- 8 Nisan 2023
- 5.405
- 47.580
- 478
Bak 'konya'ya ülke deme' cümlesi ne zaman gelecek diyordum ki beni bekletmedinYahu neden herşeyde savunmaya geçiyorsunuz. Şu an at videosunda kahkaha attımyanımda kocam duşse ona da gülerim gülmek iyidir ya sizde gülün adam Konya ya ülke diyor gülmeyip neyapacagız
Yahu neden herşeyde savunmaya geçiyorsunuz. Şu an at videosunda kahkaha attımyanımda kocam duşse ona da gülerim gülmek iyidir ya sizde gülün adam Konya ya ülke diyor gülmeyip neyapacagız
Adam kadınlara da sürtük dedi ona da güldünüz mü hani kadinsiniz yaYahu neden herşeyde savunmaya geçiyorsunuz. Şu an at videosunda kahkaha attımyanımda kocam duşse ona da gülerim gülmek iyidir ya sizde gülün adam Konya ya ülke diyor gülmeyip neyapacagız
Siz paylaşınca gördüm:) hiç merak etmemiştim açıkçası bir anlık dalgınlıkla neler yapmıyoruz diye düşünmüştüm bu güne kadar ama gördüğüm iyi olduAttığım videoyu izlediniz mi? Dalgınla yapmamışlar çalışmayan merdivenden inerken yarısına gelince merdiven çalışmış. Onlarda inmeye devam etmişler 3-5 saniye sonra tekrar durmuş merdiven Kılıçdaroğlu ve yanındakilerde devam edip inmişler olay bu yani. Büyük ihtimalle burada dalga geçenlere sadece inmeye çalıştıkları 3-5 saniyelik kısmı servis edilmiş.
Güldürürken düşündürdü hem kara karaAdam kadınlara da sürtük dedi ona da güldünüz mü hani kadinsiniz ya
Erdoğan’ın seçilmesinin sebebini sayfalarca yazdık çizdik, halkın demokrasi için yeterli eğitim ve bilinç seviyesine sahip olmaması ve işin kötü yanı avam kesimin sürekli üreyerek çocuk yapmaları diyelim tekrar kabaca, bu avam kesimi de sosyal yardımlarla kendine bağladı Erdoğan. Karnını zor doyuran halka en az üç çocuk yap diye boşuna demiyor. Bu bir tespit, hakaret değil. Ben eğitimli, farkındalığı yüksek bir toplum istiyorum, benim insanım bunu hak etmiyor diyorum. İnsanları sefalete mahkum edip cahil bırakan, yoksulluğu ortadan kaldırmak varken; karnını ucuz erzaklarla doyurup mankurtlaştıranları istemiyorum.Bir problemin çözülmüş olmasi o problemin yaşanmadığı anlamına gelmiyor. Siz insanların yaşadiklari ile böyle magdur edebiyatı diye dalga geçedurun sonra burada ağlayın neden hala Erdoğan seçiliyor diye.
Bunu sen mi diyorsunDediğin kişi de az önce ‘hoşt ‘luyordu ama
Bence herkes üslubuna dikkat etse hiç fena olmaz
Yahu neden herşeyde savunmaya geçiyorsunuz. Şu an at videosunda kahkaha attımyanımda kocam duşse ona da gülerim gülmek iyidir ya sizde gülün adam Konya ya ülke diyor gülmeyip neyapacagız
Bende sizin gibi düşünmüştüm ama sürekli ısıtıp ısıtıp gündeme getirilince merak ettim. Tahmin ettiğim gibi yine kesilmiş video paylaşmış birileri bazıları da hemen atlamışSiz paylaşınca gördüm:) hiç merak etmemiştim açıkçası bir anlık dalgınlıkla neler yapmıyoruz diye düşünmüştüm bu güne kadar ama gördüğüm iyi oldu
Şimdi konu hdp ile suçlarken ben aslında sevmiyorum şu sebeplerden diye değiştirdiniz.Ben kk yi eskiden beri sevmem inanilir bir yani yok. 28 şubat magdurlarindanım, başörtüsü ile okumak isteyen kizlarla ilgili yorumlarından dolayı sevmem. Hala arada o videosu çıkar karşima. Şimdi güya başörtüsü yasalaşsin diye yasa çıkartmaya filan kalkti komedi gibi eskiden arkasında duracaktin magdurlarin neyse. O zamanlar ikna odalarında kizlari ikna etmeye çalişanlar şimdi yasa çıkarmaya çalişiyor. Videosu tekrar karşıma çıktı sinirlendim konu bundan bağimiz tabi. Kk benim için güvenilir bir insan değil. Kapali kaplar ardında kim bilir ne sözler verildi. Farkındaysanız eger basbas bagsirmasi seçimi kazanamadıktan sonra. Seçimden önce cılızdı sesi. Kolkola idi hdp ile. Mitinglerini biliyoruz i. Şimdi kaybetti masa yumruklar tabi
Benimle polemiğe girmezsen sevinirimBunu sen mi diyorsunben şok
"Herkes üsluba dikkat etse" diye
Keşke sende dikkat etsen ... ne güzel olurdu ..
