Şehir degisikligi velayet

Çevre edinemedim.yeni bi r başlangıca ihtiyacımvar.samsun tabi.ki güzel.avm.si faulkiltesi.dogal güzellikleri ama sanki marmara çocuğa da bana da iyi gelecek.
Illa yer Değişimi istiyorsanız Ankara'ya tasının hem samsuna yakın çocuk atlar hafta sonu babasının yanına gider.
Eğitim olanağı daha fazla
Kiralarda Marmara'ya göre daha uygun.
Istanbul ya da Ayvalık a taşınsan bu sefer babasını nasıl görecek bu çocuk ?
O kadar uzaklaştırmaya gerek yok.
Çevre edinmekte biraz sana bağlı.

Eşim sürekli evlenelim diyo.ben de ona.megilliyim ve bu saçma.iliski bitmeli.burada onunla.ayni.ilcede yaşayamam.bosandim.ama hala evli gibiyim
Hm mesele anlaşıldı.
Siz bu durumdan kurtulmak istiyorsunuz şehir bahane.
Yeni bşr başlangıç ihtiyac olan şey.
Tekrar biraraya gelme ihtimaliniz yok mu. ?
Neden ayrıldınız ?
Detay verirseniz ona göre yorum yapayım.

Hayır değil ,iki şehrin devlet okulu çok farklı oluyor.

Ben Ayvalık’ta çok uzun süre yaşadım orada doğal gaz hattı yok ancak merkezi sistem kömür ya da pirina ile ısınılan koliferli evler var
Çok nezih ve güvenli bir yer
Ama yazları epey eziyet oluyor trafik
Temiz havasına zaten diyecek söz yok
Ulaşım kışın kolay
Eskiye göre şimdilerde epey gelişmişti bir kaç ay önce gitmiştim yine
İzmir e 1,5-2 saat uzaklıkta
Velayet sıkıntı olmayacaksa yaşanması çok güzel bir yer

İki şehri bırakın aynı şehirde iki ayrı semtin okulu bile çok farklı oluyor. Ama manolyanın umurunda mı?
Şu an bulunduğum ilçeyi bilmeden yorum yapabiliyorsaniz o sizin eksikliginiz.liseortaokul olsa okul farkını anlayacağım da ilkokulda çocuk okuma dört işlem ve hayatı öğreniyor.cevrenin iyi ve güvenli olması benim için yeterli.tutun ki Balıkesir Ayvalık tam bahsediyoruz.ucra bir yer de degil

Küçük yerlerde okuyan çocuklar zavallı mı ben anlamadım. Çocukların duygusal zekalarının gelişiminde doğayla içiçe olmalarının çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Küçük yerlerde okuyan çocuklar zavallı mı ben anlamadım. Çocukların duygusal zekalarının gelişiminde doğayla içiçe olmalarının çok önemli olduğunu düşünüyorum.
Şehir içindeki okullar çok kalabalık oluyor.beb ilkokullar in eşit olduğuna inanıyorum.cevredeki insanlar iyi olsun yeter.zaten temel şeyler öğreniyor.onemli olan çevredeki sevgi dolu iliskiler

Şu an olduğum yer doğal olarak çok güzel, farklı.sikintilar var, ben çocuğumun burada bu insanlarla olmasını istemiyorum.bu benim bireysel tercihim

Bence velayeti babaya verin,kiziniz daha saglikli buyur.
surekli aşık olan,ne istediğini bilmeyen ben merkezli düşünen bi anneden uzaklaşır
Aşık oldim ya da aşık olmak istedim hemen ben merkezli yaptınız...iyi de ben erkeklerden hoşlanıyorum.bu benim doğanda.sevmek ve sevilmke istiyorum.bunun için de kimse beni yargilayamaz.ki otuz bir yaşına kadar bakireliği mi korumuş bir insanım.insanin seçmek sevilmek.gibi ihtiyaçları var.brn insanim

Diz istiyorsunuz ki boşanan kadın sadece kendini çocuğuna adasin.hayatinda erkek olmasın.ote yandan adam hemen evlenebilir.cunku cinsel ihtiyaçları var.
Kadın aşık olmak.isteyince bencil yaparsınız,benmerkezci yaparsınız.
Siz kadınlara önce kadın ve erkeğe eşit mesafeden bakmanız gerekli.
Çok sinirlendim şu an yaaa.tutmuslar analigima laf ediyorlar

Hayatımda doğru sevgi dolu şefkatli oğluma da abilik yapabilecek bir ilişkim olacak inşallah.siz ne düşünürsünüz düşünün.ben sağlıklı bir kadınım.aski.ben de yaşamak.istiyorum

Okuyorum, okuyorum bi gariplik var bi gülme geliyor. Ama sebebini bulamıyorum. Pazar sersemliği galiba, ama siz masallah detayı kaçırmamışsınız :) belki konu sahibi sicak kumlardan havuza atliyor olabilir, cokta seyyapmamak lazim

Valla manolya bu, kumdan havuza atlayamıyor diye, havuzun kenarına kum koymamışlar diye depresyona bile girebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…