Şehir degisikligi velayet

Pitikareligomlek

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2019
165
4
13
43
En büyük hayalim Balıkesir ayvaliga gitmek.orada yaşamak kizlar...yaşım otuz yedi.cocugum beş yaşında.seneye okula baslicak.simdi bir bu konuyu eski esimle konistim .bana tamam git dedi ama büyük ihtimal velayetin değiştirilmesi davasını açacak.biz samsindayiz.ve eşimin kururumunun şubeleri bursa İzmir ve Silivri de var ama gitmek istemiyor.gitse bile bursa ayvalık yine üç saat çeker.
Sormak istedigim eğer gidersem velayeti kaybeder.muyim.yalniz baş ede bilir miyim.burada hafta sonu babasına gidiyor çocuğum ve ikimiz çocuğa bakıyoruz.tek başına çok zor.ayvaligi bilmiyorum.kimsem yok orada.nw gibi sıkıntılar olabilir.kiralar pahalı gibi, doğalgazlı ev yok gibi geldi.siz. Olsanız gider misiniz.ben beş senedir burdayım.seneye Haziran'da altı yıl biticek ve buradân cok sikildim.ywni bir sayfa açmak istiyorum ama cuvallamak da istemiuorum.zira bir cocuk olacak yanımda.korkuyorum.ote yandan bu şehirde mutsuz ve yalnizim

Benim için konfor çok önemli.
Dogalgaz yoksa alışveriş için uygun yerler yoksa sağlık hizmetleri ve eğitim hizmetleri kısitli isee tercih etmem

Ben acaba mı dedim. Sarı manolya mı

Ayvalık da bir süre kaldim, çok güzel bir yerdir gerçekten.
Amaaa...
Altınızda arabanız varsa, maddi durumunuz iyiyse yaşanılır.
Yoksa hastanesi uzak, okulu uzak.
Evler dediğiniz gibi..
Yani sizin için eziyet olur çocukla.

Abla sen hiç pes etmeyecek misin ya? Orada kiralar pahalıdır sen boşver. Dur durduğun yerde. Patron ne yaptı?

Çocuğum ilkokula başlayacak.ilkokul eğitimi ülkemizde senelerdir veriliyor.egitim standartları her yerde ayni.bu bakımdan eğitim konusunda zaten bir sikintiyok.ben samsun merkezde değilim.samsunun ilçesinde yaşıyorum.dogalgaz var burda.kinfirumuz iyi.egitimde ne gibi bir sıkıntı olabilir.busene sadece cocugum icinkaldim burda.ama seneye gidicem.buradaolmuyor.eski eşle aynı yerde mümkün degil

İyi bir geri donusoldu.demek ki ben şehir merkezinde yaşamalıyız.balikesir karesi altieylil gibi.degil mu

Ben memurum.baska bir gelirim yok.tabi ki kirayı düşüneceğim.evin doğalgazlı olup olmadığını tabi sorgulayacagim.cocugum hasta olur.klimayla nasıl olacak ya da sobayla.ev konforu önemli.sen iyi misin ayrıca.herseye olumsuz bişi yazıyorsun.su an bulunduğum ilçeyi biliyor.musun.insanlar gelir gelmez buradan tayin düşünüyor.

İnsan Samsun’dan nasıl sıkılır ki ? Keşke ben de gidebilsem.. Ayvalık çok güzel bir yer evet ama arkadaşlar tedavi için bile İzmir’e gittiği oluyor .. Bence önce ilçe değişikliği yapın , Atakuma tayin isteyebilirsiniz , Alaçam - Yakakent olabilir küçüktür ama deniz kenarı mis gibi. Yaşam kolaydır bu yazdığım ilçelerde

Alâcâmliyim.babam alacamli.yakakent ben de düşünüyorum.bu şehirden ayrılırsam sabki yeni bir sayfa açacağım gibi geliuor

Edremit körfezine doğal gaz bu sene geliyor. Ama Ayvalık a gelecek mi bilmiyorum. Ayvalık kira olarak sizi zorlayabilir ama Edremit, Akçay biraz daha hesaplı. Kaloriferli ev bulabilirsin . Eğitim konusunda da şunu söylemek istiyorum, buralarda da okul var ve binlerce çocuk bu okullarda okuyor, bu çocukların şehirlerdeki çocuklardan ne eksiği var? Hatta bence daha bile şanslılar. Çocuklar burada sokakta oynayabiliyor, istersen Kaz Dağları na götürürsün, canı mı sıkıldı çocuğun 15 dk da deniz kıyısına inersin.

aynı kişiyle de evlensen yasak süresi geçerli oluyor mu? bak bunu bilmiyordum..
Ayrıca keşke doğru kişi olsaonikahi
Atakum da ,1.5 senem geçti.ev deniz kenarına çok yakındı.sevemwdim orayı.bir çarşısı bile yoktu.insanlar çok iyi ilgili.okul evin yanında idi.ama ben orayı istemiuorjm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…