Vardır atın bir bildiği,hayvanların hisleri çok kuvvetlidir derlerTam da dediğim gibi, binememiş düşeyazmış
Ben mesajımda Erdoğan 'ı övmüşüm gibi yazmışsınız Ben Oğan' a yapılan haksızlığı, linç edilmesini dile getirdim. Koltuk sevdalısı demiş çoğu kişi ama Ümit Özdağ 'a bakanlık verilse de destek olsa millet ittifakına diye mesaj yazılmış, beğenilmiş. Öyle bir şey olursa, kabul edilirse Ümit Özdağ aynı kategoriye girmiyor mu? Meral Akşenee, Muharrem İnce, Sinan Oğan neden muhalefetin istediğini yapmak, kabullenmek zorunda? Çifte standart yapılıyor.Daha geçen çarşamba kızınızın sınıfında Suriyelilerden şikayetinizi yazmışsınız sürekli beslenip kızınızın yerleşeceği okullara gidecekler sizin alamadığınız evler işyerleri oluyor Hele küçük yaşta kızlara Hüdapar'ın evlenebilirler demesi hiç mi gözünüzü korkutmuyor? Yoksa bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mı diyorsunuz? Onlar çocuklarınızın rızkıyla yaşıyor
Ben size meral Akşener in neden muhalefetin istediğini yapmak zorunda olduğunu Akşener in ağzından söyleyeyim. BU UCUBE SİSTEMDEN KURTULMAK İÇİNBen mesajımda Erdoğan 'ı övmüşüm gibi yazmışsınız Ben Oğan' a yapılan haksızlığı, linç edilmesini dile getirdim. Koltuk sevdalısı demiş çoğu kişi ama Ümit Özdağ 'a bakanlık verilse de destek olsa millet ittifakına diye mesaj yazılmış, beğenilmiş. Öyle bir şey olursa, kabul edilirse Ümit Özdağ aynı kategoriye girmiyor mu? Meral Akşenee, Muharrem İnce, Sinan Oğan neden muhalefetin istediğini yapmak, kabullenmek zorunda? Çifte standart yapılıyor.
Suriyelilerden rahatsızım evet. Halk bu kadar karşıyken neden inatlaşılıyor? Artık mağdur durumda değiller, yapılan yardımların kesilmesini istiyorum, yardım kesilirse gitme konusunda Onların da inat etmeyeceğini düşünüyorum. Biz aynı durumda olmuş olsaydık Türk milleti olarak gururluyuz, istemediğimiz yerde durmaz giderdik.
Hüdapar ile ittifak ta çok gereksizdi. Hüdaparın çok ta etkili olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Zaten herşeyi yuttuklari için kolay oluyor.Dusunme araştırma yok o kitlede.Oooooo!
Çıktı ortayaaaaaa gerçeklerin ergec çıkma gibi bir huyu vardirOooooo!
Yolumuz Seyh Said’in yoludur diyen de Kilicdarogluydu zatenHüdapar Hizbullah'ı arkamıza aldik diye yırtınmiyor ki. Lideri kimse onun heykelini dikeceğiz diye de alkiş toplamiyor. Aksine her zaman bağimiz yok diye tekrar tekrar söylüyorlar. Hdp ile arasındaki bariz farkı anlamiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?