Bize bugün ikinci seçmen kağıtları geldi. Aynı sandıkta yine.Merhaba ilk secmen kagitlari gecerli bence sanırım.. çünkü şimdi baktım ilk seçmen kagıdında alt tarafta Not: 28.05.2023 pazar günü 2. oylamanın yapılması halinde de gecerlidir diye yazıyor
Aaa Bir ilki ben yapmışım o zaman.Adamların sloganı NE DOMUZ BAĞI NE KANDİL DAĞI. Sen git DOMUZ BAĞCI dediğin partinin vekillerini kendi listesinden meclise sokan adamla anlaş. Şu an geçmişteki tweetleriyle alaya alınıyor. Rezil kepaze oldu. Bir de ibrikçibaşı, herkesi engelliyor.
Kitap yazdı :)"Sen benim dediğimi yap yaptığımı yapma" diyen bir siyasal islam haberiyle geldim:)
İstanbul sozlesmesinin boşanmaları arttırdığını söyleyip bu konuda makale yazan,Erdoğan'ın takdirini kazanan hilal kaplan kocasını bosayip eşiyle sık sık aynı ortamlara soktuğu adamla evlenmiş
Eki Görüntüle 3251393
Sarı olan eski kocası,yakışıklı olan yeni
Biz de bugün bu kadını anmıştık burada:)"Sen benim dediğimi yap yaptığımı yapma" diyen bir siyasal islam haberiyle geldim:)
İstanbul sozlesmesinin boşanmaları arttırdığını söyleyip bu konuda makale yazan,Erdoğan'ın takdirini kazanan hilal kaplan kocasını bosayip eşiyle sık sık aynı ortamlara soktuğu adamla evlenmiş
Eki Görüntüle 3251393
Sarı olan eski kocası,yakışıklı olan yeni
Ne dıyo ay montaj demiyo sanki
Tüh, taze dedikodu veremeidm sizeBiz de bugün bu kadını anmıştık burada:)
Yok biz bunun başka şeylerini konuştukTüh, taze dedikodu veremeidm sizesayfalar çok hızlı gittiği için hepsini okuyamıyorum:)
Ha soyle ya bismillah Allah fılan dicen ki müptelan olacak bu meeee millet
O değil de Erdoğan çok feci çökmüş ya,hiç iyi gözükmüyor.Makyajla da kapatamiyorlar artik.
Botoks mu yaptırmış ben pek anlamam ama gözleri bir gariptiO değil de Erdoğan çok feci çökmüş ya,hiç iyi gözükmüyor.Makyajla da kapatamiyorlar artik.
Sanmıyorum ama aşırı zayıflamış ve refleksleri de çok zayıflamış ayrıca.Durumu gerçekten kötü gözüküyor.Şu ana kadar bu kadar bitkin olduğunu görmemiştim.Botoks mu yaptırmış ben pek anlamam ama gözleri bir garipti
ayyy ayni seyi yazacaktim kalbimiz birmis ne kadar çökmüş ya gecen esiminde dikkatini cekmis erdogan hic iyi görünmüyor gibi sanki dedi. bu videoada durumunu bende cok kötü gördüm sanki hasta gibi mi degisik olmuş çökmüş bayaO değil de Erdoğan çok feci çökmüş ya,hiç iyi gözükmüyor.Makyajla da kapatamiyorlar artik.
botoks yokturda yanliz adam iptalBotoks mu yaptırmış ben pek anlamam ama gözleri bir garipti
Erdoğan'a uzulmuyonuz inşallahO değil de Erdoğan çok feci çökmüş ya,hiç iyi gözükmüyor.Makyajla da kapatamiyorlar artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?