Seda Sayanı 15 yaş gençleştiren cilt operasyonunu

meci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2007
161
0
96
Kocaeli
Kızlar görenler bilir Seda Sayanın yüzü inanılmaz gençleşti ve toparlandı..Bu işlem ciltte pek çok işlem gibi 6 aylık değil sürekli olarak etki sağlayarak cildi 15 yaş gençleştiriyormuş.. Seda Sayan işlemi yapan doktoru programına çıkarmış ancak ben izleme fırsatı bulamadım.. Aranızda bu işlemin adını bilen yokmu ??

Kızlar görenler bilir Seda Sayanın yüzü inanılmaz gençleşti ve toparlandı..Bu işlem ciltte pek çok işlem gibi 6 aylık değil sürekli olarak etki sağlayarak cildi 15 yaş gençleştiriyormuş.. Seda Sayan işlemi yapan doktoru programına çıkarmış ancak ben izleme fırsatı bulamadım.. Aranızda bu işlemin adını bilen yokmu ??

evet bende onu arıyorum deli gibi ogün göz ucuyla izlemiştim ama sonra kaçırdım...bulamıyorumda şimdi...

bende internette deli gibi aradım durdum canım ama yok:(( hayatımda ilk kez seda sayanı bu kadar beğendim.. eski resimlerine bakıyorum alakası kalmamış müthiş bişey 6 ila 10 seans uygulama ömür boyu sonuçç...bulmalıyız:( (ki sende bilmiyosan ümidi kesmeliyim sanırım:( )

bende internette deli gibi aradım durdum canım ama yok:(( hayatımda ilk kez seda sayanı bu kadar beğendim.. eski resimlerine bakıyorum alakası kalmamış müthiş bişey 6 ila 10 seans uygulama ömür boyu sonuçç...bulmalıyız:( (ki sende bilmiyosan ümidi kesmeliyim sanırım:( )

Afedersiniz çok merak ettim;

25 yaşındasınız ya siz şimdi 15 yaş gençleşip 10 yaşında gözükmek isteme sebebinizi çok özel değilse paylaşır mısınız?:53:

Afedersiniz çok merak ettim;

25 yaşındasınız ya siz şimdi 15 yaş gençleşip 10 yaşında gözükmek isteme sebebinizi çok özel değilse paylaşır mısınız?:53:

: ))) çok özel bi sebebi yok aslında : ))) 15 e gitmeye gerek yok belki ama 18 20 yaşlarında ki cilt durumum yüzümüm görüntüsü gerçekten çok iyiydi o halimi geri istiyorum :(( bütün mesele bu : )

33 yaşında biri olarak size samimi tavsiyem;

Bu işlere kendinizi fazla kaptırmayın; insanın gerçeklik algısını bozacak şeyler bunlar.

Siz ne yazık ki istisna değilsiniz;

Kozmetik dünyası kadınları işte bu hale getirdi; sür güzelleş, sür gençleş, kestir, biçtir, gerdir..... her yol mübah.

Yapmayın bunu kendinize; gençliğinizin tadını çıkarın.

Yani 35 inize geldiğinizde düşünemiyorum Allah muhafaza.

33 yaşında biri olarak size samimi tavsiyem;

Bu işlere kendinizi fazla kaptırmayın; insanın gerçeklik algısını bozacak şeyler bunlar.

Siz ne yazık ki istisna değilsiniz;

Kozmetik dünyası kadınları işte bu hale getirdi; sür güzelleş, sür gençleş, kestir, biçtir, gerdir..... her yol mübah.

Yapmayın bunu kendinize; gençliğinizin tadını çıkarın.

Yani 35 inize geldiğinizde düşünemiyorum Allah muhafaza.

bunlar görecel, kavramlar selülitlerim var (az da olsa) bundan hiç rahatsız degilim ;ama yüzümdeki tek sivilce iz veya leke tüm dengemi ,sinirlerimi bozabilir karşımda ayna ile çalışıyorum yüzümü kontrol altında tutayım nimik kullanıp ilk çökmeleri başlatmayayım diye bana da çok erken derler falan filan ;ama tüm bunlar gelecek yıllara yatırım yani sen önemsemezsin ben çok ama çooooooook ciddiye alabilirim
25tam 33se cilt tedbiri almak için çok geç kalınmış bir yaş olduktan sonra cerrahi bile belki başarı saglayamayabiliyor bu da bencesi yani sektör, kapitalist piyasanın oluşumuyla degil yapılıyla alakalı bin yıl öncede yaşasam yine yapacak birşey bulurdum diye düşünüyorum her daim genç,diri gözükebilmek degil olabilmek için...........

bunlar görecel, kavramlar selülitlerim var (az da olsa) bundan hiç rahatsız degilim ;ama yüzümdeki tek sivilce iz veya leke tüm dengemi ,sinirlerimi bozabilir karşımda ayna ile çalışıyorum yüzümü kontrol altında tutayım nimik kullanıp ilk çökmeleri başlatmayayım diye bana da çok erken derler falan filan ;ama tüm bunlar gelecek yıllara yatırım yani sen önemsemezsin ben çok ama çooooooook ciddiye alabilirim
25tam 33se cilt tedbiri almak için çok geç kalınmış bir yaş olduktan sonra cerrahi bile belki başarı saglayamayabiliyor bu da bencesi yani sektör, kapitalist piyasanın oluşumuyla degil yapılıyla alakalı bin yıl öncede yaşasam yine yapacak birşey bulurdum diye düşünüyorum her daim genç,diri gözükebilmek degil olabilmek için...........

Başarılar diliyorum ne diyeyim.

:10:

bu tür işlemlerin 35-36 yaşlarından hatta 40 ından sonra düşünülmeye başlanması gerekir bence
daha genç ciltlere yapacaklarını da sanmıyorum zaten

bu tür işlemlerin 35-36 yaşlarından hatta 40 ından sonra düşünülmeye başlanması gerekir bence
daha genç ciltlere yapacaklarını da sanmıyorum zaten

Ne yazikki her insan cildine estetik mudahale yaptirmak icin 35-40ni bekleyemiyor daha 30una bile gelmeden cildinde oyle degi$ikliklere $ahit oluyorki sanki 35-40na gelmi$cesine cildindeki bu degi$ime ali$amadigi gibi psikolojiside bozuluyor kim istemezki uzun yillar sorunsuz bir cildi olsun

Kesinlikle öyle.. Yüzümde deformasyon başlamamış olsa neden arayış içine gireyim ki ? her daim genç görünmek gibisi varmı..

Selam kizlar, bende cok merak ettim. Erken müdahale cok önemli, inanin. Ne kadar genc yasta baslarsan okadar iyi sonuc almamamiz mümkün.

Son düzenleme:
Ya televizyon filtreleride öyle gösteriyor yanılmayın..gerçekte gördüğüm biri karşısındakini alabalık gibi dinliyor mimikten eser yok..ama 1 ay önce gördüm en son yeni bişeyler yapmışsa bilmiyorum bu yorum yapamiciğim..televizyonda izlemiyorum çünkü

Antılax adlı bir radyo frekans cihazıymış. Öğrendim yaptıracam 38 yaşındayım ben sanırım benim yaptırmama izin var:1:

Back
X