Sedef hastası biriyle evlenmel

Esimdede var hic umrumda degil aklima bile gelmiyor arada kabuklari yataga falan dokuluyor temizlerken soyleniyorum biraz krem falan sursene diye :) aman ya Allah baska dert vermesin sukret bence dert edecegine

Allah şifa versin canım benim eşimde Sedef hastası ben bunu bilerek evlendim sevdim evlendikten sonra arttı bile ama bu benim için sorun değil bu kadar takma kafana Allah sana hayırlı bir Eş nasip eder inş

Bu arada eşim İstanbul Şafak hastanesi Dr şehriyar nazari de tedavi oluyor çok çok iyi geldi Bi görün derşm

merhaba, LR'ın dermaintense kremi ve ısırganlı içeceğini bir arada kullanın. çok büyük faydasını göreceksiniz. Ecz. Deniz Sunalı, sevgiler :)

siz bu iki ürünü kullanın, bakın mesaj burada duruyor, memnun olmazsanız ben size ödeyeceğim bedeli, söz veriyorum. ve lütfen böyle umutsuzluğa kapılmayın. ben de yaklaşık on beş senedir yüzümde kulaklarımda ve saçlarımda egzama sıkıntısı çektim. ve farkettim ki aynaya bakıp dertlendikçe daha çok artıyor pozitif uyandığım sabahlardaysa bir bakıyorum hiçbir şey yok :)))

Kim Kardashian'da da sedef hastalığı var ve bu kadın dış görünüşüyle ünlü olan ve para kazanan biri :) Evli ve iki çocuklu.
Etrafımda tanıdığım evli çoluklu çocuklu insanları saymıyorum bile, ayrıca bu hastalığa evlendikten sonra da yakalanabilirdiniz, o zaman da sizden ayrılmak için bir sebep mi olacaktı? Bence kendinize iyi bakın, takip ve tedavilerinizi aksatmayın ve gerisini dert etmeyin. Gördüğüm kadarıyla ikili ilişkilerde en önemli şeylerden biri özgüven, güzellik zenginlik, sıhhat değil.. Hem hangimiz mükemmeliz ki... Umarım mutlu olacağınız kişiyi bulursunuz :)

Daha neler birincisi sedef hassas düşünceli insanlarda çıkar. Psikosomatoctir zaten.arti öyle çirkin görünmez sedef.dirseklerde çıkar daha çok. Bunun için seni istemeyen zaten gereksiz biridir

Sadece söylemek değil, vücudundaki yaraları görmek isterse, göstermek durumundasın da (Cinsel bölgeler hariç)...
Seni seven birisiyse, böyle şeylere takılmak bir yana, seni sen olduğun için saracaktır.

Benim annemde var ve aşırı.sıkıntı zamanlarında bez serer bıcak gibi demiri var kazır kanatana kadar kazır geçmez kaşıntısı.gitmediği yer kalmadı.

Bende de var birşey ama dr egzema veya alerjik dermatit te diyebiliyor.
Ellerimde dirseklerimde diz ve kulak arkalarında çıkar.özellikle baharda çıkar yazın geçer sonra güneş alerjim başlar.direkt güneş ışığına gelen nerem varsa kaşınır minik minik kabarır.

Egzema türü olan düğünümde çoğalmıştı o zaman uzun eldivenler takıldığından dirseklerimi kapatmıştı.son 3 yıldır baharda sadece işaret parmaklarımda çıkar.

Ayrıca insan olan ona takılmaz.neremizin garantisi varki?

Ankarada ki doktora gittiniz mi? Birde şuan ki durumunuz nedir.

bende de vardı ve küçükken bende siz gibi düşünürdüm :) ...6 yaşında köye gidince başladı başımda sivilce şeklinde ve başımı sardı sonra kulaklarımı tüm vücudumu anlatamam.doktorlarda çare bulmayınca çareyi başka yerlerde bulmaya başladık.sonra köylerde ocakları var dediler tükürükçüler yani anlatamam çizdiler tükürdüler :) ama nafile almanyadan ilaç geldi dediler meğerse bu başka şeymiş :) yazmıyım gülersiniz buna çünkü bana sürerlerken ya bu kokuyo diyorum herkes sus pusda neyse sürdüler ama nafile.okulda siyah önlük üzerind ehep kepeklerim dökülürdü çok utanırdım arkadaşlarım blendax reklamını yaparlardı kepeklerinden kurtul gibisinden :) aynada vücüdumu kapladığını görmekten çok üzülürdüm :) yazık annemde çok çekti sürekli bana ilaç sürmekten.saçlarım hep kısa kesilirdi.ay yenilenince hastalık çiçek gibi açar ay bitmeye yakın sönerdi.evlenince geçer bile dediler :) sonra bir doktora gittik ilaç yazdı rutin şampuanı hapı vs. ilaçları oturduğumuz eczaneden ablam almaya gitti eczacı adam kim sedef hastası diye sormuş görmek istiyorum sonra ilaçları alın demiş.annemle biz eczacının yanına gittik adam baktı bana ve ben bunu geçiririm dedi ama dedi vereceğim ilaçları kullanıcaksın canın acıyacak ama kullanıcaksın dedi.annemde neler kullanmadıkki geçecekse evet dedi.bize yapma krem verdi,hapı şampuanı.ben okula gitmedim annem o kremi tüm vücuduma sürdü ve yralar kıpkırmızı oldu kabardı yaktı vücuduma el süremiyorum atletle geziyorum evde.1 gün kalıp ertesi gün yıkanıyodum.aynaya bakınca dahada çirkinleşen vücuduma bakıyodum ağlıyodum.1 hafta sonra yaralar küçüldü küçüldü yerlerindeki kızarıklar kaldı ve sonra tertemiz bir tenim oldu :) ben sedeften o eczacı sayesinde kurtuldum benim lokman hekimim derim ama adamın izini kaybettim maalesef.geçti kurtuldum ya yinede yaptığı kremden alıyodum sonra bıraktım nasılsa geçti diye.sonra oradan taşındık o eczane kapanmış yerine başka bir şey açılmış.şuan kol dirseklerimde nokta halinde var başımdada kulak diplerimde onun dışımda aallaha çok şükür yok.bu hastalığın en büyük düşmanı stres üzüntü için ekapanıklık.üzülme stres yapma kendi kendinin doktoru ol ve yağlı krem kullan.bu hastalık yağlı kremi çok seviyor.üzülme ve kafaya takma.çok geçmiş olsun.

