Sehirlerarasi otobuslerde yer kavgasi!

hahahahaha süpermiş bu

o kadar dese kardeşim iyi, sonra başladı benle uğraşmaya. Şoförün arkasındaki koltuktu aldığım, rahat diye uyursun da sen yolda, emniyet kemeri varsa tak, gazetelere manşet çıkarma, flaş flaş flşa, uyuyan yolcu faciaya neden oldu... yolcu uyuyunca şoförün üstüne düştü ve facia neden oldu diye epey uğraştı benle

yıllar önce Trabzon'dan İzmir'e giderken çalışanlar hata yapmış bişeler olmuş işte arkada aşırı iri bir teyze vardı.yol boyunca sesli geğirdi yemek yedi ve yanındaki şişeleri su ile doldurdu.muavin bana gelip bayan sizi şöyle diyip o teyzenin yanını gösterince benim gözlerim kocaman oldu ve AKLINDAN BİLE GEÇİRME dedim ve en önde muavin koltuğunda yolculuk ettim

Tabi ki haklısın.. Sonuç itibariyle sen bizzat cam kenarı diyorsun.. Ben de cam kenarında oturmayı severim.. Zaten yolculuk uzun bir de koridorda mı oturayım Bilete kesilen koltuklar dışında oturmak yasaktır.. Çünkü oradan ferd-i sigortalı oluyorsunuz..Herhangi bir kaza durumunda ( Allah Korusun ) o koltuklara göre belirleniyor herşey.. Hiç izin vermeyin buna.. Arkadaşların dediği gibi tek kişilik koltuk en sorunsuz olanı..

uzun zamandır otobüse binmediğim için fiyatları bilemiyorum.ama uçaklar da ucuzladı yani.önceden alırsan bayağı hesaplı.insanlarla ileri geri uğraşacağınıza uçakla gitsenize.saatlerce çekilmez yaa

sanki ben yazmışım gibi ya :))

aynı şekilde bende 8 saalik yolculuk yapıyorum sürekli öğrenciyim
bende o şekilde cevap veririm
özellikle cam kenarı alırım ve hep yerim önceden kapılır bana farketmez dedikleri an farketmezse buyrun yerinize derim

sonuna kadar haklısın canım.eğer firma bana rastgele bir yer verdiyse bu cam kenarıysa ve yerimde biri oturuyorsa çok dert etmiyorum kaldırmıyorum ama günleeer günler öncesinden kendim internetten yer seçerek aldıysam kaldırıyorum.oraya oturan kişi de bal gibi biliyor kendi numarasının orası olmadığını ama illa cam kenarı gitmek istiyorsa günler öncesinden benim gibi alsın.beni enterese etmez...bana da söylene söylene yan tarafa geçiyorlar ama umrum değil:)))

ben yaklaşık her ay erkek arkadaşımın okusuğu şehre gidp geliyorum ve 11 saat...
kullandığım tek bir otobüs firması var onunla gider gelirim...
ve her seferinde cam kenarından alırım biletimi...
her seferinde de! koltuğumda birini bulurum...
geçebilir miyim acaba dediğimde %90 birşey demezler..
ama biri vardı ki katil olacaktım..
kadını kendi yerinden kaldırmışım gibi trip attı bana!
erkek arkadaşım diyo ki hasbinallahhhh
kadın anladı kapadı çenesini sonra
bir kere de erkek bir yolcuydu.. kalkmadı yerimden!
muavine söyledim kalktı bir de diyor ki giderken
cık cık cık uyuyordum yaaaaa
o yüzden artık ilk önce söylüyorum.. zorlarlarsa direkt muavini alıyorum muhattap olarak..
insanlar çok anlaşılmaz geçrekten...
siz de hiç kafanıza takmayın.. hakkınızı aramışsınız...

Canim ucaga o kadar cok biniyorum ki... Ama malum onceden Ankara-izmir arasi ogrenci idim. Izmir e giderken her seferinde ucak bileti olmyuordu.Simdi Istanbul -Izmir , Izmir-Adana gidilecekse mutlaka uacak zaten 10 saat yol cekemem. Fakat gene kisa ucakla gidilmeycek 5 saatlik yolculuklar olyuor.Mugla gibi.Her zaman ucakla gidilmiyor uzun mesafe degilse ucak kullanmiyoruz ailecek.

Öğrenciler için biraz zor canım ya.Ayrıca her şehirde havalimanı yok,bir de oradan tekrar otobüse falan binecekler.

Öğrenciler için biraz zor canım ya.Ayrıca her şehirde havalimanı yok,bir de oradan tekrar otobüse falan binecekler.

kardeşin fenaymış valla otobüs çok meşakkatli cidden bi kere bende şoför arkasındaki koltukta gelmiştim 7 saatlik yoldan sonra eve gelince kulaklarımda hala orhan baba çınlıyordu o gün bugündür arabesk dinlemem bi de başka bi şikayetim var bu otobüs soförlerine kapalı alanda sigara içme yasağı işlemiyo açıyo camı püfürdetiyo da püfürdetiyo,ben şikayet etmiştim de abla göz yum be molaya daha var canım çekti kurban olam demişti kalakalmıştım öyle

Az bile tepki vermişsin canım.Okurken ben bile nasıl sinirlendim o insanlara.En tahammül edemediğim şey haksızlıktır.Senin gibi cam kenarı takıntım var benimde.İyi olmuş valla.Yaşlıysa da çocukluysa da sanane onlar da ona göre önceden yer ayırtsaymış.

bende cam kenarında oturmazsam tutuyo beni ve mide bulantı hapı aldığım halde o yüzden biletimi alırken cam kenarı alırım yoksa almam başka firmaya bakarım
ve yanımdaki bayan benden önce binmişse otobüse illaki benim yerime oturur ne hikmetse sanki koltuk numarısını bilmiyormuş gibi
artık ben kimseyle muhattap olmamak için direk muavini çağırıp biletimi gösterip cam kenarı değilmi diyip onun kaldırmasını bekliyorum
zira bu yüzden bi kızla saç başa girişecektim
benim koltuğuma öyle bir yayılmış montunu çıkarmış kulaklığı takmış laptopunu açmış kahvesini almış ben gelip kaldırınca bir rahatsız olduki oflamalar kaşlarını çatmalar sanki benim yerimi o değilde onun yerini ben almışım gibi bende ne o rahatsız oldunuz herhalde ama ben sizin değil siz benim yerime oturmuşsunuz dedim tamam geçiyorum abartmayın felan demişti muavin gelmişti ve ağız dalaşını kesmiştik ve birde başta sinir olduğun insanlar 4 saatlik yolu yan yana çekmek hepsinden sinir bozucuydu

Söylediğiniz şey doğru fakat söyleme şekliniz yanlış geldi bana. Mesela burası benim yerim diyerek sert bi şekilde tepki vericeğinize, teyzecim benim migrenim var otobüs tutuyor ben cam kenarı özellikle bi kaç hafta önceden ayırmıştım kusura bakmayın tarzında söyleseniz çok daha farklı olurdu diye düşünüyorum

ne içten şoförmüş o öyle

canlarım benim yaa.şu öğrencilere çok üzülüyorum kıyamam.Allah yardımcınız olsun.insanlarla uğraşmak çok zor.hakkınızı yedirmeyin sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…