Oysa nasıl keyifli birşey bilseler spordan sonra gidip tek başıma rahat bi saat oturup vakit geçiriyorum dinleniyorum resmen çok iyi geliyor 58 tl vermicem diye bu keyfimden vazgeçememOnların öyle bi tarzları yok ki. Birbirinin evine gidip börek yiyolar veya sokakta çene çalıyorlar. Kahve 5 lira olsa yine saçma gelecek onlara cafeye gitmek.
Oooo sevgili bağyan o sizin görüşünüz.Bu kafayla işimiz çok zor, gel de ikna et
Haklısın ablacım lükslerini yapamıyorlar diye kuduruyorlar ülke mükemmel kalkındı sarayımız varaklı kör bunlar kör hem sitarbakstaki kahvelerde fil dışkısı varmış bunlar namkör Türk kahvesi varken oraya gidiyorlar
Bu devirde sosyalleşmek için apartman önlerini, merdivenleri kullanıp sokaklarda oturuyorlar. Şaka değil, hâlâ varlar. Bu tarz kültürleri yok doğru. Bir parka gideyim çocuğumla oynayayım, yürüyeyim, piknik yapayım, kitap okuyayım, cafede oturayım vakit geçireyim gibi alışkanlıkları yok.Onların öyle bi tarzları yok ki. Birbirinin evine gidip börek yiyolar veya sokakta çene çalıyorlar. Kahve 5 lira olsa yine saçma gelecek onlara cafeye gitmek.
Kana kırmızı rengi veren madde? Fişne suyu
Türk kahvesi en ucuz yerde 40 TL yerli ürünümüz bile ucuz değil kiHaklısın ablacım lükslerini yapamıyorlar diye kuduruyorlar ülke mükemmel kalkındı sarayımız varaklı kör bunlar kör hem sitarbakstaki kahvelerde fil dışkısı varmış bunlar namkör Türk kahvesi varken oraya gidiyorlar
Olsun bunlar teferruat önemli olan sarayımız varaklıTürk kahvesi en ucuz yerde 40 TL yerli ürünümüz bile ucuz değil ki
Deprem zamanında tuvalet yok diyen kadına, kaz cukuru etrafına sar battaniyeyi al sana tuvalet, diyen tayfa bu. Ne beklenir?Adamlar su bile çok pahalı diyen gençlere, musluktan doldur onu iç dediler. Bunu muhakeme edebilir mi?
Evet ben de aynısını düşünerek biz niye bu haldeyiz diye düşünmek yok dedim.K. Çıkırık bı kahveyi nıye evde yapmam gerekiyor nıye dur surada bı soluklanıyım kahve ıceyım diyemiyorum diye sorgulamıyoda
İşime gelmeyen soru gelinceEvet ben de aynısını düşünerek biz niye bu haldeyiz diye düşünmek yok dedim.
Geçen pazarda İmamoğlu'na hdp yi soruyorlar. Israrla ittifak içinde değiliz biz siz hüdapar ne biliyor musunuz deyince görmezden gelmenin şahı olur ya işte öyle bir fır döndülük..
Yaaa buna çok güzel kafiyeli birsey buldumOlsun bunlar teferruat önemli olan sarayımız varaklı
Yazma yazma banlı olmak çok kötü bişey Safari den girdim baktım size karşı komşuya dürbünle bakan kekan gibi hissettim kendimi öyleYaaa buna çok güzel kafiyeli birsey buldum
Elbette ki
Yazmayacağım (yazamayacagim)
Hayata bakış şekilleri temsili..İşime gelmeyen soru gelince
Bıcaklayasım gelıyo yaEvet ben de aynısını düşünerek biz niye bu haldeyiz diye düşünmek yok dedim.
Geçen pazarda İmamoğlu'na hdp yi soruyorlar. Israrla ittifak içinde değiliz biz siz hüdapar ne biliyor musunuz deyince görmezden gelmenin şahı olur ya işte öyle bir fır döndülük..
Teşekkürler "öz dedem" Siyasi zekana hayran kalmamak elde değil.
Tamam ama yapması gerekmiyor mu zaten? Siyasi lider halka hizmet etsin diye seçilmiyor mu? Geçmişte şu hizmetleri yaptı sonsuza kadar onu seçecek değil seçmen...Eğer öyle olsa idi hiçbir siyasi partinin seçim kaybetmemesi gerekirdi. Çünkü bütün siyasiler az veya çok ülkesine hizmet etti.Ya Elinizi vicdanınıza koyun bir düşünün Recep Tayyip Erdoğanın 20 senede bu ülke için yaptıklarını hiçmi görmüyorsunuz adam ülkesine ve milletine hizmet etmekten başka ne yaptı?? Ama tabi siz bunları görmeyecek kadar körsünüz ya da size rahatlık battı..
Aman sende düşünecek vaktimiz olur işte nolcak.. don atlet getirecek ahbaplarınızı ayarlamayi unutmayınKız valla korktum zaten terörist capulcuyuz gözlerinde seçimden sonra bulup içeri atarlarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?