Kına Gecesi Şebnem'in Kına Gecesi Hazırlığına Buyrun...

sebnem42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
4.887
3
0
Diğer
10 Haziran'da kına gecem var kızlar..
Şimdiden heyecan bastı o gün için ve düğün için
Hepsini kendi emeğimle hazırladım
İnşallah sizlerde beğenirsiniz
Hayırlısıyla geçirmek nasip olsun inşallahh:26:

LÜTFEN ALINTI YAPMAYINNNN!!!!

........BU RESİMLERİ KOPYALAYIP FACEBOOK'TA PAYLAŞMAYINNNN.......

resimler özel bir sebepten dolayı silindi...

Son düzenleme:
Allah tamamına erdirsin bende 11 yıl önce 11 haziran 2000 de evlenmiştimduygulandım ALLAH huzur ve mutluluk versin herşey çok güzel olmuş...

herşey çok güzel görünüyor canım benimmm az kaldııı heycan doruktaa :)) kırmızı seçiminde harika olmuş kına gecesinde kırmızı çok yakışıyor herşeyin çok uyumlu çok zevklisin :81:

Canımm herşeyin çok güzel maşallahh, Allahım gönlüne göre versin balımmm

tüm detayların inanılmaz güzel olmuş maşallah balayından döndüğümde resimlerini görürüm inşallah Allah ömür boyu mutlu etsin canım

hepsi çok güzel görünüyo, kırmızı kırmızı :) çok mutlu olun inşallah =)

Herşey çok ama çok güzel olmuş canımcım emeğine sağlık allahım nazarlardan saklasın herşey istediğiniz gibi olsun inşallah.

heyecanlı bekleyiiişşşşş
çeyizinde evinde herşeyin
kına hazırlıklarında tammmmm
herşey ağız tadıyla olsunn tatlımmmm

Allah tamamına erdirsin bende 11 yıl önce 11 haziran 2000 de evlenmiştimduygulandım ALLAH huzur ve mutluluk versin herşey çok güzel olmuş...

Canımm herşeyin çok güzel maşallahh, Allahım gönlüne göre versin balımmm

tüm detayların inanılmaz güzel olmuş maşallah balayından döndüğümde resimlerini görürüm inşallah Allah ömür boyu mutlu etsin canım

hepsi çok güzel görünüyo, kırmızı kırmızı :) çok mutlu olun inşallah =)

Çok güzel hepside allah mutluluk versin canım

Nesrinciğim herşey çok güzel olmuş. Eline emeğine sağlık.

Herşey çok ama çok güzel olmuş canımcım emeğine sağlık allahım nazarlardan saklasın herşey istediğiniz gibi olsun inşallah.

heyecanlı bekleyiiişşşşş
çeyizinde evinde herşeyin
kına hazırlıklarında tammmmm
herşey ağız tadıyla olsunn tatlımmmm

benim kınamda 18inde .çok heyecanlıyım.Maşallah herşey çok güzel.ÇOOok mutlu olun inşallah

hepinize tek tek çok ama çokkkk teşekkür ederim
evet 36 günümüz kaldı ve heyecan iyice arttı
inşallah hepimizin düğünlerini harika ve sorunsuz geçirmesini nasip eder Allah'ım

canım herşey çok güzel görünüyoo emeğine sağlık günler geçiyor tarih yaklaşıyor. hepimizde heyecan tam gaz

herşeyin çok güzel olmuş canım kırmızı kırmızı

bunları üzerinde göreceğimiz zaman da tez gelsin inşallah , senin de düğün ve kına resimlerie bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…