagin bir arkadaşın yok mu o bile sakinleştirici gibi geliyor bazen
Alnından öpmek istiyorum. Çok doğru dedin ama sürekli konuşmaktan bıktım artık. Dilimde tüy bitti onu yapma şunu yapma şunu şöyle yap demekten. Ama anlamıyor ben dırdırcı oluyorum.Eşiniz köpeği sahiplendirmeyi düşünene kadar dağıttıklarını toplamayı akıl edemiyor mu gerçekten? Tüm sorumlulukları üstünüze yıktığı için bunalmışsınız ve normal bir bunalım değil bu kendinize zarar veriyorsunuz. Çalışma ihtimaliniz varsa çalışmaya başlayın, mini bi tatile çıkın gerekirse tek başınıza. Yakın arkadaşınız varsa davet edin gelsin bi kaç gün birlikte zaman geçirin.
Köpeği tras edecektim ama kısa tüylü. Şuan cilt problemi geçiriyor. Ilaç iciriyorum. Bu da geçer diye teskin ediyorum kendimi ama sorunun kaynağını henüz bulmuş değilimBir dönem yaşanan sıkıntılar, içimize attıklarımız bir gün mutlaka patlak veriyor. Yaşarken kolay atlattım diyoruz oysa ki.
İnsanız hepimiz yaşıyoruz bu tarz durumlar. Deva yine sende! En çok zevk aldığın şeyleri yap, çözemediğin bir şeyler varsa yol yöntem ara hallet, sevdiğin insanlarla görüş. Yatmadan melisa, papatya çayı tüket.
Köpeğide traş ettir bir süre rahat edersin en azından.
The big bang theory izleAnnemle görüşmüyorum. Babamda sarmıyor. Kayinvalidem sürekli gel diyor ama kopegim büyük cins olduğu için otobüsle gidemiyorum. Eşim ayda 1 veya 2 hafta göreve gidiyor. Yine gidecek şimdiden afakanlar bastı. Yalniz kalmak ödümü koparıyor.
Sevdiğiniz bir şeyler yapmalısınız ve bunu siz bulmalısınız. Eşiniz de evi dağıtmasın, aşırı dağıtıp giderse bunalırsınız tabi, ya da boşverin toplamayın.Spora başlayınca kilo veriyorum. Zaten zayıfım. Köpeğimi çok seviyorum evde tek bırakıpta bi yere rahat gidemiyorum. Eve misafir gelmeye korkuyor köpekten dolayı. Kısılmış durumdayım
Iki gün toplamayım dedim bu sefer de heryer pis dağınık diye ağladımSevdiğiniz bir şeyler yapmalısınız ve bunu siz bulmalısınız. Eşiniz de evi dağıtmasın, aşırı dağıtıp giderse bunalırsınız tabi, ya da boşverin toplamayın.
Evet, evde olan siz olduğunuz için evin dağınıklığı sizi etkiliyor tabi.Iki gün toplamayım dedim bu sefer de heryer pis dağınık diye ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?