- Konu Sahibi missplayful
-
hahahahaha süpermiş bu
Öğrenci olduğum için sık sık yolculuk yapmak zorundayım.
Okuduğum şehirle kendi şehrim arası 8 saat.
Cam kenarı olmazsa gidemiyorum,o yüzden biletimi haftalar öncesinden alıyorum.
Benim otobüste karşılaşacağım olası sorunlarla ilgili fiks cevaplarım vardır.
Pardon yerime geçebilir miyim derim,genelde bir şey söylemeden geçerler.
Ama ısrar edenler ya da yol sürecinde yerimi almak isteyenlere yaşına göre farklı tepkiler veririm.
Fazla büyük olmayan insanlara "pardon?" diyip geçerim artık nasıl söylüyorsam kimse ısrar etmedi şimdiye kadar.
Yaşlı olursa "ben cam kenarı için haftalar öncesinden alıyorum biletimi kusura bakmayın" derim.
Zaten otobüse binmeden her zaman muavinle konuşurum boş koltuk olursa beni alır mısınız derim.
Ha bir de koltuğu arkaya yaslamayın diyenler var.
Ben de "eminim bu konuyu mühendisler bizden daha fazla düşünmüşlerdir kimsenin rahatsız olmaması için,yoksa arabalarda böyle bir fonksiyon olmazdı" diyor geçiyorum
offff neler çıkar nelervala yolculuk anıları ile ilgili topic açılsa eminin herkesin yazacak bir şeyleri olur
uzun zamandır otobüse binmediğim için fiyatları bilemiyorum.ama uçaklar da ucuzladı yani.önceden alırsan bayağı hesaplı.insanlarla ileri geri uğraşacağınıza uçakla gitsenize.saatlerce çekilmez yaa
uzun zamandır otobüse binmediğim için fiyatları bilemiyorum.ama uçaklar da ucuzladı yani.önceden alırsan bayağı hesaplı.insanlarla ileri geri uğraşacağınıza uçakla gitsenize.saatlerce çekilmez yaa
o kadar dese kardeşim iyi, sonra başladı benle uğraşmaya. Şoförün arkasındaki koltuktu aldığım, rahat diye uyursun da sen yolda, emniyet kemeri varsa tak, gazetelere manşet çıkarma, flaş flaş flşa, uyuyan yolcu faciaya neden oldu... yolcu uyuyunca şoförün üstüne düştü ve facia neden oldu diye epey uğraştı benle
Kamil Koç rahat hat :)
Bol ikram bol çeşit geniş koltuklar misss
kardeşin fenaymış vallaotobüs çok meşakkatli cidden bi kere bende şoför arkasındaki koltukta gelmiştim 7 saatlik yoldan sonra eve gelince kulaklarımda hala orhan baba çınlıyordu o gün bugündür arabesk dinlemem bi de başka bi şikayetim var bu otobüs soförlerine kapalı alanda sigara içme yasağı işlemiyo açıyo camı püfürdetiyo da püfürdetiyo,ben şikayet etmiştim de abla göz yum be molaya daha var canım çekti kurban olam demişti kalakalmıştım öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?