Seda Sayanı 15 yaş gençleştiren cilt operasyonunu

seda sayanı ben ayazağadaki show tv studyolarında gördüm.
cildi gerçekten çook başarılıı=))
ki programa gidiyordu heralde makyajsızdı ve hayran kalmıştım.
valla o yaptırdıgı olayı bilen varsa 22 yaşındayım ama ben bile merak ediyorum, en azından gelecek için :))

Seda Sayan'da tamamen cerrahi müdahale var.Yüzü gerilmiş, dudaklar takviyeli , gözaltları ameliyatla düzeltildi.Zaten kendisi de söyledi.Ayrıca botoks var.Daha ne olsun , yani öyle cihazlarla, kremlerle , maskelerle filan olacak şey değil.Mümkünde değil zaten.

Son düzenleme:
estetik kadar iğrenç bişey yok allah en güzelini vermiş bize estetik yaptıranlar afedersiniz ama maymundan bi farkı kalmıyo çok yapmacık duruyo.. en güzeli doğal olmak !!

estetikle güzelleşen bir sürü insan varken, estetik yaptıranlar maymuna dönüor denmesi de tuhaf bi tespit olmuş :1:

Son düzenleme:
33 yaşında biri olarak size samimi tavsiyem;

Bu işlere kendinizi fazla kaptırmayın; insanın gerçeklik algısını bozacak şeyler bunlar.

Siz ne yazık ki istisna değilsiniz;

Kozmetik dünyası kadınları işte bu hale getirdi; sür güzelleş, sür gençleş, kestir, biçtir, gerdir..... her yol mübah.

Yapmayın bunu kendinize; gençliğinizin tadını çıkarın.

Yani 35 inize geldiğinizde düşünemiyorum Allah muhafaza.

kesinlikle çok haklısınız 35 e geldimi kafayı yeriz heralde. ben şunu anladım insan takıntılı oldumu gençliğe güzelliğe 18 inde bile kusur buluyor kendinde önceden bend eöyleydim ama şimdi gerçekten ihtiyacım oldumu yaptırıcam yoksa bunun sonu gelmiyor.

Antılax adlı bir radyo frekans cihazıymış. Öğrendim yaptıracam 38 yaşındayım ben sanırım benim yaptırmama izin var:1:

selam,,

bu cihazı araştırıyorum ben yine:)) öyle çok ki araştırdıklarım bu ara aman yaaa:))

neyse,yaptırdınız mı siz?
ben aleti alayım dedim 65ooo dolar cıkmışş:))

meraklaa bekliyorum sizi,sevgiler.

ben randevumu aldım genç bir yüz için. kırışıklıklarımın gitmesi lazım artık. seda sayan kadar olmasamda :P hahah. doktoruma bıraktım artık

ben randevumu aldım genç bir yüz için. kırışıklıklarımın gitmesi lazım artık. seda sayan kadar olmasamda :P hahah. doktoruma bıraktım artık

Bizi gelişmelerden haberdar edersen çok seviniriz. bu cihazın asıl işlevi neymiş,kaç seans yapılması gerekiyormuş ve fiyatı konusunda bizi bilgilendirirsen memnun oluruz.Teşekkürler

Back
X