Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ülkenin bu hâle gelmesinin sorumlusu hatta her şeyin sorumlusu Erdoğan, Erdoğan ile Kılıçdaroğlu’nu dümdüz aynı bağlamda değerlendiremezsiniz, çocuk mu kandırıyorsunuz? Bizim sayemizde iktidar olamadılar deyip, daha birkaç ay evvel HüdaPar ve ortaklık kuranlar ile kesinlikle aynı ortak paydada yer almayacaklarını söyleyen adama çifte standart uygulanıyor öyle mi? Olması gereken yer ya tarafsız kalmaktı ya da bu ucube sistemi yıkmak için tam karşısında yer almaktı!

Son düzenleme:

Eklentiler

• 1000047390.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 33
Ata ittifakı geçen açıklama yapmıştı biz iktidar karşısında ittifak olduk diye
Buna uygun davranmamaları çok abes
İlk turda olmasaydık Erdoğan kazanacaktı, ikinci turda Erdoğan a oy verin
Ne mantıksız hareketler

Hayır buna rağmen Kılıçdaroğlu’nu seçseydi böyle şeyler yazmayacaktınız diyorlar. Halis mi bu arkadaşlar, olayı hiç anlamamışlar? Erdoğan seçimlere dün girmiş gibi davranıyorlar.

Hayır buna rağmen Kılıçdaroğlu’nu seçseydi böyle şeyler yazmayacaktınız diyorlar. Halis mi bu arkadaşlar, olayı hiç anlamamışlar.
Ben ne yalan söyleyeyim tarafsız kalmasını bekliyordum
Desteğini geçtim. Ki madem Erdoğan kazanmasın diye aday oldun, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Ben yıllar önce kucukken tvde çocuğuna süt alamayacak durumda fakir ailelerle konuşup yardım yaparlardı hatta hiç unutmam bir anne çocuğa su verip süt diye kandırmıstı duygulanıp ağlamıştım .O zaman çünkü bu olay nadir bir olaydı şimdi ise çocuğa süt bile alamayan o kadar insan var ki herkes normal karşılıyor nereden nereye geldik.

Ben ne yalan söyleyeyim tarafsız kalmasını bekliyordum
Desteğini geçtim. Ki madem Erdoğan kazanmasın diye aday oldun, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Adamların sloganı NE DOMUZ BAĞI NE KANDİL DAĞI. Sen git DOMUZ BAĞCI dediğin partinin vekillerini kendi listesinden meclise sokan adamla anlaş. Şu an geçmişteki tweetleriyle alaya alınıyor. Rezil kepaze oldu. Bir de ibrikçibaşı, herkesi engelliyor.

bence bu chpye oy kazandiracak halk sinan ogana cok tepki gosterecek bence nacizane fikrim son sozu millet söyler 28 mayista durmak yok yola devam

Meral Akşener ne alaka?
O kabul etmediği durumda kabul etmiyorum diyor zaten.
Ona da teklifler gelmemiştir sizce kaç yıldır ama hiç çizgisini bozmuyor.
Bugün Habertürk’te konuktu saat 9dan sonra ne güzel anlatıyor kendini.
Diğerleri ile virgülle ayrılan bir cümlede yer alması çok saçma.

Merhaba ilk secmen kagitlari gecerli bence sanırım.. çünkü şimdi baktım ilk seçmen kagıdında alt tarafta Not: 28.05.2023 pazar günü 2. oylamanın yapılması halinde de gecerlidir diye yazıyor

Peygamber olarak goruyorlar yalan soyleyemezzzzzz

Güç zehirlenmesi dedikleri bu olsa gerek! Aklınca kazanma şansı yüksek olanın yanında olup kendini garantiye aldı. Mültecileri gönderme vaadiyle oy alan bu adamın bugün açıkladığı karar ve dönüşü beni şaşırtmadı, ben bizim gibi düşünen gerçek milliyetçi biri daha var diyip ona güvenen seçmene çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…