- Konu Sahibi missplayful
-
Tek kisilik koltuk nasil oluyor canim...
Kamil Koç rahat hat :)
Bol ikram bol çeşit geniş koltuklar misss
kamil koçta var şimdi pamukkalede falan da var sanırım.. bi taraf tek kişilik koltuk diğer taraf 2 kişilik.. rahat hat diye geçiyoTek kisilik koltuk nasil oluyor canim...
Kamil Koç rahat hat :)
Bol ikram bol çeşit geniş koltuklar misss
kamil koçta var şimdi pamukkalede falan da var sanırım.. bi taraf tek kişilik koltuk diğer taraf 2 kişilik.. rahat hat diye geçiyo
Bazende arkamda cocuklu aileleer oturuyor ve o cocuklar surekli arkadan beni tekmeliyor of nasil sinir oluyorum, bazende yanimda cocuklu insanlar oluyor fakat o cocuklarin ayaklari hep ustumde hep ustumdeki kiyafet yer yer tekme ayakkabi izi, anlasinlar diye ustumu silkeliyorum ama hic yanimdaki insanlarda anlayis yok. Kalp kirmak istemyiorum acik acik cocuguna dikkat edermisin ustum hep toz pislik oldu demek istemiyorum ama cok tekrarlanirsa elbet derim, genede cocuklu bayanlarin dikkatli olmasini isterim. Eminim zordur surekli bir cocugu takip etmek fakat ustum basim toz toprak icinde banada zor geliyor utaniyorum resmen yer yer pantalonumda ayak izi...
pamukkaleninki teknobüsmüş..
Tek kisilik koltuk satiliyor mu acaba?
ay canim yolculuk yapmak istedi birden
gece yolculuklarini cok severim birde boyle tatli tatli yazmissin
Aaaaa sorsan hepsi mükemmel annedir şimdi.Bugün karşıya gittim,metrobüste kadın yanıma oturdu.
Çocuğun ayakkabılar pantolonumu berbat etti.
Bir taraftan soru çözüyorum bir taraftan söyleniyorum azıcık.
Yok sallamıyor,yani çocuğun ayaklarını yok edecek değil ama pardon bile demiyor.
Çocuklu bazı hanımlar dünya onların çocukları için yaratıldı sanıyor galiba.
Bir tane daha çocuğu vardı inerken o kadar umursamazlar ki çocuk kapıya sıkıştı.
Böyle insanlar işte..
İlk tek kişilik koltuk aldığımda o kadar mutlu olmuştum ki hemen kardeşimi aradım, tek kişilik koltukla geliyorum diye. Abla koltukla nasıl geleceksin, otobüsle gelsen daha kolay olmaz mı dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?