- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi Meleknuurr
-
Arkadaşlar benim sedef hastalıgım var ömür boyu süren ara ara geçen ama hine çıkan sedef hastalıgı ileride evlenmeyi çok istiyorum ama korkuyorum biriyle tanışınca bu hastalıgımı söylemek zorundayım belki beni istemeyecek belki evlendikten sonra sorun çıkacak aramızda ya aslında imanlı birisini istiyorum öyle olunca zaten güzellik için evlenmeyizde o ilk gecede falan yani evlenecegim zaman belki geçmemiş olucak vücudumdaki yaralar ve o ilk gece yada daha sonra nasıl olucak çok korkuyoruum siz olsanız nasıl bir tepki verirdiniz ? Hergün bunu düşünüyorum
bende cocukluktan berı sedef hastalıgı ıle mucadele edıyorum ..bu hastalıgı yasamayan anlamaz halımızden sen sedef hastalarının dıle getıremedıgı konuyu cesurca paylasmıssın.bu bızım kendımıze guvenemememızden degıl diger tarafı dusundugumuz ıcın hep bır adım gerı atmamızdan ben sırf bu hastalık yuzunden kız arkadasım ayrıldım ona soyleyemedıgım ıcın..kötü olmayı kabullenişimizde yıne karşı tarafı dusundugumuzden o yuzden kader de geç... guzel bir söz var SANMAKI BIR DERT SENDE VAR SENDEKI DERDI NIMET SAYANDA VAR..sanada geçmiş olsun...Arkadaşlar benim sedef hastalıgım var ömür boyu süren ara ara geçen ama hine çıkan sedef hastalıgı ileride evlenmeyi çok istiyorum ama korkuyorum biriyle tanışınca bu hastalıgımı söylemek zorundayım belki beni istemeyecek belki evlendikten sonra sorun çıkacak aramızda ya aslında imanlı birisini istiyorum öyle olunca zaten güzellik için evlenmeyizde o ilk gecede falan yani evlenecegim zaman belki geçmemiş olucak vücudumdaki yaralar ve o ilk gece yada daha sonra nasıl olucak çok korkuyoruum siz olsanız nasıl bir tepki verirdiniz ? Hergün bunu düşünüyorum
hastalık yüzünden evlenmek istemeyen birini zaten hayatınıza almayın benim kv de de sedef hastası ama evlenmiş hastalık sorun degil yeter ki kalpler ve ruhlar hastalıklı olmasınArkadaşlar benim sedef hastalıgım var ömür boyu süren ara ara geçen ama hine çıkan sedef hastalıgı ileride evlenmeyi çok istiyorum ama korkuyorum biriyle tanışınca bu hastalıgımı söylemek zorundayım belki beni istemeyecek belki evlendikten sonra sorun çıkacak aramızda ya aslında imanlı birisini istiyorum öyle olunca zaten güzellik için evlenmeyizde o ilk gecede falan yani evlenecegim zaman belki geçmemiş olucak vücudumdaki yaralar ve o ilk gece yada daha sonra nasıl olucak çok korkuyoruum siz olsanız nasıl bir tepki verirdiniz ? Hergün bunu düşünüyorum
"Vicdanı olanın imanı ,imanı olanın vicdanı vardır "siz vicdanlı insan yerine imanlı aramaya devam ederseniz, daha çoook ararsınız.
"Vicdanı olanın imanı ,imanı olanın vicdanı vardır "
Verir canımÎmanım yok o zaman vicdanım da yok
Genellemeler her zaman doğru sonuç vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?