- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi Pitikareligomlek
-
Illa yer Değişimi istiyorsanız Ankara'ya tasının hem samsuna yakın çocuk atlar hafta sonu babasının yanına gider.Çevre edinemedim.yeni bi r başlangıca ihtiyacımvar.samsun tabi.ki güzel.avm.si faulkiltesi.dogal güzellikleri ama sanki marmara çocuğa da bana da iyi gelecek.
Hm mesele anlaşıldı.Eşim sürekli evlenelim diyo.ben de ona.megilliyim ve bu saçma.iliski bitmeli.burada onunla.ayni.ilcede yaşayamam.bosandim.ama hala evli gibiyim
Çocuğum ilkokula başlayacak.ilkokul eğitimi ülkemizde senelerdir veriliyor.egitim standartları her yerde ayni.bu bakımdan eğitim konusunda zaten bir sikintiyok.ben samsun merkezde değilim.samsunun ilçesinde yaşıyorum.dogalgaz var burda.kinfirumuz iyi.egitimde ne gibi bir sıkıntı olabilir.busene sadece cocugum icinkaldim burda.ama seneye gidicem.buradaolmuyor.eski eşle aynı yerde mümkün degil
İki şehri bırakın aynı şehirde iki ayrı semtin okulu bile çok farklı oluyor. Ama manolyanın umurunda mı?Hayır değil ,iki şehrin devlet okulu çok farklı oluyor.
En büyük hayalim Balıkesir ayvaliga gitmek.orada yaşamak kizlar...yaşım otuz yedi.cocugum beş yaşında.seneye okula baslicak.simdi bir bu konuyu eski esimle konistim .bana tamam git dedi ama büyük ihtimal velayetin değiştirilmesi davasını açacak.biz samsindayiz.ve eşimin kururumunun şubeleri bursa İzmir ve Silivri de var ama gitmek istemiyor.gitse bile bursa ayvalık yine üç saat çeker.
Sormak istedigim eğer gidersem velayeti kaybeder.muyim.yalniz baş ede bilir miyim.burada hafta sonu babasına gidiyor çocuğum ve ikimiz çocuğa bakıyoruz.tek başına çok zor.ayvaligi bilmiyorum.kimsem yok orada.nw gibi sıkıntılar olabilir.kiralar pahalı gibi, doğalgazlı ev yok gibi geldi.siz. Olsanız gider misiniz.ben beş senedir burdayım.seneye Haziran'da altı yıl biticek ve buradân cok sikildim.ywni bir sayfa açmak istiyorum ama cuvallamak da istemiuorum.zira bir cocuk olacak yanımda.korkuyorum.ote yandan bu şehirde mutsuz ve yalnizim
Şu an bulunduğum ilçeyi bilmeden yorum yapabiliyorsaniz o sizin eksikliginiz.liseortaokul olsa okul farkını anlayacağım da ilkokulda çocuk okuma dört işlem ve hayatı öğreniyor.cevrenin iyi ve güvenli olması benim için yeterli.tutun ki Balıkesir Ayvalık tam bahsediyoruz.ucra bir yer de degilİki şehri bırakın aynı şehirde iki ayrı semtin okulu bile çok farklı oluyor. Ama manolyanın umurunda mı?
Küçük yerlerde okuyan çocuklar zavallı mı ben anlamadım. Çocukların duygusal zekalarının gelişiminde doğayla içiçe olmalarının çok önemli olduğunu düşünüyorum.Şu an bulunduğum ilçeyi bilmeden yorum yapabiliyorsaniz o sizin eksikliginiz.liseortaokul olsa okul farkını anlayacağım da ilkokulda çocuk okuma dört işlem ve hayatı öğreniyor.cevrenin iyi ve güvenli olması benim için yeterli.tutun ki Balıkesir Ayvalık tam bahsediyoruz.ucra bir yer de degil
Şehir içindeki okullar çok kalabalık oluyor.beb ilkokullar in eşit olduğuna inanıyorum.cevredeki insanlar iyi olsun yeter.zaten temel şeyler öğreniyor.onemli olan çevredeki sevgi dolu iliskilerKüçük yerlerde okuyan çocuklar zavallı mı ben anlamadım. Çocukların duygusal zekalarının gelişiminde doğayla içiçe olmalarının çok önemli olduğunu düşünüyorum.
Şu an olduğum yer doğal olarak çok güzel, farklı.sikintilar var, ben çocuğumun burada bu insanlarla olmasını istemiyorum.bu benim bireysel tercihimKüçük yerlerde okuyan çocuklar zavallı mı ben anlamadım. Çocukların duygusal zekalarının gelişiminde doğayla içiçe olmalarının çok önemli olduğunu düşünüyorum.
Küçük yerle ilgili bir sıkıntı yok.ortamla ilgili sıkıntım varKüçük yerlerde okuyan çocuklar zavallı mı ben anlamadım. Çocukların duygusal zekalarının gelişiminde doğayla içiçe olmalarının çok önemli olduğunu düşünüyorum.
Bosanmosim aşık olamayacak miyim...asıl siz.bencilsiniz...benim sevdiğim bir adam olmayacak mı.bu nasıl işi.asik oldu aşk arayisinda tü kaka.msntiginix yanlisBence velayeti babaya verin,kiziniz daha saglikli buyur.
surekli aşık olan,ne istediğini bilmeyen ben merkezli düşünen bi anneden uzaklaşır
Aşık oldim ya da aşık olmak istedim hemen ben merkezli yaptınız...iyi de ben erkeklerden hoşlanıyorum.bu benim doğanda.sevmek ve sevilmke istiyorum.bunun için de kimse beni yargilayamaz.ki otuz bir yaşına kadar bakireliği mi korumuş bir insanım.insanin seçmek sevilmek.gibi ihtiyaçları var.brn insanimBence velayeti babaya verin,kiziniz daha saglikli buyur.
surekli aşık olan,ne istediğini bilmeyen ben merkezli düşünen bi anneden uzaklaşır
Sevgi arayışında olan insan bencil değildir.Bence velayeti babaya verin,kiziniz daha saglikli buyur.
Okuyorum, okuyorum bi gariplik var bi gülme geliyor. Ama sebebini bulamıyorum. Pazar sersemliği galiba, ama siz masallah detayı kaçırmamışsınız :) belki konu sahibi sicak kumlardan havuza atliyor olabilir, cokta seyyapmamak lazimİnsanlar değişebilir de değişmeyebilir de, senin değişebileceğini düşünmüyorum. Değişecek insan değişim sinyalleri verir, sende o sinyaller yok maalesef. Mayısa doğru evleniyorum konuları açarsın, hiç şaşırmayız. Bir de ortada heba olacak bir çocuk daha yapar tüy dikersin.
Bu arada kumdan havuza atlanmaz kız, denize atlanır.
Okuyorum, okuyorum bi gariplik var bi gülme geliyor. Ama sebebini bulamıyorum. Pazar sersemliği galiba, ama siz masallah detayı kaçırmamışsınız :) belki konu sahibi sicak kumlardan havuza atliyor olabilir, cokta seyyapmamak lazim
Hani sizin geçmişinizi bilen müdürHangi patron
Çalışıyorum. Normal.kimse umrumda değil.brn evime evladima bakarım.orasi işyeri onalr iş arkadaslari ve biz orada iş yapıyoruz.kim.ne duymuş ne dusunuyor hakkımda umrumda değil.Hani sizin geçmişinizi bilen müdür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?