Seda Sayanı 15 yaş gençleştiren cilt operasyonunu

Kızlar ben buldum sonunda... Seda Sayan'ın programına İbrahim Aşkar diye bir doktor çıkıyor,Hatta bir ara videosu vardı Seda Sayan 15 yaş gençleşme yazarak buluyordum,herkese izletmiştim videoyu ve herkes şok geçiriyordu,programda ki kadının ne kadar gençleştiğini görünce.Ama buraya link yazabiliyor muyuz bilmiyorum.ancak operasyonu yapan kişi İbrahim AŞKAR onu biliyorum : )

Ah sabahın bu köründe hortlatıyorum bu konuyu ama bir kaç araştırma yaptım onları paylaşmak istedim. Belki deneyenler yorumlarını yazarsa daha çok bilgileniriz.

Antilax radyo frekans yüz ve vücuttaki kırısıklıkları toparlamak için. Fiyatları hakkında bilgi yok internette. 6-8 seans sürüyor. İlk seansta toparlanma başlıyormuş. Yılda bir fln seans tekrarlamak gerekiyor. Bu bir Kore teknolojisiymiş ve henüz amerika sağlık biriminden onay alıp ülkeye girememiş. Buna çok benzer metod Thermage CPT kullanıyor Amerikalılar. Türkiye'de her ikisini de uygulayan merkez var. Adamlar çok gerçekçi sitelerinde, kimseyi kandırmaya çalışmıyorlar belli ki çünkü sonuçlar çok gerçek :) Fotoğrafları görünce vazgeçtim resmen öyle Seda gibi bir değişiklik yok. Burada sitesinde var sonuçlar: http://www.thermage.com/thermage-consumer/en/what-to-expect/thermage-results/id/181

Valla Seda Sayını en son 2 hafta önce gören arkadaşım inanamazsın bebek gibi diyor. Gözenek yokmuş resmen yüzünde ve bu makyajsız hali bahsettiğim, makyaja oturmadan. Baya canlı hali photoshoplu olmuş. Onda zaten ameliyat var ama doktoru kimse çok iyi belli ki. O kadar iyi bir doktora ben nasıl para yetiştirebilirim bilemiyorum :)

bu tür işlemlerin 35-36 yaşlarından hatta 40 ından sonra düşünülmeye başlanması gerekir bence
daha genç ciltlere yapacaklarını da sanmıyorum zaten
merhabalar.herkesin fikrine saygı duyamak gerekir fakat birde şöyle gercekler vardır.Nasrettin hocanın testi hikayesindeki gibi. kırılmadan , bozulmadan lekelenmeden önlem almak en doğru olandır.bunuda en doğru şekilde iyi bir cildiye hekimine danışarak yapmak gerekir.hem daha az masraflı hem kalıcı ve sağlıklı güzellik.edindiğim tecrübelerden , maaalesefki bunlar bir insanın kolay hazmedemeyeceği şeyler. o yüzden bunu ben yaşadım başkaları yaşamasın. gec kalmayın.doğru yerleere gidin.kendinize ve cildinize iyi bakın.ben en doğru adresi buldum.sizlerede tavsiye ederimki kasapların eline düşmeyin arkadaşlar.süper dr ve çok iyi bir insan.DR ESRA ÇINAROĞLU AZMAN.Güneşli de MEDİCİNE HOSPITAL da calısıyor.kolay randevu alamazsınız ama. gidin bekleyin mutlaka görür sizi. geri cevirmez

Ne yazikki her insan cildine estetik mudahale yaptirmak icin 35-40ni bekleyemiyor daha 30una bile gelmeden cildinde oyle degi$ikliklere $ahit oluyorki sanki 35-40na gelmi$cesine cildindeki bu degi$ime ali$amadigi gibi psikolojiside bozuluyor kim istemezki uzun yillar sorunsuz bir cildi olsun
inanın bu bütün kadınların rüyası.ilk başta bu bilinci geliştirmek lazım genel olarak.sonra eyvahlar çokda para etmiyor yani.her zaman doğru ellerde doğru ürünleri kullanmalı.sizden ricam şu network ürünlerinden kesinlikle uzak durun. kimsenin sağlığı ve güzelliği bu kadar kolay harcanamaz.iyi bir hekim ve dermokozmetik ürünler.üç beş kuruş daha fazla ödeyip geri kalan ömrünüze en güzel yatırımı yapmıssınız dır.gelelim iyi bir hekime .tabi odnuda bulmak o kadar kolay değil. ama ben buldum. size büyük bir iyilik yapıp adını vericem bana dua etmeyi unutmayın.inşllh istanbuldasınız.olmayanda gelsin canım. millet iyi bir dr için dünyayı dolaşıyor.DR ESRA ÇINAROĞLU AZMAN.GÜNEŞLİ MEDİCİNE HOSPITAL da .dua etmeyi unutmayın ha

evet bende onu arıyorum deli gibi ogün göz ucuyla izlemiştim ama sonra kaçırdım...bulamıyorumda şimdi...
Anadoluyu bilmem ama Avrupada süper bir yer var. şiddetle tavsiye ederim.ilgi alaka güleryüz cihazlar elde ettiğniz sonuç alabileceğiniz en iyi sonuç olacaktır. adını yazayım. güneşli medicine hospıtal.şunuda diyeyim.cildiye hekimi harikalar yapıyo.yok yok.sac dökülmsi yanık. dolgu botox.prp. mezoterapi.öyle pahalıda değil muayene 50 tl .inşşal yardımcı olmuşumdur

ohooo herkes kendi cihazının reklamını yapıyor ne güzel :D hiç inandırıcı gelmediniz

ohooo herkes kendi cihazının reklamını yapıyor ne güzel :KK70: hiç inandırıcı gelmediniz
aşk olsun size .lütfen böyle düşünmeyin.o dr un adını yazmadım bile. benim hayatımı kurtardı.böyle bir ithamda bulunurken iki kere düşünün.üzüldüm acıkcası.eğer becerebilirsem size bir dosya göndercem.belki bir yerde denk gelmişsinizdir.

Eklentiler

• diplomayi_internetten_indirdim_adimi_yazdim_sahte_doktor_yakayi_ele_verdi_h48326.webp
    diplomayi_internetten_indirdim_adimi_yazdim_sahte_doktor_yakayi_ele_verdi_h48326.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 122
ben size dememiştim ama :D neyse böyle forumlarda oluyor böyle şeyler yurtdışında da böyle merak etmeyin öylesine yazmıştım zaten

33 yaşında biri olarak size samimi tavsiyem;

Bu işlere kendinizi fazla kaptırmayın; insanın gerçeklik algısını bozacak şeyler bunlar.

Siz ne yazık ki istisna değilsiniz;

Kozmetik dünyası kadınları işte bu hale getirdi; sür güzelleş, sür gençleş, kestir, biçtir, gerdir..... her yol mübah.

Yapmayın bunu kendinize; gençliğinizin tadını çıkarın.

Yani 35 inize geldiğinizde düşünemiyorum Allah muhafaza.
Bak seeeen 33 yaşındaymış. Hayatın anlamını çözmüş olgun hanıma bak hele . E ne diyeyim şimdi 39 yaşında yaşlı bir kadın olarak? Ya da en iyisi bir 10 yıl sonrasından sevgiyle bakıp küçük bir kız çocuğuna bakar gibi, okşayayım çok bilmiş başımı:)))

hahaha seviyorum bu forumları okumayı :) saç baş yolma varmı :sinirli: haha buldum alemsiniz :skandal:

Back
X