Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Lutfen oyunu kemalden yana kullan

Ben hersey cok guzel olacak vaadlerıne inanmıyorum ama degısım sart
CHP fanatıgı degılım
Ama Suan en dogru adım CHP ye yonelmek
Zaten kazanamayacak bı adama oy verip isleri riske atmak niye, bırak sinanı yarınlık

Pessssss

Bırak Sımdı rusyayı
Onu dert edene kadar
Sen beslediğin afganından surıyelısınden haber ver ıc savas içççç

[/QUOTE]
Ben gercekten patlatcam bu arada
Normalde tercih etmiyorum, ama düşürdü yok yere aklımıza kategorize etmeye bayılıyorlar halkı, benim şükür namazı kılmışlığım da var şampanya patlatmışlığımda, ya oradasın ya burda yapmaları beni çok sinirlendiriyor

Ablacım bu bölümde haber içerikli ve kaynak belirtilerek açılan konular dışında konu açılması yasak, bir tek genel ve yerel seçim dönemlerinde site yönetiminin açması şartıyla seçim topiği açılabiliyor.
Bu sebeple seçim bittikten sonra siyaset konuşacağınız bir topik açılması kurallara uygun olmayacaktır ama bu topik üzerinden yazmaya devam etmenizde bir sakınca var mıdır bunun cevabını ve kararını Kazen verebilir zira malum siyaset kıldan ince kılıçtan keskin, topiğin açıldığı günden bugüne kadar sitedeki herhangi bir bölümde bir konu başlığı altında ya da profillerde yorumlaştığınız, gülüştüğünüz insanlarla kutuplaştınız, kırdınız kırıldınız, bunun devam etmesi doğru olur mu gerçekten bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…