Şehir degisikligi velayet

Çocuğu gerçekten seviuor..mu bilmiyorum.zamaninda bu çocuk benden olmayabilir demişti.ihtiyaclaribi karşılamadı.hamile iken iki kez dayak yedim.karnimin üstüne çıkıp tokatladi.ama şu an ccougum diyor.sevgisine iananmiyorum.cocuk onu seviyor.bu adam bana o....u dedi.hep diyor.amaci çocuğun kalbimi fethwdip velayeti.almak.nafaka odememek
Siz ilçede mi yaşıyorsunuz ?

Atakum a tasının o zaman Madem hafta sonu gelsin Görsün Atakum da. Memursanız orada güzel bir evde yasarsınız. Okul imkanı da orada daha çok.
Konunuz çok açık değil ancak bu kadar yorum yapılabiliyor.

Ben size yönelik yazmamıştım zaten. Evet iyi insanların olması çok önemli. Buralarda ilişkiler daha samimi, en azından bizim çevremiz öyle. Kötü gün dostlarımız var çok şükür.
Benim.oglum insan olmayı koşulsuz sevmeyi öğrendim yeter.okumsyi zaten öğrenecek.insanlarin hayata hangi pencereden baktığını anlayamıyorum gercekten

Siz ilçede mi yaşıyorsunuz ?

Atakum a tasının o zaman Madem hafta sonu gelsin Görsün Atakum da. Memursanız orada güzel bir evde yasarsınız. Okul imkanı da orada daha çok.
Konunuz çok açık değil ancak bu kadar yorum yapılabiliyor.
Atakumds değilim.atakuma taşınan.buraya bir sâat mesafede.cocuk küçük.git gel yapamam ordan.benim evim işimin yaninds olscsk

Siz tam gun calismiyor muydunuz? Nasil devlet okuluna vereceksiniz cocugu? Yarim gunden sonra kim bakacak?

Benim.oglum insan olmayı koşulsuz sevmeyi öğrendim yeter.okumsyi zaten öğrenecek.insanlarin hayata hangi pencereden baktığını anlayamıyorum gercekten
Senin baktığın pencereden bakmadiklari kesin.
Bosandim ama hala evli gibiyim demen zaten senin asla ama asla degismeyeceginin 4757374733 kere daha kanıtı olmuş yani kimse aaaaaa manyolya hala o adamla evli gibi misin ? Diye şaşırmiyor
Ustteki mesajların da ayrı komik.
Sana kim sevme dedi ?
Yeniden evlenme dedi ?
Aşk önemli değil dedi ?
Kendi kendine neyi yazıp ciziyorsun allasen ?
Konunun özüne gelince aman manolya valla ne edersen et.
İster kızgın kumlardan havuza atla.
İster denize atla.
Çocuğa üzülüyorum.
Keşke anne babasını seçme imkanı olsa idi.

Back
X