- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.468
- 373
- Konu Sahibi missplayful
-
Sizde fazla kırıcıymışsınız kusura bakmayın
Kimseninde konuştuğu Türkçeyi beğenmemişsin
Polise ne diyerek şikayette bulunacaktın,merak ettim :44:
Eğer bakımlı değilsen bazen yer veren de olmuyor.Bir gün çok hastaydım, patronum doktor olmasına rağmen izin vermedi bana.Onun yüzünden geçen sene doğum günümü acilde geçirmiştim.Bak sinşr oldum yine.O haziran sıcağında ateşler içinde yandım durdum.Ateşimden üşüdüğüm yün için ceket giyiyodum.İşle evin arasında 20 dk mesafe var ve benim o sıcakta üstümde uzun ceket var.Ölüyorum ayakta duramıyorum.20-25 yaşlarında 3-4 oturan genç var.Yer mer vermiyolar, tıklım tıklış da doluydu.Adamın biri de bilet parasını uzatmak yerine hayvan gibi beni ezerek şoföre doğru gitti.Bu olay Karşıyaka - Yenigaraj minibüsünde oldu.İzmir de yaşayanlar bilir, adam adliyede bindi, stadyum metroda incekmiş, eğer Altındağa kadar gelseydi Karakolun önünde durdurup şikayetçi olacaktım. Bir bağardım Oha! Üstüme çıktın hayvan diye ne kadar insan varsa baktı bana.Konuştuğu laf da anlaşılmıyo Türkçeden çok Kürtçe bildiği için.Otursaydın sen de diyo bi de.Yer veriyolar da ben mi oturmuyorum, görmüyo musun ayakta zor duruyorum dedim.Git de konuşmayı öğren sen dedim.Tutunmaya çalıştığım koltukta bi kız vardı mini etekli.O yayaık Türkçesiyle Günah ama yaaa..Deme öyleee diye.Kalkaydın da bana değil sana değdireydi dememek için zor tuttum kendimi.Zeten o esnada indi.Şoföre de kızdım.Siz de gık demiyosunuz diye.Sonr ao 20-25 yaşlarındaki çocuklardan biri kalktı yer verdi bana.Ama ben şıkır şıkır giyinip makyajımı yapsaydım, öyle birşey yaşayıp ayakta kalmazdım.Bazen erkeklerden gerçekten nefret ediyorum.
Bence az bile kırıı olmuş, kafa kırıcı olmalıydı asıl
Erkekler usturuplu davranmayı, derli toplu yürümeyi ve oturmayı öğrenmeli, özellikle de toplu taşıma araçlarında.
Bir kere teyzemin başına 30 yaşlarında bir adam dikilmiş, bomboş arabada şeyini neredeyse kafasına değdirecek it. Teyzem kızınca adam üste çıkıp 60 yaşındaki kadına "sen de yaşlı mısın da oturuyorsun be" tarzı bir şey söyledi, hayvan üste çıkacak ya ne diyeceğini şaşırdı.
Bacaklarını pergel gibi açanlar ayrı bir alem zaten, bir gün şöyle gerinip tekmeyi 12den indiricem o olacak.
heleki bazı anlar vardırki insanın hayatında cekemezsin kimseyibazıları onune arkasına bakmıyor bilmiyosan cıkma dısarı otur evinde ya sinir oluyorum ben o anda kızdan cıkarırdım hıncımı heralde
O mini etkeliydi. Daha fazla hissederdi.ben kotun içine tayt giydim ateşli olduğum için haziranın o deli sıcağında.demediğime de pişman oldum zatenayakta olsaydın da sana deydireydi diye.
Bence az bile kırıı olmuş, kafa kırıcı olmalıydı asıl
Erkekler usturuplu davranmayı, derli toplu yürümeyi ve oturmayı öğrenmeli, özellikle de toplu taşıma araçlarında.
Bir kere teyzemin başına 30 yaşlarında bir adam dikilmiş, bomboş arabada şeyini neredeyse kafasına değdirecek it. Teyzem kızınca adam üste çıkıp 60 yaşındaki kadına "sen de yaşlı mısın da oturuyorsun be" tarzı bir şey söyledi, hayvan üste çıkacak ya ne diyeceğini şaşırdı.
Bacaklarını pergel gibi açanlar ayrı bir alem zaten, bir gün şöyle gerinip tekmeyi 12den indiricem o olacak.
gerçekten şu erkeklerdeki bacalarını pergel gibi açarak oturma sevdası nereden geliyor çok merak ediyorum.yanıma bi erkek o şekilde oturunca o kadar rahatsız oluyorum ki anlatamam.
geçende sinamada yanıma bi erkek denk geldi 20' li yaşlarda ayaklarını açtıkça açtı, salladı falan izlediğimden hiç bişi anlamadım.korkudan ölcektim, her an taciz etcek gibime geldi çok kötüydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?