- Konu Sahibi Meleknuurr
-
Şu kullandığım ilaçlar bitsin.. Ankara'da doktor varmış bir de taaaa oraya gidip ona gözükücem. Biri gitmiş geçirmiş.
Bakalım fayda olursa konu açarım buraya..
Ama ben emin değilim çünkü geçse de yine çıkıyor..
ben şu sigarayı bırakmadan, sedef beni bırakmayacak
Arkadaşlar benim sedef hastalıgım var ömür boyu süren ara ara geçen ama hine çıkan sedef hastalıgı ileride evlenmeyi çok istiyorum ama korkuyorum biriyle tanışınca bu hastalıgımı söylemek zorundayım belki beni istemeyecek belki evlendikten sonra sorun çıkacak aramızda ya aslında imanlı birisini istiyorum öyle olunca zaten güzellik için evlenmeyizde o ilk gecede falan yani evlenecegim zaman belki geçmemiş olucak vücudumdaki yaralar ve o ilk gece yada daha sonra nasıl olucak çok korkuyoruum siz olsanız nasıl bir tepki verirdiniz ? Hergün bunu düşünüyorum
Ankarada ki doktora gittiniz mi? Birde şuan ki durumunuz nedir.Şu kullandığım ilaçlar bitsin.. Ankara'da doktor varmış bir de taaaa oraya gidip ona gözükücem. Biri gitmiş geçirmiş.
Bakalım fayda olursa konu açarım buraya..
Ama ben emin değilim çünkü geçse de yine çıkıyor..
ben şu sigarayı bırakmadan, sedef beni bırakmayacak
Çok tanıdığım ateist/agnostik var vicdanli; çok tanıdığım var namazlı/ abdestli yok vicdanın zerresi."Vicdanı olanın imanı ,imanı olanın vicdanı vardır "
Kızkardeşimde de Sedef var.evlendikten sonra oldu .tedavi sonrasında geçti ama stres yaparsa yine oluyor.eşiyle bir sıkıntı yaşamadıArkadaşlar benim sedef hastalıgım var ömür boyu süren ara ara geçen ama hine çıkan sedef hastalıgı ileride evlenmeyi çok istiyorum ama korkuyorum biriyle tanışınca bu hastalıgımı söylemek zorundayım belki beni istemeyecek belki evlendikten sonra sorun çıkacak aramızda ya aslında imanlı birisini istiyorum öyle olunca zaten güzellik için evlenmeyizde o ilk gecede falan yani evlenecegim zaman belki geçmemiş olucak vücudumdaki yaralar ve o ilk gece yada daha sonra nasıl olucak çok korkuyoruum siz olsanız nasıl bir tepki verirdiniz ? Hergün bunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?