Kuzenimde var (erkek) , zaman zaman çoğalır, bazen geçer..
Amcamlar da endişe ederdi,evlenme durumundan. Ama gelinimiz çok da severek evlendi,hemen de çocukları oldu.
Şimdi 2 çocuklu mutlu mesut yaşıyorlar.

Sıkıntı etmeyin, Allah karşınıza hayırlı insanı çıkardıktan sonra gözü görmez hiçbirşeyi..hayatta herşey bizim için, bunlara çok da takılmamak lazım

"Vicdanı olanın imanı ,imanı olanın vicdanı vardır "
Çok tanıdığım ateist/agnostik var vicdanli; çok tanıdığım var namazlı/ abdestli yok vicdanın zerresi.
Bakış açınız çok yanlış. Öyle olsaydı hiçbir müslüman boşanıp, genç kadın ile evlenmezdi. Vicdan ve merhamet dinle alakası olmayan şeyler. Önce bunu bilin, ona göre arayışınizi değiştirin.
Evlenmemek için sebebiniz yok, çok mutlu olmanızı dilerim.(Konu sahibi)

Hayırlı bir evlilik yaparsın inşallah. İnsanın yasantisinda hiç biseyin garantisi yok. Evliligimden yıllar sonra bi hastalık sahibi oldum, severek evlendik eşim hiç sıkıntı yapmadı ne fiziksel görüntüsüne ne de bazı zorluklarına. .ama ailesi laf etti kac kez. .demem o ki illaki birileri bişey diyor birilerinin başına bişeyler geliyor ama yeter ki esin hayırlı biri olsun seni çok sevsin. .stres yada psikolojik diye biliyorum belki çok güzel bir sevgi yaşarsınız birdaha çıkmaz bile :)geçmiş olsun. .

Allah dermansız dert vermesin.
Elbette evleneceksiniz güzel bi yuvanız olacak. Allah ım karşınıza sizi sevecek insanlar çıkarsın. İnanın gözüne gelmeyecek bile, unutmayın lütfen her halinizle çok güzelsiniz :)

Sedefin de turleri var. Cok agiri da var hafifi de. Hayatiniza giren insanin bunu onemseyecegini dusunmuyorum gorunuste cok sorun yaratmiyorsa

Kızkardeşimde de Sedef var.evlendikten sonra oldu .tedavi sonrasında geçti ama stres yaparsa yine oluyor.eşiyle bir sıkıntı yaşamadı

Aksarayda bulvar eczanesi var istanbuldaysabnız. Elinde her derde deva yapma ilaç var. En kötü ilaç vermese de bir doktora yönlendirir. Evliliği düşünmektense tedavinize odaklnın şimdilik. O işler kendiliğinden olur anlamazsın bile :)

Benim eşiminde ensesinde. Dirseklerinde var ama umurmda bile değil o benim herşeyim , hayatımın anlamı , sedef umrumda bile değil pul pul dökülen yaralar umrumda bile değil çok seviyorumm eşimi ve asla batmıyor bana ..

Öncelikle acil şifalar dilerim.
Hastalığınızı bu kadar takıntı haline getirip üzüntüler içinde yaşarsanız inanın bu hastalık daha da kötü olabilir. Stres, üzüntü, takıntılardan uzak durunuz. Sedef hastası arkadaşlarım var onları çok seviyorum öpüyorum kokluyorum canımdan bir parçalar. Hatta birinin neredeyse geçti gibi psikolojik sorunları vardı. Herşey geçiyor bu kadar takmayın, takıntı haline getirmeyin. Sizi böyle kabul etmeyen kişi doğru insan değildir. Mükemmel insanlar hala mevcut. Elbet sizide bulacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…