Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Seboreik Dermatit

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

EstrellaMorente

Evrimdışı.
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
1.237
997
73
Gecenin bu saatinde konu açıyorum cevap alabilir miyim bilmem ama,

Çocukluğumdan beridir uğraştığım hastalık.

Bundan şikayetçi olup çözüme ulaşmış bayanlar var mı aranızda kuaföre gidip fön çektirmeye bile utanır hale geldim artık.

Bundan şikayetçi olup çözüme ulaşmış bayanlar var mı aranızda kuaföre gidip fön çektirmeye bile utanır hale geldim artık.
kükürtlü sabun denediniz mi?

Merhaba. Kizimda da var bu illet ve maalesef o daha 9 yasinda.
Arastirdim ve sunlari buldum.

Yulaf samani lapasi.
Isirgan otu suyu
Kukurtlu sabun.
Sirke.

Medikal sampuanlar ve ilaclar bitsin tamamen dogal icerikli bir sampuan alip icine bal da ekleyerek kullandiracagim ona. Bal da dermatite iyi geliyormus.

Bunlar saça mı sürülüyor.Sonuç alırsanız yazın lüffen.
Doktora götürdünüzmü

Bunlar saça mı sürülüyor.Sonuç alırsanız yazın lüffen.
Doktora götürdünüzmü
Canim kukurtlu sabun ile sac yikaniyor.
Isirgan otu suyu ile sac durulaniyor banyodan sonra.
Ve sirke de ayni isrgan otu suyu gibi banyoda son durulamada kullaniliyor.
Prof. Dr ibrahim saracoglundam dinlemistim. Doktora gittik evet. Iki tane kortizollu losyon, birbtane dogal losyon bir de sampuan yazdi medikal.

athena athena merhaba,

Kiziniza cok uzuldum.

Insallah gecer gider ama benimde kiziniz yasindayken baslati bu illet ailem o donemlerde cok doktora goturmustu hep gecici cozum oldu.

Soylediklerinizi denedim hic biri fayda etmedi bende maalesef.

Suan icin onlarla yasayip gidiyorum, artik psikolojimi bozmamaya calisiyorum.

vichy dercos (yesil) veya clinical strength sacı cozer canim benim olay asıl yüz,kaş ve kirpik diplerinde 20 yıldır anam ağladı ..Gelen gecen ne oldu kız geciremedin su yüzündeki kızarıklıgı ve kabuklanmayi diyorlar ..Artık son noktadayim :(

Daha evvel tetradox bayagi ise yaramisti ancak antibiyotik oldugu icin doktorlar yazmiyor ozele ..vb gitmek lazim anca ole yazarlar herhalde ..Coresatin sarı da ise yaramiyor ..BLue cap da cok pahali 180 tl mi ne...Ben sunu anladim bu hastalik fakir hastaligi degil .

Back
X